Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.09.2007, 10:38   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,407
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Buğra Kun, sakin ol kadeşim. BOZ-OK beğ gerçek hayattan tanıdığım değerli bir ırkdaşımızdır, tıpkı senin gibi. Buradaki sorun, birbirinizi tanımamanızdan kaynaklanıyor.

İkiniz birbirinizi tanısanız "yahu, biz nasıl tartıştık?" dersiniz.

Şimdi sen, iletindeki sert bölümleri sil. BOZ-OK beğ ırkdaşımız da geldiğinde iletisini gözden geçirir.
Alt 10.09.2007, 10:50   #17 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 219
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Kun, sakin ol kadeşim. BOZ-OK beğ gerçek hayattan tanıdığım değerli bir ırkdaşımızdır, tıpkı senin gibi. Buradaki sorun, birbirinizi tanımamanızdan kaynaklanıyor.

İkiniz birbirinizi tanısanız "yahu, biz nasıl tartıştık?" dersiniz.

Şimdi sen, iletindeki sert bölümleri sil. BOZ-OK beğ ırkdaşımız da geldiğinde iletisini gözden geçirir.
Agabey, emrin olur. Iletimin tamamini silecegim, mumkunse kendisi de, bana yapmis oldugu agir suclamayi silsin ve konu burada kapansin. Esenlikler....
Alt 10.09.2007, 10:56   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,407
Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Agabey, emrin olur. Iletimin tamamini silecegim, mumkunse kendisi de, bana yapmis oldugu agir suclamayi silsin ve konu burada kapansin. Esenlikler....

Varol kardeşim. BOZ-OK Beğ'in otağa girdiğinde iletisini düzenleyeceğinden emin olabilirsin.
Alt 10.09.2007, 16:47   #19 (İleti Bağlantısı)
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 117
BİZ FORUMLARDAN DIŞARI ÇIKMADIKÇA BUNLARIN RAHATINI KİMSE KAÇIRMAZ.. ülkücüler zaten sentezci ve bu soysuzlara kardeş diyorlar.. hükümet'in hangi yolda olduğu belli, ORDUMUZ SESSİZ.. BENCE BU ÜLKENİN ARTIK TÜRKÇÜLERDEN HABERİ OLMASI LAZIM... FORUMLARDAN DIŞARI ÇIKALIM CUMHURİYETİMİZİ ÜLKEMİZİ MİLLETİMİZİ SAVUNALIM, ATALARIMIZIN VE ŞEHİTLERİMİZİN ANISINI KORUYALIM... DTP BÜROLARI EN AÇIK HEDEFTİR NEDEN KORKUYORUZ PEKİ ???
Gökoğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.09.2007, 18:40   #20 (İleti Bağlantısı)

BOZ-OK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Buğra Kun

Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İlk önce Gök Yeleli Bozkurt kardeşimin benim için yazdıklarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Buğra Kun, bu konuyu da daha fazla uzatmadan belirtmek isterim ki; yazdıklarımda kesinlikle ağır bir suçlama yoktu, sadece kelime anlamlarını açıkladıktan sonra bu ifadelerin yanlış anlaşılabileceğine ve buna karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtmiştim. Yoksa sen bunu dedin, bunu yaptın diye bir tümcem mevcut değildi. Neyse, zaten gerekli hassasiyeti fazlası ile göstermiş olduğundan ve seni de daha fazla üzmemek adına iletimi sildim, bilgine..

Sağlıcakla kalın...
BOZ-OK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.09.2007, 18:50   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
Gökoğuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
BİZ FORUMLARDAN DIŞARI ÇIKMADIKÇA BUNLARIN RAHATINI KİMSE KAÇIRMAZ.. ülkücüler zaten sentezci ve bu soysuzlara kardeş diyorlar.. hükümet'in hangi yolda olduğu belli, ORDUMUZ SESSİZ.. BENCE BU ÜLKENİN ARTIK TÜRKÇÜLERDEN HABERİ OLMASI LAZIM... FORUMLARDAN DIŞARI ÇIKALIM CUMHURİYETİMİZİ ÜLKEMİZİ MİLLETİMİZİ SAVUNALIM, ATALARIMIZIN VE ŞEHİTLERİMİZİN ANISINI KORUYALIM... DTP BÜROLARI EN AÇIK HEDEFTİR NEDEN KORKUYORUZ PEKİ ???
Forumdan dışarı çıkmak istiyorsan ilk önce İnspeak'teki sesli sohbet odamıza gel. Program burdan yükleniyor:

http://www.atsizcilar.com/sohbet.htm

Ayrıca kafana birşey takılırsa bu adresten yararlanabilirsin:

http://www.atsizcilar.com/forum/sesl...nda-t7699.html
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.09.2007, 23:48   #22 (İleti Bağlantısı)

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Kardeşlerine terörist diyemiyorsan pi. de enik de, devşirme de, vatansız de, şerefsiz de. Böylelikle vekilik yerine kardeşlerinle aynı ünvana sahip olursun.
Alt 11.09.2007, 15:43   #23 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 205
Cevap: kardeşlerime terörist diyemem.

Bazen düşünüyorum, acaba Türkçüler olarak var gücümüzle ab'yimi savunsak..?! belki serbest dolaşım falan olursa bu parazitler Türk yurdundan çıkar gider, geriye kalan az sayıdakinide zorla sürer ab' den ayrılırız.
sonra düşünüyorum Türk yurdunda Türk'ü böyle entrikavari düşüncelere sevk eden basiretsiz. idarecilere kahrediyorum...

----
Tanrı Türk'ü içindeki hainlerden korusun, Düşmanlarının icabına kendisi bakar zaten...!
DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.09.2007, 02:28   #24 (İleti Bağlantısı)
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 117

Alıntı:
Aydın Çeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Forumdan dışarı çıkmak istiyorsan ilk önce İnspeak'teki sesli sohbet odamıza gel. Program burdan yükleniyor:

http://www.atsizcilar.com/sohbet.htm

Ayrıca kafana birşey takılırsa bu adresten yararlanabilirsin:

http://www.atsizcilar.com/forum/sesl...nda-t7699.html
Bunu bu gece bir başka yöneticimize yazmıştım ama size de yazacağım sayın yöneticim!!. Bu iletinizi daha yeni okudum, Bu akşam diğer yöneticimize yazdığım gibi en kısa zamanda bir mikrofon temin edip sizinle sesli sohbet etmenin mutluluğunu yaşayacağım...
Ama şunu bilmenizi isterim ki!. Kişisel bilgilerimde yazan yaşıma bakıp veya alıntı yaptığınız iletime bakıp, beni forum'da atıp tutan bir tip olarak görmeniz benim için son derece kırıcı olmuştur. Bunu söylemeseniz de anlayabilmek çok zor değildir...
Yine de bu töhmet altında bırakıcı iletiden kendimi soyutlamak ve gerçekten bu davaya inanmış bir TÜRKÇÜ olarak en kısa zamanda mikrofon alıp size ulaşacağım... Esenlikler...
Saygılarımla...
Gökoğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.09.2007, 14:28   #25 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 95

Alıntı:
İlkKurşun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bizler zaten ırkçıyız.Yüce Türk ırkının çıkarları için varız ve daim olacağız.Elbet birgün harekete geçeriz.Topraklarımızı işgalden kurtarırız.
Sonuna kadar ırkçıyız kandaşım katılıyorum kürde veya başka bir millete ekmek yok TÜRKİYEDE..
İnsan malzemesinin değerini tahmin için ırka dayana bir ırkçı sıfatıyla milletimizin geleceğini zulüm görmüş milletlerin geleceğine bağlamaya hakkımız yoktur.Ben onların ırk yönünden ne kadar aşşağı olduğunu iyi bilirim..
Boramir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.09.2007, 20:16   #26 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

uzman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58

enikler birbirine kardeş diye hitap edebilir.
uzman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.09.2007, 23:53   #27 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148

Bir kürt, PKK'lı teröristlere asla "terörist" demez. Burada bir sorun yok, zaten biliyoruz ama maalesef birileri ısrarla bunu kabul etmeyip 3-5 Mehmetçiğimizi katletmeden hiç bir kürdün terörist olduğunu anlamıyor. Bu memleket çok kürt gördü, hepsi de kürtlüğünü yaptı. Mesela İnönü; Ata'nın vefatından sonra Cumhurbaşkanı olan İnönü bir kürttü. Ve İnönü, yapacağını yaptı, tuttu Ata'nın resmini paraların üzerinden kaldırdıp kendi resmini bastırdı. Bunun tek sebebi, İnönü'nün kürt olmasıdır. Ülkeyi komünist çöplüğüne çeviren de yine kürt ismet'ten başkası değildir.

Görünen köy kılavuz istemez; herşey bu kadar ayan beyan ortadayken, herhalde kürtlerle kardeş olduğumuzu söylemek için ya kör, ya da algılama bozukluğuna sahip olmak gerekir.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.09.2007, 00:02   #28 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 58

su kirolar hep erdoganin yüzünden ötüyorlar, barzani kirosu, talabani kirosu vs vs. abi bunlar öterler sen kalk hakkinda 18 mahkeme davasi olan kadini hapisten al meclise sok, yav bu nu afrika ülkesi bile yapmaz. baktilar ki yeni hükümet bunlarin dedigini yapiyor onlar firsat kacirmazlar... onlar harekete gectiler bile, biz de gecmeliyiz, yoksa bu cennet ÜLKEMIZ de sehitler cogalir.
Yasasin Türk Irkcilari. Yasasin Türk Irki
Tahtaci_Türkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
diyemem. , kardeşlerime , terörist

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler