![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Muhsin AKP'nin hazırlayacağı Anayasaya da kayıtsız şartsız destek vereceğini açıklamış.MHP de destek verecek çünkü anayasa'nın içinde ''türbana özgürlük'' var.Sıkıysa vermesin!
Zaten apo'ya sayı,şehide kelle diyen zihniyetin etrafında pervane olanlar kürtçe eğitimin önünü açan anayasaya da destek veremekten çekinmez... Yönetici bey'in tespiti çok yerinde.Bunların niyeti ordudan intikam almaktır.1.AKP döneminde ordu'nun her açıklamasına zurnanın son deliği muhsin AKP'den ve kürtlerden önce tepki veriyor ,MHP ise alacağı oyların düşmemesi için sessiz kalıyordu.Meclise girer girmez gerçek yüzünü ortaya çıkardı. AKP-DTP-MHP-BBP hatta DSP hepsi aynı potadalar. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Musin Yazıcıoğlu, Akp'nin sonuna kadar destekçisi sanki Akp'nin vekili gibi.Zaten kendisi çok aşırı derecede dinci Tayyiple anlaşmaları şaşılacak bir şey değil.Sonuçta amaçlar aynı parti isimleri farklı...
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu tabloda beni çok üzen bir eksiklik var...DTP li başoğlan Ahmet Türk kardeşlerini niye çağırmamışlar ?
Merak ettiğim bir konu acaba Ertuğrul Gazi yattığı yerden kalksa bunlara ne yapardı ? Elbet bir gün bu tenyalardan sonsuza dek kurtulacağız.. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Milletimiz artık uyanmalı!
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
En baştan ta 22 temmuz öncesinden belliydi.Mhp nin Akp yakınlaşması.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mhp'nin yobaz tabanı ağır bastığı belli oluyor...
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Noyan eski türkçe de ve moğolca da komutan anlamına gelir.Ben ermeni değilim
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
bahçeli seçim meydanlarında attığı ipi şimdi kendi kafasına geçirdi.Artık altındaki sandalyeye atılacak tekmeyi bekleme korkusundan ümmet köpekleri ile yakınlaşmaya çalışmaktadır.Eğer tarihte ikiyüzlülük, soysuzluk, dolandırıcılık vs. üzerine bir kitap yazılırsa bu iki ,,,, o kitaba kapak olmalıdır.Muhsine birşey demiyorum onun zaten ne mal olduğu şeyhlerin elini, ayağını bilmem neresini öpmesinden belliydi.Tayyibi anlatmaya gerek yok
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
itiraf etmeliyimki bir zamanlar mhp için çok koştum çok uğraştım diğer arkadaşla beraber ikimiz yaklaşık 500 kişiyi partiye kaydettik onlara ülkü ocaklarında ders verdik
şimdi kendimden UTANIYORUM gerçeği çok geç gördüğüm için |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Yönetici notu: Küfür ve hakeret yasak diyoruz. Bir daha uyarılmayacaksın.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Zaten bu devlet bahceli denen zatin cia ajani oldugu apacik ortada.Amerika ne diyorsa onu yapiyor. Bu 3 lider bozuntusu da Atlantik otesinden emir alan Buyuk Ortadogu projesinin usaklaridir. Ama sunu bilmelilerki , Yuce Turk Milletine ihanet edenler ergec cezalari ISTIKLAL Mahkemelerinde oldugu gibi idam olacaktir.
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Tayyip, Mhp ve BBP Lider(!)lerini Haremine Kattı
Benim anlayamadığım şey şu, boyunlarına taktıkları poşu da neyin nesidir? Söğüt'ün yerli halkı bildiğim kadarıyla Karakeçili yörüklerindendir. Yörüklerde poşu giyme geleneği var mı ki?
Son yıllarda Şanlıurfa'dan kürtleşmiş karakeçililer de bu şenliklere katılmaya başladılar, böylece Ertuğrul Gazi kutlamalarından kendileri de sebeplenecekler, DTP bunun üzerinden siyaset yapmaktadır, bu nedenle poşu takma rezilliğine son verilmelidir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bbp , haremine , kattı , lider(!)lerini , mhp , tayyip , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|