![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu asiri dinci ummetci kesimin hepsimi boyle kallestir? Bir tane adam cikmaz mi bunlarin icinden.. hayret ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Üzerine para verseler bu ümmetçilerden cariye almam. Zamanında babam çok zengin bir arkadaşının tek kızıyla evleneyim diye çok dil dökmüştü. Ama bende tarikatçı babanın türbanlı kızını alacak miğde hiç bir zaman olmadı ırkdaşım.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
ırkçı
|
Alıntı:
Türk Dil kurumuna göre; cariye isim, eskimiş (ca:riye) Arapça c¥riye Yabancı ülkelerden kaçırılıp özgürlükten yoksun bırakılan, alınıp satılabilen, her konuda efendisinin isteklerine bağlı bulunan genç kadın, halayık: Sen eş olarakmı anladın yoksa ... |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yok Yok GökTürk abim hakkli, bu ümmet-i yobaz Azerbaycanli fakat Tv'de hep Iranliyim der, bu sami yusuf Türklükle alakasi yok, kendiside $ii, ama resimdeki yobaz-i hatunlar acaip güldüm, yirtiliyorlar !!
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu herifin ilahi dediği şeyler oyun havası gibi resmen, o yuzden de sıkmabaşların mantıgına gore bu, dine hakarettir, fakat bu sıkmabaşlar bunu düşünEmediklerinden (dinlerine ne kadar baglı olduklarını bir kez daha kanıtlıyorlar) bu saftirik herif için resmen yırtınıyorlar,hiç anlamıyorum gercekten, Tanrı akıl dağıtırken bunlar çimento karıyordu sanırım!
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağolasın. Şimdi fark ettim. Zaten çeçenleri TÜRK sananlara deli oluyorum, yanlışlıkla da olsa kullanıcı resmimde de varmış. Esen kalın.
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu Sami Yusuf denen kiside Türk tipi yok bir kere.Herkes "Azeri kökenli" diyor ama biz irkcilara göre bu adam buz gibi fars.Herhangi bir farsi ve bu Sami Yusuf 'u yanyana koyun, hic bir farkin olmadigini göreceksiniz.
Gecenlerde sabah programina cikarak sözde Türk oldugu halde ingilizce konusan, "kac tane dil biliyorsun" sorusuna "ben ingiliz kültürü aldim, tabii ki ingilizce.Arapca ve farsca biliyorum, bu yönde müzik yapiyorum...Annem ve babam evde Azeri Türkce'si konusuyorlar" diyebilen bir adam gecmisini reddediyor demektir.Böyle bir adamin müslümanliga da faydasi olmaz.Ama Sami Yusuf zaten müslümanliktan fayda bekliyor ve islami müzik yaptigini iddia ediyor.Yani islamcilik müzige de girdi ve tatli bir rant dönmeye basladi. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu adam arap emperyalizminin gönüllü elçisidir. Arap afyonunu tüm arap olmayan milletlere vermek için çok çalıştığı görülüyor. Kahrolsun arap emperyalizmi.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Bu kim ki, çok mu meşhur bir şarkıcı? Cidden bilmediğimden soruyorum.
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|