![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Turk olup olmadigini en iyi bilecek olan kisi kendindir. Turklerde vucut kili fazla oranda olmaz zaten. Eger gozlerim hafif cekik diyorsan ve ailenin soyunun 100% Turk oldugunu biliyorsan zaten Turksundur. Seni tanimayan kisilere Turk olup olmadigini sormak yanlistir. Sen en iyisi sorunun cevabini aile buyuklerinde ara. Saygilar soydas. |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Teñgri,
Irktasim, arastirdik bile, babamin dedesinin dedesi Türkmenistandan gelme, vucudumun herhangi yerinde kil yoktur (hafif bacak) . Zaten beni gören orta asyali oldugumu söylerler. Ama dedigin gibi, kendim biliyorum ya , o yeter. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben birazcık araştırma yaptım bu konuda.Kızılderililerin TÜRK olduğuna dair pek çok yazı var.
Hatta biyerde "Kanadalı araştırmacı Ethel G. Stewart, 250 bin nüfuslu Navaho kabilesinin Orta Asya Türkleri'nin konuştuğu Atabaşkan dilini konuştuğunu ispatladı." gibi bir ifadeyle karsılastım. Bence kızılderililer çok büyük ihtimalle TÜRK.Çünkü geleneklerine,atasözlerine,yaşamlarına bakacak olursak çok büyük benzerlikler var.Ayrıca koskoca buzul kütlelerinden başka bir kıtaya gecmek herkesin yapabileceği bir iş değildir.Böyle imkansızlıklar genelde TÜRK lere mahsustur. :) (Konuyu okurken gercekten birşeyler öğrenebileceğimi sanmıştım ama iş kızılderililikten çıkmış kıl tüy işine dönmüş.) Yönetici Notu: Senin gibi ciddiyetsiz kişilerin bu otağda yeri olmadığından üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Esenlikler , herkese |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|