Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.02.2008, 03:06   #76 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 96
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
MHP türban konusunda AKP ile işbirliğine gitmeseydi aslında buna şaşırmak gerekirdi. Çünkü MHP'nin çekirdek seçmeni İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de bulunmakta ve bu seçmenler daha çok islamcı-milliyetçi kesimi temsil ediyorlar. Partinin alltan gelen baskıyı durdurması imkansız gibi olmalı. Medyada takip edildiği kadarıyla ülkücülerin ezici çoğunluğu da türbanın serbestliğinden yana. Kısacası şaşıracak birşey yok. Sadece bu gerçeği düşünmeden MHP'ye oy veren laik devlet taraftarlarının oyu boşa gitti o kadar...
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 09:04   #77 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 189
Alıntı:
Avşar Girayhan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
MHP türban konusunda AKP ile işbirliğine gitmeseydi aslında buna şaşırmak gerekirdi. Çünkü MHP'nin çekirdek seçmeni İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de bulunmakta ve bu seçmenler daha çok islamcı-milliyetçi kesimi temsil ediyorlar. Partinin alltan gelen baskıyı durdurması imkansız gibi olmalı. Medyada takip edildiği kadarıyla ülkücülerin ezici çoğunluğu da türbanın serbestliğinden yana. Kısacası şaşıracak birşey yok. Sadece bu gerçeği düşünmeden MHP'ye oy veren laik devlet taraftarlarının oyu boşa gitti o kadar...
Ancak mhp nin siyasi hayatı sona ermiştir,Çünkü Mhp Sol kesim ve Türkçü kesimden oldukça fazla oy almıştır.

Mhp nin tabanı sadece %3-4 civarıdır,%5 bile değildir.mhp bu yobazlığıyla artık kendini japon kamikazeleri gibi imha etmiştir.
Bozkurtun-Oğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 11:42   #78 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 791
Alıntı:
Bozkurtun-Oğlu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ancak mhp nin siyasi hayatı sona ermiştir,Çünkü Mhp Sol kesim ve Türkçü kesimden oldukça fazla oy almıştır.

Mhp nin tabanı sadece %3-4 civarıdır,%5 bile değildir.mhp bu yobazlığıyla artık kendini japon kamikazeleri gibi imha etmiştir.
M.H.P. seçimlerde en az yüzde 20 oy alır.
Duygusal yaklaşmayın olaylara.M.H.P. nin hitap ettiği kesim şuan M.H.P. den memnun.

Türkçü kesim in oyu yüzde kaç acaba bir bilginiz var mı?
Türkçe kısım dediğiniz kısım zaten oyunu M.H.P. ye vermedi.
Sola gelince ben soldan M.H.P nin o kadar oy aldığını zannetmiyorum çünkü hiç bir solcu 80 dönemine bir sünger çekip onlara o kadar düşmanlık yapıp kanlarını akıtan M.H.P. ye oy vermez aynı şekilde Alevi lerinde çoğunluk olarak oy verdiklerine inanmıyorum.

M.H.P nin oy kitlesi ümmetçi kesimdir.
O kesimde şuan ki M.H.P nin durumundan memnun onun için oylarını artıracaklarından eminim.
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 11:47   #79 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Altar Alp adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Duygusal yaklaşmayın olaylara.M.H.P. nin hitap ettiği kesim şuan M.H.P. den memnun.

Sola gelince ben soldan M.H.P nin o kadar oy aldığını zannetmiyorum çünkü hiç bir solcu 80 dönemine bir sünger çekip onlara o kadar düşmanlık yapıp kanlarını akıtan M.H.P. ye oy vermez aynı şekilde Alevi lerinde çoğunluk olarak oy verdiklerine inanmıyorum.

O kesimde şuan ki M.H.P nin durumundan memnun onun için oylarını artıracaklarından eminim.
Yanıldığınızı ,birdahaki seçimde göreceksiniz Sn Yöneticim
Alt 16.02.2008, 11:57   #80 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Alıntı:

Evet Mhp'nin kendi kemik seçmeni(%7) memnun; ancak seçimler öncesi Akp ve Mhp büyük oyun oynayarak halkı aldattılar. Sağ-sol kalmadı artık, seçimlerden önce Atatürkçü ve Laik kesimin tek hedefi akp'den kurtulmaktı. Olay burada başladı ve bahçeli devlet ip attı, okyanusun ötesine gitseniz alıp getirip hesap soracağım edebiyatı yaptı ve Chp'ye küskün olanlar, Atatürkçüler, laik milliyetçiler, ulusalcılar, Atatürk'e sahip çıkan parti görüşü olmayan vs. birçok insan bu çapulcuların ipine güvenipte bunlara oy attılar. Dolayısıyla verdiler ümmetçi-devşirmeci mhp'ye gitti akp'ye...

Türkçü kesimdende çapulculara güvenipte oy veren onca uyarımıza rağmen muhakkak oldu. Bunları otağdaki yazılarda dahi görebiliyoruz. Ancak bu saydığım kesim olmasa mhp %7'yi geçemezdi. Bunu %7-8'lik kıçbuğlarından kendileride çok iyi biliyorlar. Ümmetçiler akp varken, kürtlerde dtp varken mhp'ye oy vermezler. Boşuna çapulcular bu partiler ile kürtçülük ve islamcılık yarışı yapmasın. Bakınız çerkes muhsin'de bir ümmetçi ama sürünüyor. Çünkü ümmetçilerin ve kürtlerin bir numaralı adresi şu sıra akp'dir.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 15:20   #81 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,721
MHP ne batan ne çıkan tuhaf bir partidir. "Lider koltuğuna bir ağaç kütüğü koysalar biz ona biat ederiz" diyen kemik kitlesinden başka hiç kimseden pek oy alamaz. Alabilmesi için olağandışı bir durum olması gerekir. Bir şu Apo denen insanlık ziyanı yakalandığında Meclis'e girebilmişti, şimdi de AKP'ye muhalif olsun diye oy alarak Meclis'e gönderildi. Ama Meclis'e bu iki girişinde de hep iktidar partisinin istekleri doğrultusunda davrandı, yani toplama işlemindeki 0 gibi etkisiz elemanı oynadı.

Bilinen bir gerçek var ki 22 Temmuz seçimlerinde MHP, CHP'nin tabanından, ulusalcı kesimden ve AKP karşıtı bireylerden çok oy topladı. Toplayamasa zaten Meclis'e giremeyecekti. Ama Meclis'e girdi de ne oldu ki? Zamanında DSP ile birleştiği gibi şimdi de AKP ile birleşti. Madem türbanı serbest bırakmaya bu kadar meraklıydı, sol partiyle (DSP) ortak hükümet kurduğunda uğraşsaydı ya! Yoksa o zaman buna yürek yetiremedi mi? Gerçi öyle şey olur mu? Ülkücü adam korkar mı hiç? Muhtemelen zaten yaşlı ve hasta olan Ecevit'i kırmak istememişlerdir.

MHP, bugün de iktidar partisi olan AKP'nin suyuna gidiyor işte. Değişen bir şey yok. Kim güçlüyse onun yanında oluyor ve onu destekliyor. Seçimlerden önce ipler fırlatıyordu ama şimdi can ciğer kuzu sarması oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde AKP'ye unutulmaz yardımlarda bulunduğu gibi, türban konusunda AKP'ye çıktığı destekle de bütün AKP'lilerin gözlerini yaşarttı.

Bakalım orduya ne hesap verecek...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2008, 23:23   #82 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Yanar-döner bir partidir-Göremeyenin gözlerinde sorun olsa gerek.?:) şeriatın yardakçısıdır.''Biz Atatürkü'de biliriz''
Deyiveren yardakçı suyu ısınmış cehalet güruhudur.
Atatürk'e en ufak sevgi ve saygıları yok bu cahillerin.
Partinin internet sitesine bir bakılsın .Atatürk;Türkeşden,devlet bahçeliden ,islamdan sonra ancak satıhtadır.
Önem derecelendirmesi böylesine rezil olan partinin reislik mertebesi de vardır ve bilinen bir diğer rezaletdir.
O Reisler neden tesadüfen-hep k..tdür kimse sormaz?

Diri dur Türk.
Alt 17.02.2008, 01:48   #83 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 61
Aydin Dogan

Alıntı:
kugu beyi adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
(...) Ha yüzde 47 falan..Bunların üstüne düşmemek lazım.Arkadasım bahsetmiş ver aydın doğanla mehmet karamehmete 2 şer ihale aynı saat 180 derece dönerler.Kamu oyunda hava poyrazdan lodosa döner ertesi sabah.
Ver tayibin 2 paket makarna dağıttığına fazladan 1 paket margarin..Gel yanıma seyret ondan sonra 47 mi kalır 7 mi?(...)
Esenlikler,

Peki bu cümleden neyi anliyoruz? Basin satilik ama cok etkili, büyük sermaye adamlarinin büyük bir kismi sadece ve sadece kendi maddi cikarini düsünür. Bir adim ileri gidelim. Türkiye'de cok daha derinden calisan, ne olursa olsun ülkenin, Türk milletinin sirtindan, kanindan, calinan geleceginden kar eden bir mekanizma var. Bu mekanizmanin iki önemli ic ayagi var:
1) Gercekten Türk olup da AB-D/Yahudi cemiyetlerinin basini cektigi uluslararasi düzen denilen sömürü düzeninin maddi cikar karsiligi neferligini yapanlar.
2) Cumhuriyet kurulmadan önce bile nice dolaplar cevirmis gizli/acik Yahudi is adamlari ve sermayedarlar. Mesela Aydin Dogan'in Yahudi oldugunu bilmeyen var mi aramizda? Bence bu da önemli bir mesele.

TTK!
Barbaros
Barbaros Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 20:13   #84 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118

Bu karikatürü çok tuttum,daha önce verildiyse kusura bakmayın.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 21:32   #85 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 143
Alıntı:
MHP %20 oy alırsa -ki hiç sanmıyorum- AKP tabanından oy alır. O zaman AKP oyu azalır. Tayyip akıllı adamdır. Kolay kolay Bahçeli'ye taban kaptırmaz.

Alıntı:
Barbaros adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Mesela Aydin Dogan'in Yahudi oldugunu bilmeyen var mi aramizda? Bence bu da önemli bir mesele.
Ben bilmiyorum. İlk senden duydum. Herhangi bir kanıtın var mı?
kutmete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 21:42   #86 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
Alıntı:
Barbaros adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Mesela Aydin Dogan'in Yahudi oldugunu bilmeyen var mi aramizda?
Seversiniz veya sevmezsiniz o ayrı konu ama sığ beyinli ülkücüler gibi her önünüze gelene yahudi iftirası atmayın. Aydın Doğan anne tarafından Erzurum Hasankaleli baba tarafındanda Gümüşhane Kelkitlidir ve yahudilikle hiç bir ilgisi yoktur. Ünlü bir Türkü yahudi ilan etmekle yahudi propagandası yapmış oluyorsunuz.
A L M I L A Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 21:44   #87 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
A L M I L A adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Seversiniz veya sevmezsiniz o ayrı konu ama sığ beyinli ülkücüler gibi her önünüze gelene yahudi iftirası atmayın. Aydın Doğan anne tarafından Erzurum Hasankaleli baba tarafındanda Gümüşhane Kelkitlidir ve yahudilikle hiç bir ilgisi yoktur. Ünlü bir Türkü yahudi ilan etmekle yahudi propagandası yapmış oluyorsunuz.
Kusura bakmayın,Aydın Doğan gibi Türk olmaz olsun, Bu arada Türk olup olmadığını bilmiyorum.
Alt 17.02.2008, 21:48   #88 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
Alıntı:
Bozkurtun-Oğlu adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kusura bakmayın,Aydın Doğan gibi Türk olmaz olsun, Bu arada Türk olup olmadığını bilmiyorum.
Sanırım algılayışınız zayıf. SEVERSİNİZ VEYA SEVMEZSİNİZ O AYRI KONU dedim. Bencede Aydın Doğanın sevilir bir tarafı yok. Ama kendi alanında başarılı olmuş bir Türkün yahudi ilan edilmesi sadece yahudilerin işine yarar.
A L M I L A Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.02.2008, 22:20   #89 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Sanırım algılayışınız zayıf. SEVERSİNİZ VEYA SEVMEZSİNİZ O AYRI KONU dedim. Bencede Aydın Doğanın sevilir bir tarafı yok. Ama kendi alanında başarılı olmuş bir Türkün yahudi ilan edilmesi sadece yahudilerin işine yarar.

Laflarınıza dikkat ediniz sn ALMILA ,Algılama problemim yok,Çok şükür Büyük bir işletmem var ve İstihdam yaratacak ve Yönetici olacak kadar Algılamam İyidir
Alt 17.02.2008, 22:24   #90 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Alıntı:
Kendi alanında başarılı olmuş bir Türkmü dediniz? İyide Aydın Doğan ve benzerlerinin Türkiye'ye verdiği zararı kimse vermemiştir. Hele ki Aydın doğan'ın son 15 yılda ve akp'nin şu 6 yılda Türklüğe ve Türkiye'ye verdiği zararları hiç kimse vermemiştir. Ha tayyip erdoğan, ha aydın doğan ikiside Türk değildir. Hadi diyelim ki Türk (ki tip olarakta benzemiyorlar) böyle birinin Türk olması neyi değiştirir? Türkiye yahudisi denen birşey var ve birçok devşirme Türk ismi taşıyor. Sonra Gümüşhane'de, Erzurum'da yoğun k.rt nüfusunun bulunduğu yerlerdir.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler