![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Osmanlinin bastigi paralarin,tugralarin,simgelerin,muhurlerin vede devlet armasinin tumu arapca vede farsca. Bir tek Turkce muhure ,tugraya ,paraya,armaya rastlamadim su ana kadar.Ne gulunc bir durum,Araplarin mi, yoksa Turklerin mi devleti anlamis degilim.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
osmanlı anlayışı "Türk" kavramını sağlam kemirmiştir, Ertuğrul Gazi'den sonra Türk demem ben osmanlıya, diyemem, daha ilk kuşaktan despot kızları rahip kızları alınmaya başlanmış, Orta Asya'da bize kilitnen de Çin ülkesinden gelinler değil miydi?
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Alıntı:
YAVUZ ismide köpek demektir.YEZİT te köpek demektir.toplumların hayvanlara verdiği değerle ölçülür bu isimlerin kullanılması.köpeğin sadakati ve atılganlığını baz alarak koymuşlardır.nasıl toraman bir çocuk gördüğümüzde vay aslanım benim falan deriz ya onun gibi bir şey. Osmanlının en çok katliam yaptığı veya yaptırdığı buydan geliyorum.benim boyum BEYDİLİ,BEYDİLİNİNDE KARACAKURT kolundanım.Yavuz kürtleri silahlandırıp bizlere saldırttı ve Suriye ye sürgün yollanmışız.bu konu hakkında Rıza Zelyut buna benzer bir yazı daha yazmıştı.işin özü dünyada en çok TÜRK katliamını yapan Osmanlıdır. ESENLİKLER DİLERİM. |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ey Koca Yavuz Sultan Selim Han;
Bir zamanlar senin karşına çıkmaya cesaret edemeyen,senin tüm hakaretlerine rağmen hatta kadın kıyafetleri göndermene rağmen yine de karşına çıkamayan hatta Çaldıran'da savaş sonrası hareminden bazı karılarını savaş meydanında bırakarak kıçını kurtarma derdine düşen kızılbaş,alevi köpeği olan şah islamilin soysuz tohumları burada sana dil uzatıyorlar... --- |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Kandil Dağı kadar k.rt, Hira dağı kadar Arap olan zırvalar burada cirit atmaya başlamışlar anlaşılan...
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
çapulcunun eklediği bu iletiyi silmeyeceğiz ki bacılarını kürtlerin altına sokup dölleten bu devşirme köpeklerin Osmanlı gibi nasıl Türk düşmanı olduğu anlaşılsın.
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben bu çapulcuları çözdüm ırkdaşlar. Bunlar devşirme olan başta .... olmak üzere ailedeki dişilerini biz safkan Türklere dölletip soylarını temizlemek istiyorlar.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Serdengeçti; zeka özürlü soysuz! Kızılbaşların Türkmen olduğundan bile haberin yok senin. Foruma yazı yazıp kaçmayı ancak senin gibi devşirmeler yapar. Sizin gibi teröristlerle el sıkışanları, bu ülkeye laiklikten başka düzeni getirmeye çalışanları, bölücülük yapan teröristleri ve bu memleketi satanları bu ülkede barındırmayacağız. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıp Türkleri sevmeyen şerefsizler defolup gidecekler. Bu ülke bize Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ten emanet. Bu ülkenin tapusu bizim sanal devşirmeler. Sizin gibi devşirmelerin gerçek Türkmen olan Kızılbaşlara söz söyleme hakkınız yok.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|