![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Komedi ve hazırlanmış tuzak!
Erdoğan: '' pkkyı terör örgütü ilan edecekseniz''
dtp : ''' DEMEKLE BİTİYOR MU ? '' Evet, ne güzel değilmi? Terör örgütüne, açık desteğini sunan ve kürt işgalinin siyasi temsilcilerinden olan bir partiyle, barış ilan edeceğiz. Başbakan, çocuklara dayatma yapılacak şekilde bir partiye dayatma yapıyor. Bunun önceden hazırlanmış bir olay olabileceğini düşünüyorum ve bunda haklı olduğuma ınanıyorum. Medya da uzun süredir, dtp üzerinde duruldu. Terör örgütünün temsilcisi olduğu bilinen bu partinin, medya tarafından bu şekilde şirin gösterilmesinin, elbette bir amaçı vardı. Seçimden sonra bu iki parti arasında, çok sayıda görüşmeler oldu. Neler konuştuklarını bilmiyorum, ama büyük ihtimal ile Türkiye cumhuriyetin değerlerini tanımıyan görüşmeler olmuştur. Şimde gelinen noktada, pkknın arabulucusu olan bir partiyle Türkiye cumhuriyeti pazarlık yapacaktır. Aynanın görünmez kısmında olan, terör örgütü ile pazarlık olacaktır. Bu konuda, kuşkulanmamı sağlayan diğer bir gelişme ise. Terör örgütünün Türkiyedeki uzantılarına, gösterilerine yeterince müdahale edilmeyip, göz yumulduğudur. Uydurulmuş bir dil olan kürtçenin eğitim dili olmasını istenmesi bunun ilk adımı olacaktır. Bu kabul edildiği takdirde, ben terör örgütünün bu düşük savaşı kazandığını düşüneceğim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kürt terör örgütü Pekaka'ya destek veren sanki bu akp hükümeti değildi. İmralı çayırlığında otlayan Apo'yu adaletin pençesinden kurtaracak resmi formülün detaylarını Akp hükümetinin Adalet bakanı sunmadı mı? Kürt apo'yu dehap üzerinden Meclis'e taşıma projelerinin olduğunu ve konuda fikir jimnastiği yaptıklarını açıklamamışlarmıydı!
Şimdi Tayyip hazretleri neden "terör örgütü" gibi sözleri sarfetme gereği duydu bilemiyorum. Madem ki, Tayyip hazretleri pekaka terör örgütüdür diyor neden? bu milletin parası ile bebek katili apo'nun avukatları için bir gemi almıştır. Kürt terör örgütü mahkemece kanıtlanan leyla zana ve kürt terör örgütü mensubu arkadaşları yeşil pasaport kullanıyor. Pekaka yandaşları Dtp yöneticileri bebek katili soysuz apo'nun posterlerinin taşıyorlar.Hep çok sesli koro halinde seslerini duymaya alışkın olduğumuz akp hükümetinin bu güne kadar sesini hiç duymadık. İte baklava haram'dır Tayyip hazretleri. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hazırlanmış , komedi , tuzak! , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|