![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar eleştirilerinizde kişiliklere laf atmak yerine konuya dönmenizi istirham ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Gümüşhane ve Erzurumda epey kürdün buldunduğunu biliyoruz. Ama yahudi bulunduğunu açıkçası bilmiyorduk. Belki tek tük devşirilmiş yahudi vardır ama Aydın Doğan'ın yahudi olduğuna dair bir kanıt yok. |
|
|
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aydın Doğana bir madalya takmadığınız kaldı,Ha gayret arkadaşlar,Bu arada AKP içindeki TÜRK vekillerimizide Siyasi başarılarından dolayı kutlayabilirsiniz.TÜRK ama yobaz ama sonuçta mükemmel takiyye yapmaktadırlar... Ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
iddia iddia iddia ama kanıt yok Ayrıca Vehbi Koç'ta kendi alanında (ticaret) başarılı olmuş bir Türktür. Yoksa ülkücü ümmetçi yobazlar gibi onu da mı yahudi ilan edeceksiniz? |
|
|
|
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Peki öyleyse Aydın Doğan ın yahudi olduğunu veya Türk haricinde başka bir soya mensup olduğunu belgeli bir şekilde ispatlayabilirmisiniz? Eğer ispatlayamazsanız yalancı ve iftiracı konumuna düşeceksiniz. Türklere yahudi diye iftira atanlardan tiksinirim. Bunuda genelde ülkücü yobazlar yapar.
Ayrıca Gümüşhane ve Erzurum da kürt nüfusun yüksek olduğunuda nerden çıkardınız? Aydın Doğan 1936 yılında doğmuş. Atsız Bey in memleketi Gümüşhane de ve Dadaşlar diyarı Erzurum da 1936 yılında kürt falan yoktu. Bugün dahi çok fazla yoktur. |
|
|
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ülkemizde "yahudi" diye ithaf edilen kişilerin ortak özellikleri nedir arkadaşlar? Ben söyleyeyim; hepsi başarılı, hatta alanında bir numara olan ve sesini duyurmuş, güçlü kimselerdir. Kimdir bunlar? Süleyman DEMİREL, Hürriyet Gazetesi ve sahipleri, Deniz BAYKAL, Bülent ECEVİT ve diğer bir çok isim. Bunların içinden hangilerinin yahudi olup olmadığını bilmiyorum. Fakat bildiğim şu ki; bu ülkede kim başarılı oluyorsa direk birileri tarafından yahudi ilan ediliyor.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir söz vardır. Yahudiler de işte böylece her ülkede başarılı olmuş kişileri kendilerinden ilan ettirerek kimselere fark ettirmeden kendi propagandalarını yapıyorlar. Yani söylenenlere bakılınca ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor: Bu ülkede başarılı olan herkes yahudi, ülkenin gerçek sahipleri ancak yahudilerin hizmetkârı. İşin aslı bu değildir. Ama lanse edilmeye çalışılan olay budur. Hani zamanın ünlü diktatörü demiş ya "ben zeki değilim, düşmanların çok gerizekalı" diye. İşte yahudiler de böyle yapıyor, cahil insanları kullanarak her başarılı kimsenin yahudi olduğuna insanları inandırmaya çalışıyorlar. Bir insan holdingler kurmuşsa, medyada çok güçlü bir etkisi varsa, çok zenginse, devlet kurumlarına bile hükmedebiliyorsa, devletin üst kademelerinde bulunuyorsa ya da zamanında bulunmuşsa o kişiyi yahudi ilan etmeniz, sadece yahudilerin işine yarar. Böyle yapınca sadece yahudilerin propagandasını yapmış olursunuz. Başka işe yaramaz. Yahudilerin ekonomi üzerindeki etkisini biliyoruz ama bilinçsizce milleti yahudi olarak göstermek yahudilerin aleyhinde değil lehinde bir iş olur. |
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aydın Doğan benim bildiğime göre de Türk. Zaten memleketi Gümüşhane de Türklerin çoğunlukta olduğu bir vilayet. Yirmi dört Oğuz boyundan en az yirmi iki tanesi Gümüşhane'de bulunur. Fakat ben kendi şahsım adına Türk tanımını kan ve ruh vasıfları ile birlikte yapıyorum. Aydın Doğan, soy bakımından Türk olabilir. Fakat ruh bakımından Türk olmadığı gibi en az çıfıt bir Yahudi kadar Türk ırkına düşmandır. İşinde başarılı olduğu bir gerçek. Devlet içerisinde dördüncü kuvvet olan basının tek sahibi kendisi. Doğrusu bu yolla Türk ırkı ve vatanına karşı yaptığı hainliklerde de çok başarılı...
|
|
|
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Elbetteki Vehbi Koç da Türktür. Koçzadeler adlı çok köklü bir Ankaralı aileye mensuptur. Cumhuriyetin ilk yıllarında tüm ticari sektörler rumların ermenilerin ve yahudilerin elindeydi Vehbi Koç başarıya ulaşmış ilk Türk işadamıdır Türkün gururudur. Çocukları ve torunları bozuk kişilerdir o ayrı bir konu.
Sizler Türklere niye iftira atıyorsunuz anlayamadım doğrusu? Bir gocuntunuzmu var? |
|
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burası kişisel atışma ve üyelerin birbirlerine kırıcı sözler söyledikleri bir yer değildir.Üyelerimizden ricamız asıl konu hakkında yorumlarını yayımlamalarıdır.Tartışılacak konu faklı ise yeni bir başlık altında kişisel çatışmaya izin vermeden konuşulmalıdır. Son uyarımızdır,lütfen ana konuya dönelim.
|
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar Türk kanı taşıyan insanları yahudi ilan etmek size ne kazandıracak Türkiye'nin küçük bir ili kadar nüfusu olan İsrail'in ülkemizde 1 milyona yakın savunucusu ve destekçisi olduğunu söylemek patolojik bir sorundur.
İnsanları paranoya durumuna getiren bu sizlerin yaptığınız gibi her insana dedikodu ile yahudi demek. İnsanlar Türk ruhu yok diye Türk olmayacak mı? Yüzdeyüz Türk olmayan herbaşarılı adam yahudi mi? Aydın Doğan da Türk tür Koç da. Ticarette başarılı olan herkez yahudi değildir. |
|
|
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslanım ben seninle sidikmi yarıştıracağım? Ben diyorum ki bu gibi adamlar Türk'se bile yaptıklarıyla Türk değildir. Ülkücü ümmetçiler gibi herkesi Türk ilan ediyorsunuz. İşler öyle görünün gibi değil, 3-5 kuruşa işçi çalıştırıpta istihdam yaratıyor, başarılı adam nakaratlarını bilinçli insanlar yemezler. Bu kişilerin ve akp'nin Türklüğe verdiği zararı kimse vermemiştir. Başbuğ Atatürk olsa bunları ve onların hayranı olan sizin gibileri teker teker sallandırırdı.
|
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aklıbaşında her insan Türklere niye yahudi diye iftira atıldığının farkında. Sayın Kemal Aksungur un bu konuyla ilgili yazısından bir paragraf sunmak istiyorum.
Mesela Yalçın Küçük, Soner Yalçın gibi yazarlar, toplum tarafından tanınan ünlü kişilerin neredeyse tümünün yahudi/sabetaycı olduğunu iddia etmek suretiyle örtülü siyonizm propagandası yapıyorlar. Amaçları "Türk zannedilen meşhur kişilerin hepsi aslında yahudidir; yahudiler her tarafı ele geçirmiş olan kalabalık, güçlü ve başarılı bir millettir." düşüncesini insanların bilinçaltına yerleştirerek, yahudi çıkarları doğrultusunda psikolojik yönlendirme yapmak... Milli Güç - Sabetaycılık Konusuna Farklı Bir Bakış |
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Haddini aşma bura mahalle kahvesi değil |
|
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Burada tartışılan nedir anlamadım. Soy bakımından Vehbi Koç ve Aydın Doğan Türk olabilirler. Böyle oldukları halde bu kimselere Yahudi demek doğru olmadığı gibi, Türklük için bir Yahudi kadar zararlı ve düşman bu adamları başarılı Türk iş adamları olarak ululamak da yanlış ve sakat bir mantıktır.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|