![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sesli sohbet odasında bilgisayara herhengibi ekstra bir düzeneğe gerek varmı??
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/sesl...nda-t7699.html |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: otağımızın daha çok tanınması için
Bilgisayarı ii bilen yönetici kandaşlarımdan bir ricada bulunabilirmiyim??
Siz sorunuzu yazın .İlgilenen arkadaşlar çıkar.Ancak bu konu "otağımızın daha çok tanınması için" açıldı. Bu sayfaya yazarsan daha isabetli olur: http://www.atsizcilar.com/forum/sesl...-t7699p14.html |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
selam kandaşlar nasılsınız hepinize selamlar olsun
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
otağımızın linkini sildiler bir kaç kişi şikayet etmiş
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü fikir Türk soyunun her kesimine ulaşması gereksede şu aşamada en öncelikli olarak lise ve üniversite gençliğine ulaşmalıdır. Bu yüzden sana alemde lise ve üniversite guruplarında, gerçek dünyada okullarda yapılacak tanıtım çok işe yarar. Öğrenciler, bir şekilde reklam yapınız.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bazıları alınacaktır fakat; Bu tür siteleri arama motoru sayesinde bulmak, bulabiliyor olmak,TÜRKÇÜ olmak ile tezattır.
Fikrimdir. Bir Türkçü fikriyatının ne denli kudretli olduğunu zaten biliyor olacaktır.Martaval okunmasın,Türk olan, Türkçü olan zaten Atsızcılar.com'u kolaylıkla bulabilir. Tesadüfen bulduğunu iletileyene duyurulur.Kimi kandırıyorsunuz? Ezen Bolsın. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ben başka sitelere reklamımızı yapmadım.ben ögrenciyim ve manisa turgutluda anadolu lisesinde okuyorum.bir çok arkadaşımı sitemize davet ettim bilgi verdim..kısa bir sürede bir çok TÜRK gencini aramıza katıcam..
“TÜRK BİRLİĞİNİN bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak, dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türklüğün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak...” Mustafa Kemal Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çok , daha , için , otağımızın , tanınması |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|