![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Bazen çıkış için, rezilliğin dibine vurmak gerekir. Bu millet dibe vurmadan, sersemlemeden kendine gelemiycek anlaşılan. Kinimizi bilenmiş tutak. Bizim de zamanımız gelecek.
TTK. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İnsanın yaşam amacını sorgularsak bunun bilimsel tek bir cevabı vardır oda genlerini mümkün olan en üstün halde gelecek kuşağa aktarmaktır. Yani TÜRKÇÜLÜK, TÜRK ırkçılığı en bilimsel fikriyattır. Bu ve benzeri bilimsel alt yapıya sahip olanlar başlarına hiçbir bela gelmeden çevrelerinde hiç TÜRKÇÜ olmasa bile ulu fikriyatla tanışmakta ve onun yılmaz savunucuları olmaktadırlar. Türk ırkının bilim alt yapısı ne yazıkki bazı sosyolojik doğmaların esaretini kırabilecekleri noktadan bile cok uzak olduğu için ümmetçi yaklaşımla bu asalakların TÜRK ellerinde cirit atmalarını engellemek bir yana TÜRK ırkı hala pasaport milliyetçiliği ile soyunu kirletmektedir. Önce milli eğitimin sosyolojik doğmalardan arındırılıp laik yapıya getirilmesi ve pozitif bilim harici herşeyin ancak birer uydurma olduğunun anlatılması lazımki TÜRK ırkı özüne dönebilsin.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Azdılar beyler azdılar bunlar azmayı da geçtiler bir doğuya veya güneyanadoluya gelseniz de yaptıklarını görseniz gerçi batınında artık buralardan kalan yanı yok ya orayı da kirlettiler embesiller....
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Birde eziliyoruz diyor bu kurdolar.Sehir meydaninda sen araci durdur,bir Turk evladini tartakla arabasindaki o yuce Bayragi indirmeye kalk.Hicmi yoktu baska Turk evlatlari da olay yerinde buna mudahale edecek. Ne gunlere kaldik .Olay avrupa da olsa inanacagim, ama olay bir Turk sehrinde intikal ediyor.
Gelde haykirma,gelde sokaga cikip .....................! |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HEPİMİZ KARDESİZ(MHP)
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Soydaslarim ben almanyada yasamaktayim. burdada cok kürt var ve gittigim okulda bircok kürt tanidim ve o kardeslik masallarina bende inaniyordum. bu otag sayesinde bunlarin ne asagilik insanlar oldugunu anladim. Daha önce kürtleri ikiye ayiriyordum. pkk lilar ve pkk li olmayanlar diye ama öyle olmadigini yasadigim bazi olaylardan ve otagtaki okudugum iletiler sayesinde ögrendim. Türk olmak gercektende bir ayricalik ve her insana nasip olmuyor.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Iyi aksamlar,
Birgün indir o bayragi indir diyen bir soysuz gelecek ve bana catacak. Kac kisi olurlarsa olsunlar ben gerekirse en az birinin dislerimle boynu kiracagim Bu olayin cezasi eskiden idamdi, kahrolsun bu uyum yasalari. Hiddetten uyuyamiyorum bazen. Bozcaada'da yaz kampina gitmistim. 14 yaslarindaydim. O zamanlar kürd diye birsey bilmezdim. Benden yasca büyük birisi cikti geldi ve kampa diger bayraklarin yanisira kürd bayragi da asmamizin dogru olacagini ifade etti. Ne ilginctir ki benim disimda herkes bunu duymamazliktan geldi. Herhalde ortam biraz sosyalist takiliyordu. O yasta ben herkes vatanperver diye bilirdim, düsmanlar sinirlarin disinda bize saldirmak icin bekliyorlardi, birtek onlarin uzantisi doguda pkk var ve onlar da sanki uzaydan gelmis gibiydi benim icin. Taa ki bu katiksiz kürdcüyle tanisana kadar. "Nerelisin?" diyordum, "Adanaliyim ama kürdüm, dogu'da kürdistandir" demez mi? Yahu Adana Türk'tür, Türkiye'de Türkler yasar dedimse de o kürt oldugu konusunda israrciydi. Yöneticiler olayi duyunca konuya noktayi koydular:"Böyle bir ülke dünya haritalarinda yok, olmayan bir ülkenin bayragini asmayiz." Sonra cok ilginc bir olay oldu. Ülkücü gecinen ve benden para sizdirmaya calisan bir baska andaval birgün bana uzakdogu türü bir döner tekme attiktan sonra olayin büyücegini anlayinca iki gün sonra bu keresteyi yanina alip kamptan kacti. Olacak is degil. Ülkücü ve kürdcü yanyana!! Olayi yorumsuz birakiyorum. Barbaros |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Zaten tüm sorun bu uyum yasalarıyla gelmiştir kandaşım, kandaşlarım. Sadece idamın kalkmasıda değil, bu tv yayınlarının yapılması, TÜRKçe dışında şarkıların söylenmesi, bir sevimli gösterilme çabası hep uyum yasalarıyla gelmiştir.
TÜRKİYE cumhuriyeti anayasasını beyenmeyen siyasetçi tayfası avrupa birliği anayasası diye yırtınmaktadır. Buda aslında TÜRK olmadıklarını veya kanlarını yitirip yarımkan olmayı seçtiklerinin göstergesidir ve bu sağı-solu olmayan siyasi partiler vekillerinindir hatta bunları oraya gönderen vatandaşlarımındır. Gözler açılmamış, kapitalizm ve daha fazla isteği perde olmuş , ne kadar avrupa o kadar oy haline gelmiştir. Bu bizim suçumuz değil (şimdilik) , ama olabilir. Nasıl olabilir? : bizde bunlara oy verirsek, o bayrağı indir deyince arabamızdan inmezsek yada arabayı g.tlerine sokmazsak, yanımıza bu olay olurken gazı kökleyip kaçarsak yada "bana dokunmasın" dersek. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu vatan hepimizin sözü ne ya
bu vatan benim yannızca benim(TÜRK'ÜN) |
|