Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.09.2007, 02:12   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TURAN SANCAKTARI adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
IRKÇILIK

Irkcılık artık günümüzde yükselen bir deger ve bu deger ileride ciddi alınacak bir konuma gelicek.Göruyorum ki simdi ki gençlerin muhabetlerinde ve konusmalarının altında yatan bir gercek,oda ırkcılık.Bugun bu deger dikkate alınmassa ileride yahudilerin eline gecicek gibi gözkuyor.Buda vatanımaza köpek soyluların actıgı gibi bir kapı daha açıcak ve ne yazık ki ırkcıyım diyen gençlerin bir coğu adolf hitleri idol alıyolarlar bunun nedini birazda Türk ırkcılarının gerekli sekilde kendilerini tanıtmadıklarıdan yada ciddi bir olusum içine girmemelerinden kaynaklanıyo Nihal Atsız ı kac kişi tanıyo nedeni medya mı evet medya ama birazda bizler suçluyuz burda gördüğüm kadarıyla Türk tarihi hakkında büyük bir bilgi sahibi olan değerli ırkdaslarım mevcutken niye internet ortamından çıkıp düsünclerimizi ve fikirlerimiz gerçekleştirmek için zemin hazırlamayalım bu değeri ilerde yahudi köpeklerine teslim etmeyelim yükselen ırkcılıgın catısı konumunda olup gençleri saglam bir ideolaji altında toplayıp yol göstericeleri olalım onları serseri mayın gibi Turk Irkcılıgının ve Turan ın anlamını baska yöne çekmek isteyen dış güçlerin eline bırakmayalım
Bu yüzden ciddi bir anlamda bir yapılanma surecine girmek en büyük adımlarımızdan biri olucaktır ve ben bu yapılanma için gerekli herseyi yapmaya hazırım ve benim gibi dusunen ırkdaslarımında bu sitede mevcut olduguna eminim.

Konu Balbal tarafından (05.09.2007 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kimlik resmi
TURAN SANCAKTARI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 11:50   #2 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 95
Çok güzel demişsin Turan sancaktarı ırkdaşım kendimizi tanıtamıyoruz.Dediğin gibi ATSIZ ATAMI çok kimse tanımaz ben şahsen elimden geldiği kadar tanıtmaya çalışıyorum ama bu bireysel şeylerle olacak iş değil iyi tanıtım yapılmalı.
Boramir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 11:58   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Başbuğ Atatürk'ü daha tanıtamamışız ki millete, Atsız Ata'yı tanıtabilelim...
Seçim sonuçları herşeyi gösteriyor....
motunyabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 14:20   #4 (İleti Bağlantısı)
Kutlu yolda bir TÜRK

AltayKan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
İlk önce Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü solcuların elinden kurtarmalıyız.Başbuğumuzu solculara mal etmek için uydurulan,che ve deniz gezmiş gibi teröristlerle ATAmızın aynı kefeye koyulduğu "kemalizm" uydurmacasını deşifre etmeliyiz.

Türk'üz AtaTürkçü'yüz...
Alt 05.09.2007, 14:24   #5 (İleti Bağlantısı)
Türk , Türkçü , Atatürkçü

KızılKurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
Alıntı:
AltayKan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İlk önce Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü solcuların elinden kurtarmalıyız.Başbuğumuzu solculara mal etmek için uydurulan,che ve deniz gezmiş gibi teröristlerle ATAmızın aynı kefeye koyulduğu "kemalizm" uydurmacasını deşifre etmeliyiz.

Türk'üz AtaTürkçü'yüz...
Evet Andam bende Senim gibi düşünüorum...
KızılKurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 18:58   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

.deniz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
ağalar sağ-sol geride kaldı, ben dünyada yoktum ama darbe olmuş bitmiş,
kimin neyi savunduğu bizi ilgilendirmesin, biz duruşumuzu belli ettikçe paslanmış düşünceler soyulacaktır, ATA'larımızı da kimseye kaptırmayız ama bizi birbirimizden kapma düzenleri bitmeyecek aman diyelim

Etiketler
irkcilik

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler