![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Kurmay
|
Cevap: %100 Türk yapımı askeri araçlar
en son olarak kamuoyu önüne çıkan füzemiz Türk-çin ortak yapımı "Yıldırım" adıyla envanterimize geçmiş, B-611 elimdeki fotoğrafların boyutu çok büyük olduğundan dolayı buraya sadece bir link ekliyorum merak etmeyin site genellikle düzgün biraz inceleme fırsatım oldu...
http://trmilitary.com/forum/yildirim...11-vt9534.html ayrıca Türk savunma sanayii nin üretmiş olduğu diğer silah sistemlerini de buradan inceleyebilirsiniz.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Leopard tank'i cizen bir Türk'tür, size burada cok gurur duyucu bir haber yolliyacam. asagida olan sayfaya girin.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/72...d=180&a=956268 |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kurmay
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
abi kusura bakma seninkisine bakmadan gönderdim :))
ama hürriyette Türklerin yaptigini söylüyor, senin gönderdiginde Cin-Türk yapimi.. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Kurmay
|
biz %100 kendimiz füze üretecek noktaya henüz gelmedik genellikle çin ile ortak projelerimiz var ne batı ne de rusya ile çalışıyoruz bu konuda sadece çin, roketsanda çalışan bir tanıdığım düzenli olarak çin e gidip bu konularda çalışmaktadır...ayrıca bu füzeler üretiminden 2 veya 3 yıl sonra kamuoyu önüne çıkmaktadır yani resimlerini gösterdiğimiz "yıldırım" yeni geliştirilmiş bir şey değil daha önceki "kasırga" vs. gibi füzeler de üretimlerinin üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra teşhir edildi ... bu konularda biraz gizli yürütülüyor çalışmalar -tıpkı olması gerektiği gibi-
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haklisin abi malesef o noktaya gelmedik malesef. en yakin zamanda gelmemiz lazim. belkide Türkiyede vardir ama sakliyorlar ? olamaz mi?
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ
|
Alıntı:
leopard tankı inanılacak gibi olmasada necmettin erbakan çizmiştir.bilindiği üzere kendisi makine mühendisidir. peki neden bu tank türk ordusunda değilde alman ordusunda yer almıştır?? kanımca neconun tasarımına ve kişiliğine olan güvensizliktir fakat yinede bu tankın tasarımının ona ait oldugu gerçeği göz ardı edilemez..
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İyi de Gürünay, şimdi bunu söylemendeki amaç nedir?
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
erbakan'in cizdigini hic düsünemezdim, bir Türk'ün cizdigini biliyorum ama erbakan'i hic sanmazdim, vay be, neden o tanklar Türk ordusunda yer almadi? kafamda büyük bir isaret var, ama belli ki erbakan Türkiye'den baya nefret ediyor.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
amacı şudur: bu adamların ve temsil ettikleri düşüncenin verdiği hırs işte bu boyutlardadır.bu hırs bir tank tasarımını alman ordusuna kabul ettirip kendini ürettirebiliyorsa devletin içine girdiğinde neler yapabilir?? ki neler yapabildiği neconun hocalagı sayesinde şu anda hükümeti kuranlardan bellidir.fettoşun yıllarca bu hırs sayesinde bu ülkenin altını oydugunun ispatıdır.
saldırganca sanki birşeyin peşinde olduğumu iddia edercesine amacın nedir diye sormadan önce bunları düşünmek gereklidir. Türkçülüğün ilerlemesi bizim ne kadar hırslı olduğumuzla paralel gidecektir bakınız düşmanlarımız neler başardı.. Örgütlenmek partileşmek,daha çok insana,bilmeyene yada uyandırılması gereken saf kandaşıma yıllarca beyni saçma sapan bilgilerle doldurulmuş bilgisiz kandaşıma bu ırkı ve aslında ne oldugumuzu anlatmak ve yılmamak için bu hırs aslında bize lazımdır düşmanlarımıza değil !!!
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gürünay abi haklisin. bizim insanlarda sorun olan biz ileriye gidecegine geriye gidiyoruz, hep hazira konuyoruz, mustafa yildizdoganin güzel bir sarkisi var, biz bu hallere düsecek adammiydik, orada her seyi anlatiyor.
Türk'ün Türk'ten baska dostu yoooook |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gürünay, kimseye saldırdığım yok. Birilerine saldırmak da yamyam olmadığım için adetim değildir. Sadece amacını sordum çünkü durup dururken, konusu açılmamışken bu tankların projesinin Necmettin ERBAKAN adlı cumhuriyet düşmanı tarafından yapıldığını söylemen tuhafıma gitti ve bir anlam veremedim.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
konusu tankın bir Türk tasarımcısına ait olmasının söylenmesiyle acıldı ve bilgilerimi aktardım nacizane...
herneyse umarım kendimi anlatabilmişimdir..
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bunlar güzel gelişmeler fakat artık taaruz'a yönelik silahlanmanın vakti geldi.
Hala 40 senelik amerikan patton tanklarını kullanıyoruz.Yeni bir proje olduğu söylenmişti.İlk Türk tankı projesi. Umarız;ordumuz için hayırlısı olur. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TANRI YERYÜZÜNDEKİ ERKİL GÜCÜ TÜRKLERE BAHŞETMİŞTİR
|