Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.09.2007, 12:48   #16 (İleti Bağlantısı)

ATABEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 210
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
sadece röportaj alıntıdır....ve yazıda yazarın adı yoktu bir yorumdan yararlandım sadece..

Bu tür açıklamalar bu dincilerin en çok kullandığı argümanlar...başbakan Erdoğan da geçen gün bir şeyler söylüyor...diyorki, Avrupada okullarda özgürlük var, orada türbanlı okullara girebiliyor bu ülkedede öyle olacak....evet ama Avrupada
Avusturyada Amerikada, İngilterede Fransada şer'i bir sistem dayatamazsın ki...orda misafirsin, burada türban serbest bırakıldığı an okullardaki türbansız kızlara yapılacak baskıyı namaz kılmayanlar, oruç tutmayanlara yapılacak baskıyı hayal bile edemiyorum, göreceğiz yaşadıkça.

Cengiz Han
ATABEK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.09.2007, 14:15   #17 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 219
Bir aralar, ''Stadyumlara mescit yapilsin'' kampanyasi baslatilmisdi da cok gulmustum. Milletin tepinmek ve kufur etmek icin gittigi bir yerde, namaz kilma ihtiyaci hissetmek, saglikli bir insanin yapabilecegi birsey olmasa gerek.

Bunlar, yakinda bar, pavyon hatta genelevlerde bile mescit acilmasini, talep ederler.....
Alt 07.10.2007, 01:11   #18 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 632
Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir aralar, ''Stadyumlara mescit yapilsin'' kampanyasi baslatilmisdi da cok gulmustum. Milletin tepinmek ve kufur etmek icin gittigi bir yerde, namaz kilma ihtiyaci hissetmek, saglikli bir insanin yapabilecegi birsey olmasa gerek.

Bunlar, yakinda bar, pavyon hatta genelevlerde bile mescit acilmasini, talep ederler.....
Uçakta bile kıblenin yönünü sorup namaz kılmayı isteyenler varken bunların olması şaşırtıcı olmaz sanırım.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 01:25   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Yobazların zihniyetinde zayıf düşmüş TÜRK nesline mukavemet etmek yatar.Fırsat bulduğunda ne edeceği belli olana karşı diri durunuz urukum.
Rehber kuran-hedef Turan diyenlere denilmesi gerekeni deyiniz.
Fikrimdir,Ben tatbik ediyorum zaten.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 01:47   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Alıntı:
Tarkan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Uçakta bile kıblenin yönünü sorup namaz kılmayı isteyenler varken bunların olması şaşırtıcı olmaz sanırım.
Irkdasim birakin kiblenin yönünü sormayi, uçagi direk olarak kibleye çevirilmesini isteyenler varmis. Tek amaçlari gösteris bu adilerin. Ibadet ettikleri Tanri degil, arap nerede yasiyorsa ona dogru egiliyorlar.
Alt 07.10.2007, 02:02   #21 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Birşeyler soyleyince hemen kafir olarak nitelendiriliyoruz..Turkiyede dinlere verilen ozgurlugun hicbir ulkede dengi yoktur..dunya uzerinde dinini en rahat yaşayabilecegin ulke Turkiyedir. Yobaz aleyhisselamlar(zubuk dinciler)
çöl bedevilerinden bile daha ilkelleşerek başkalarının haklarına saygi denen olguyu tamamiyle untup bencil davranışlar sergilemektedirler.
Avrupanın bir çok ülkesinde dini özgürlükleri kısıtlayıcı hükümler anyasalrında kanun olarak bulunmaktadir..Oysa Türk anayasası bu çöl bedevilerine dini özgürce yaşabilme imkanının kanunla teminat altına almıştır. Bu din şarlatanlarının islamcı kesilerek yürüttükleri millyarlarca Türk lirasının hesabını bile veremezken b u ne utanmazlık arlanmazlıktırki olmayacak isteklerde bulunuyorlar..Buna mulumandan cok muslumancı denir.
Bir musluman neye inanır nasil dinini yasar bilemiyorum ve karışmıyorum ama bir takım çöl bedevilerinin adetlerini bize sunmaya çalışırlarsa eleştirmek ve karşı çıkmak en doğal hakkımdır..Bu durumda musluman soydaşlarım alınmasın ama çöl bedevilerinin dini bilinen tarihi milattan önce 15 binli yıllara dayanan Turkler zaten yüce Tanrıya inanıyorlardı ve ona kurban sunuyorlardı. Putperest arapların saçmalıklarını adına ''Türkler'' denen bu büyük millet çok daha önceden reddederek sosyal hayat yaşamını en güzel yaşayan millet olma şerefine ulaşmıştır.
TTK
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
baskıcı , İslam.

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler