![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaratıcı Çocuk beyinlerini bulup buluşlar yapması için işliyoruz. on yıl sonra bu günün problemlerine nasıl çözümler bulunduğunu izleyin
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben askerliğimi Tankçı olarak yaptım,gururumdur.Vatan vazifemi tamamladım 2003'de fakat hala tank çalışırım,yeni Tankları incelerim.
Leopard serisinin bazı son modellerinin ordumuzda bulunduğunu biliyorum. Fakat bu tanklar ingiliz tankları ve rus t serisi ile ancak boy ölçüşebiliyor. Güzel olan şu;Leopard Tank serisi ordumuzda amerikan tankları ile ölçüme tabi tutulduğunda alman tankı Leopardın, personel koruyucu özelliği ,birkaç yıl daha eski olsa bile fark atıyor.Elbette ingiliz tankları ve israilin merkava isimli tank modelleri de ciddi tehditdir. Merkava tankları israil yapımıdır.Amerika'da dahi olmadığı söyleniyor. Umrumda değil.A-3 Leopard Tanklarla eğitim gördüm ben.Oldukça sıkı Tanklardır. Personeli önceliğine alan bir savaş aracıdır a-3 Leopard. İlave ; Leopard serisinin yeni modellerini yakında milli bayram törenlerinde göreceğimize eminim. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bazı son modeller der iken kasdım şudur; Şanlı Türk ordusu modifiye yetkinidir.
Leopard tanklarda uzman Türk ordusu. Elden geçirilmiş ve üreticisinin eklediği yeniliklerden fazlasını tanklara ekleyen Türk ordusudur. Türk ordusu modifiye-elden geçirme ve çeşitlemede tam olarak uzmandır. İşte bu yüzden ötürü , Türk ordusunun son model silahlara sahip olması sorundur düşmanlarımız için. Çünkü Türk; yapılmış,test edilmiş en ufak parçayı,ekipmanı bile muazzam test eder. Ordumuzun gözbebeği Aselsan böyle doğmuştur. Zeki ,Çalışkan Türklerin imkanlarını zorlaması ile askeri haberalma ekipmanlarında şaheserler yaratması azminde yatar. Bugün herhangi bir askeri teçhizat-strateji , askeri donanım dergisini açsanız Aselsan ile büyük ihtimal karşılaşırsınız. Türk Silahlı Kuvvetleri araştıran,büyüyen ve her adımını gözden geçiren harika bir ordudur. Ezen Bolsın. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu güzel başlığı canlı tutalım ırkdaşlarım;Bu başlıkta cevherimizi görelim övelim.
Bazı henüz askerlik yapmamış olanlara duyuralım,yahut askerlik yapıp da ordusunu diğer ordular ile kıyaslayıp (artık nasıl bir kıyas yaptı ise) pek de tatmin olmayanlara duyuralım. Bilinmeyen çok şey var ki; Bu bilinmeyenler TSK'nın ne olduğunu tam idrak edemeyenler için uygun olacaktır. Urukdaşlarım ; Bölgesini korumanın ötesine geçmiş çok az ordu vardır. Türk Silahlı Kuvvetleri başlıbaşına bir yıkılmaz kaledir. Bu ordu; diğer güçlü atfedilen orduların karşısında muhakkak avantaj sahibidir. Öndelik 1; Türk ordusu ,olası herhangi bir taarruza hep hazırdır. (Diğerleri taarruza hazır değildir,Çünkü savaşın mühmini bilen ve dahi onca engellemeye rağmen uygulayan Türk ordusu gibi değil ,başka yeterlilikler ile taarruzu planlarlar.Oysaki Türk ordusu bulunduğu her köşeyi iyi tahlil etmesi ile meşhurdur.) Birleşik devletler ordusundaki asker sayısı ile Türk ordusunun asker sayısını karşılaştırmak bile saçmalıkdır. Türk ordusu içde ve dışda çok yıpratılmaya maruz kalmış ,fakat buna rağmen büyümüş ,Dünyanın askeri yeterlilik ve asaiş uzvunda hep ilk üç de bulunmuştur(1986'dan beri) Öndelik 2; Türk ordusu diğer ordulara nazaran daha diridir,her yeni mehmetçik ile bu kudret sağlanır. (Türk Silahlı kuvvetlerinin en önemli avantajlarından biridir.Paralı askerlik uygulamasının uygulanması ile diğer güçlü atfedilen orduların paralı askerlerinin ne denli başarılı olduğuna bakılmalıdır.) Öndelik 3; Türkler doğuştan askerdirler.Askerlik eğitimini çok daha muazzam seviyelerde( örneğin özel kuvvetler birimlerinde) başarı ile tamamlarlar . Bordo Bereliler temsil,tüm dünyanın kıskandığı caydırcı,kudretli birimdirler.İngiliz kedileri ile Türk Bordo berelileri kıyaslanamaz bile. Türk ordusu başlıbaşına, kendinden beslenen büyük bir kuvvettir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 0 , araçlar , Askeri , türk , yapımı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|