![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
6-7 eylül olayları Türk Irkına kutlu olsun.Nice 6-7 eylüllere.
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATA'MIN değil doğduğu ev bastığı taşa saldıran itin bile sonu kızıl tamu olmalıdır yaşasın 6 7 Eylül TÜRK'ün uyanış günü.'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben o olayları yaşım itibariyle yaşayamadım. Annem ara sıra büyük bir mutlulukla anlatır. 6-7 Eylül Türk ırkına kutlu olsun. Sıranın diğer hilkat garibelerine gelmesi dileğiyle...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kutlu olsun
Y.N.: Tek cümlelik iletiler eklemeyin.
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
6-7 Eylül,aynı zamanda yaşadığım yer olan Kuşadası ve Sökenin yunan kahpelerinden temizlendiği gündür.Bunu da hatırlatmak isterim.
Ve aynı zamanda,burada adı geçen olaylarda Türk milletine kutlu olsun!
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
6-7 Eylül tüm ırkdaşlarıma kutlu olsun!
Yalnız bugün Beşiktaş meydanında yürürken soysuz komünistlerin bu olay ile ilgili yanıltıcı ve kandırıcı kağıt parçaları dağıttığına şahit oldum. Bugünü sanki kara bir leke veya Türk ırkının bir yanlışı gibi yansıtma çabası içindelerdi. Soysuzlardan biriyle bugünü tartışma çabası içine girmeyi düşünürken bu hainlerle konuşma eylemine girmeyi saçma gördüm ve uzaklaştım. Beni üzen bu insanların içinde Türklerinde olması ve kafalarını böyle hain fikirler ile doldurup ırklarına ihanet etmeleridir. TTK! |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türkün rahat etmediği yerde kimse rahat edemez!
6-7 Eylül olaylarının 53.yıldönümünü kutlar devamını dilerim...
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Belleklerde taze tutmak, bilmeyen yeni nesillere ögretmek gerekir.
Türk soylularina kutlu olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı TÜRKÜ korusun
|
Kandaşlarımın sabırları taştığında neler yapabileceğinin göstergesidir.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Etnik kökenlere ders olsun.Irktaşlarımın Şanlı 6-7 Eylül olaylarının 53.yıldönümünü kutlar devamını dilerim...Başbuğumuz Atatürk'ün Emanetlerinin her zaman bekçisiyiz. TTK !
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Kutsalımıza dokunanın kutsallarını paramparça ederiz. Türk'ün rahat edemediği yerde kimseyi rahat bırakmayız. 6-7 Eylül olayları Türk Milletine kutlu olsun!
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
6-7 eylül olaylarının yıldönümü kutlu olsun bütün TÜRK düşmanı soysuzlara da ders olsun bu ülkenin bu milletin insanı sabreder ama sabrı tükendiği zaman korkmak gerekir
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Selanikte Başbuğumuzun evine saldıran soysuzlar hakettikleri cevabı özellikle İstanbul Beyoğlu' nda almışlardı. O zamanki gençlik daha duyarlı ateşli ve heyecanlıymış. Şimdi ise Atamız dahil tüm Türklere söven, her fırsatta bayrağımızı yakan ermenilerin ayağına gidiyoruz.
Sanki herkes afyon yutmuş uyuşmuş. Gösterilen tepkiler sınırlı. Ümmetçi fikrin milletimizi nasıl uyuttuğunu üzülerek görüyoruz.Türk yıldırımlar yaratan bir ırktan gelmektedir. Bu yıldırımların çakmasını bekliyoruz ümmetçilerin yüzüne.
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Resimler için teşekkür ederim Tanrıkut Atsız kandaşım. O kutlu güne ait resimleri ilk defa görüyorum. 6-7 Eylül olayları Türk soyuna kutlu olsun!
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
6-7 Eylül olaylarının yıldönümü bütün Türklere kutlu olsun. Umarım, gelecekte, yılın tüm günü azınlık avına döner. Yeter ki üzerimizden ümmetçilik, kardeşçilik gibi zehirli düşünceleri atabilelim. Eğer bu fikirlerden bir şekilde kurtulabilirsek Türk'ün önünde kimse duramaz. Tanrı Türk'ü Korusun!
"Biz ki Turan mülkünün ve Türkistan’ın emiriyiz!.. Biz ki Türkoğlu Türk’üz! Biz ki milletlerin en eskisi ve en büyüğü olan Türk’ün başbuğuyuz." Başbuğ Timur Kağan "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Başbuğ Atatürk |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kutlu olsun...
|
![]() |
| Etiketler |
| 53'üncü , 6-7 , Eylül , kutlu , Olayları'nın , olsun , Yıldönümü |