![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Cevap: Tayyip, Mhp ve BBP Lider(!)lerini Haremine Kattı
Bu baslik, su an yasananlarin guzel bir ozeti olmus. Sanirim tayyip´in harem dairesi, sadece sozde milliyetci basoglanlari degil, tum parti calisanlari ve oy verenleri de icine alacak kadar genistir.
Butun ummetci sapiklara, mokokocu tayyip ile, guzel bir omur diliyorum. Umarim butun geceleri, binbir gece Arap masallarindaki gibi gecer....
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
AlperTunga´adlı üyeden Alıntı Kişinin kendi öz iradesine kalmış hangi dine mensup olmak istediği din ayırımı yapıp Müslüman Türk diye parçalamak Türkçülüğe zarar verir BENCE BU SÖZÜ BİR DAHA OKUYUN ORTADA KINANACAK BİRİ YOK.. TÜRK IRKINI DİNİNE GÖRE PARÇALARA AYIRMAK ELBETTE TÜRKÇÜLÜĞE ZARAR VERİR..ÇÜNKÜ TÜRKÇÜLÜĞÜN TEMELİ ASİL TÜRK IRKINA DAYANIR. BİR DİNİ İDEOLOJİ İLE BÖLÜMLEMEK VEYA TÜRK KELİMESİNİN YANINA HRİSTİYAN MÜSLÜMAN GİBİ KELİMELER GETİRMEK PARÇALAMAKTIR. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
"Türkçüleri dinlerine göre parçalara ayırmayın" diyenler özde dinci ülkücü olan sözde Türkçülerdir. Bu tip adamlar da defolup gitsin zaten bizim istediğimizde çürük elmaların ayıklanıp sağlamlarının kalmasıdır. Bu konuyla din arasında bağlantı kuran ümmetçi bir şerefsizdir.
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
MHP'nin yaptığına nasıl bir izahat getirilebilir bilmiyorum ki! Bir azimle girdiler meclise ama girdikten sonra nevirleri dönmüş olmalılar ki kime muhalefet edeceklerini şaşırdılar. Dün gibi hatırlıyorum seçim arefesinde Bahçeli, eline bir ip almış sağa sola sallayıp, millete fırlatıp duruyordu. Tayyib'e esip gürlüyor, bin bir cakalar satıyordu. Derken MHP meclise girdi, peki sonra ne oldu? Tuttu Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanlığının önünü tek başına açtı. Tek başına diyorum çünkü MHP oylamaya katılmamış olsaydı (CHP zaten yoktu), AKP yeter sayısını bulamayacaktı ama sağolsun MHP, fikirdaşının yardımına yetişti.
Şimdi geri yaslanıp düşünmek lazım; MHP denen parti, dirliği boyunca neler yapmıştır? Bu sorunun cevabını araştıran herkes, MHP'nin yaptığı her işin Amerika'nın istekleriyle paralel olduğunu rahatlıkla görecektir. Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir kere daha gözler önüne serilmiştir ki MHP, Amerika'nın isteklerini yerine getirmekten başka bir şey yapmamaktadır. Yahu adama sormazlar mı; "be dönek herif! Daha dün boynuna ip fırlattığın adamla bugün Söğüt şenliklerinde liseli aşıklar gibi pozlar vermeye utanmıyor musun?" diye... |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
kürtlere " kardeş " diyen , TÜRK IRKINDAN ziyade ümmetçiliği ön planda tutan bir partiye "milliyetçi " demek bile abestir.
esasen mhp'nin isim değiştirme zamanı çoktan gelmiştir. ühp ( ümmetçi hareket partisi ) demek daha doğrudur. |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tayyip Erdoğan'ın 22 Temmuz öncesinde en ağır ithâmlarla saldırdığı, MHP ile bugün romantik anlar yaşamasını nasıl açıklamalı? Bu konuda birçok tahmin yapılabilir elbette. Fakat bana en mantıklı gelen çok iyi siyasî satranç oynayan Tayyip Erdoğan şimdilerde kendisi liderliğindeki büyük bir şer ittifâkın temellerini atıyor. Bu oluşumun adı AKP-MHP ittifâkı... Kime mi karşı? Herhalde CHP'ye değil. Bu şer cephesinin tek hedefi; TSK... Önümüzde dönem Kıbrıs, yeni anayasa, terör, AB, K. Irak gibi konularda TSK'yla meydan savaşı yapacağını bilen Erdoğan hazırlıklara başladı. Fakat bilmiyor ki; gerçekleşecek savaşın galibi bellidir ve kendisi ve yandaşı siyasî oluşumlar tarûmar edilecektir.
Bana göre laik rejimin ve Atatürk ilke ve inkılâpların AKP'den sonra en iflâh olmaz düşmanı MHP'dir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde sergilenen tutum da bunun en büyük ispatıdır. Sonuç olarak MHP her zaman olduğu gibi yine okyanus ötesinden gelen emirle Ecevit ile olduğu gibi Tayyip'le de izdivâç etmiştir. Bir yastıkta kocasınlar... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bbp , haremine , kattı , lider(!)lerini , mhp , tayyip , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|