![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Turkiyede bozkurt, milliyetcilik denilince ne yazik ki tek parti akliyor geliyor, mhp denen ummetci dinci parti. Turk Milletini bilgilendirmek icin gercek milliyetciligin ve vatanseverligin ne oldugunu gostermek icin en azindan bizimde bir partimiz olmali. Oy alamasakta onemli degil ,su an icin ilk asama Turk Milletine gercek Turkculerin sesini duyurmaktir
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Paşayı dışlayan falan yok...Nereden neyi aldın konuyu nereye getirdin... Kandaşımız orada "bizden biri" derken Türkçü ideolojiye sahip biri demek istedi...Bunda yadırgayacak ne var ? Arkadaşımız gayet basit yazmış sen cımbızla bir ifadeyi nerelere çektin iki sayfadır tartışılıyor konu nereye geldi..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Evet parti kurmanın bir işe yaramayacağını düşünüyorum..Neden:
1)Bu ülkede IRKÇILIK bazında millieytçi sayısı az.. 2)Bizim halkımızın hassas noktası milli görüş değil din malesef bu nokta önemli bir belirleyici ve Irkçı bir parti kurulsa özellikle bu noktada kaybeder.. 3)Ülkede bu potansiyel oldukça az bir alman ya da ingiliz vari soy milliyetçiliği yok bu ülkede milliyetçilerin bile çoğu sentezci.. Bu durumda yapılacak en doğru hareket tabiki ordudur..Orduyu ele geçiren her şeyi ele geçirir ve her şeye gücü yeter hitler de öyle yapmadı mı orduyu ele geçirdi ve kendi hükmünü uygulattı..Ayrıca ordu da savaşacak birliklerin hepsi Irkçı düşünceyi benimsemeye bilir tam manasıyla güvenemezsin bu nedenle TÜRKLÜK üzerine yemin etmiş kesinlikle ihanet etmeyecek bir kaç bin kişilik özel kuvvet kurmak gerekir.. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ESENLİKLER IRKTAŞLARIM
Siyasi konuşmalarda milliyetçilik hakkında konuştuğumda mhp'li, laiklikten bahsettiğimde solcu kominist olduğumu söylüyorlar.Ben Türkçüyüm dediğimde ise mhp lisin diyorlar. Değerli Kandaşlarım Türk Milleti'nin çoğu henüz Türkçülüğü malesef tam olarak bilmiyorlar. Türkçülüğü mhp'li olmak zannediyorlar. Örneğin herhangibir Türk Köyüne gitmiş olsak oralarda Türkçülük'ten bahsetseksek bize hemen mhp'lisin derler. Türkün oyununda 1, maymunun oyununda 1 sayıldığı bu seçim sistemine bu seçim sistemine bende karşıyım. Bazı kandaşlarım ordunun başına bizden birinin geçmesini beklemeliyiz diyor. Fakat bunun gerçekleşip gerçekleşmiyeceğini bilemeyiz.Bekleyeceğimiz hergün Türk Milleti'nin zararınadır. Kendimizi daha iyi tanıtmak,Türk Mileti'ni uykudan uyandırmak için Türkçü Parti'nin olması gerektiğini düşünüyorum. Türkçü bir parti kurulunca TÜRK MİLLET'İ, ATSIZ ATAMIZIN kitaplarını daha fazla okuyacaktır. Belki ozaman bukelemun gibi renk değiştiren sözde liderlerin peşinden değilde. Hayatını TÜRK MİLLETİNE adamış, çektiği onca sıkıntılara rağmen, düşüncelerinden en ufak bir taviz vermemiş ATSIZ ATAMIZIN izinden gideceklerdir. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sayın kandaşım; televole kültürü ile yetişmiş cahil ve aptallar sürüsünün Türkçülüğü ülkücülükle ve doğal olarakta mhp ile karıştırmaları gayet doğaldır. Dediğin gibi "laikliği savunuyorum" dersen bu kezde solcu ve komünist, dinsiz damgası yersin. Bunlar, en basit şekilde olsun, Hüseyin Nihal Atsız Hocamız ile Türkeş'in büyük fikir ayrılığına düştüğünü, Türkçülerin Atsız Hocayı benimsediğini, ülkücülerin ise Türkeş'in peşinden gittiğini bilmezler. Hatta ve hatta Atsız Atamızın adını hiç duymadıklarına da eminim. Bizzat bu durumu yaşıyorum. Atsız Hocamızdan söz açtığımda karşımdakilerin %99'u "o kim?" diyerek aptal aptal suratıma bakıyorlar... Türkçüyüm dediğin zaman karşındaki insanların %99'u, milliyetçiliğin tek adresi mhp sandıkları için, seni ülkücü görüşe sahip mhp li sanırlar. Bunların arasından belki bir tanesi bile Türkçülerin ülkücülerden çok farklı bir ideolojiye sahip olduklarını, fikir babalarınında Nihal Atsız olduğunu bilmez..Seni hemen ülkücü ve mhp li sınıfa sokarlar.. Ancak bu çapsızlara, hangi manken, hangi sonradan görme zibidiyle yatıp kalkıyor diye sorarsan hemen sana doğru cevabı vereceklerdir.. Bize düşen görev, beyni tamamen samanlaşmamış, ruhu bozulmamış, kafası çalışan, aklı başında, körü körüne bir yere saplanıp kalmayan, fakat çeşitli sebeplerden milliyetçiliği yanlış yorumlayan ve yanlış yerlerde arayan kesimlere bıkmadan usanmadan doğruları anlatmamızdır...Ancak diğer lumpenlere yapacak birşey yoktur..Zaten onların kimseye bir faydası da yoktur..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Assagida alinti olarak gosterdigim yazi bir onceki sayfada mevcuttur. Muhalefet olmak icin bir cabam yok, sadece kendi fikirlerimi beyan etmistim. Konuyu acan arkadasin konusunu saptirdigim icin kendisinden ayrica ozur dileme erdemligini gostermistim oysa. Saygilar, |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Parti Basit değil
Sevgili ırkdaşım.Parti kurmak o kadar basit değildir.1.si önünde 4,5 yılın var.2.si parti kuracak insanları pek bulamazsın. .3:sü yeni bir parti kursan bile bu parti genelde yaş ortalaması düşük kişilerden oluşturulmuş olacağı için PEK DE SESİNİ DUYURAMAYABİLİRSİN!
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yeni Bir Siyasi Oluşum
Merhaba soydaşlarım.
Öncelikle aranıza katıldığım için büyük sevinç duyduğuduğumu söylemek isterim.Türkiye gerçekten TÜRK olabilmeyi başaran birilerinin olması gerçekten umut verici. Kötü ve umutsuz düşünceler içinde internetin başına oturduğumda artık benim gibi düşünen ve hisseden gerçek vatansever milliyetçilerin kalmadığı, insanların GERÇEK TÜRK düşüncesine sahip çıkmak gibi bir amacı olmadığı ve bu güzeller güzeli kültürün yok olmak üzere olduğu yanılgısı içerisindeydim. Neyse ki bu forumla ve sizler gibi yüce insanlarla karşılaştım soydaşlarım. Ülkenin ve Türklerin ne gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğu malumunuz. Bir çok başlık altında çok önemli konulara değinilmiş. Müsadenizle ben de bir dileğimi dile getirmek isterim. Ülkemizde varlığını sürdüren hiç bir siyasi parti, ülke çıkarlarını doğrudan doğruya gözetmemektedir. Türklük düşüncesine sahip çıkabilecek yapıda bir parti bulunmamaktadır. Çoğunluk elde etmiş hiç bir ideoloji Türkiye için yüksek bir gelecek sunabilecek görüşe sahip değildir. Bu da demek oluyor ki ülkemizin kalkınması, Türk ülküsünün korunması, küresel sahada güçlü bir Türkiye'nin var olabilmesi mevcut şartlarda mümkün değildir. TÜRKİYENİN VE TÜRKLERİN YENİ BİR SİYASİ OLUŞUMA İHTİYACI VAR SOYDAŞLARIM! Bu forumda yeni bir ideolojinin temellerinin atılmaya başlamış olması gibi, yeni bir siyasi oluşumun temelleri de atılabilir belki. Bizler gibi düşünen çok az insan var; düşündüğümüz veya arzu ettiğimiz şey ne kadar yüce olursa olsun bir çoğunluğa arkasını yaslamak zorunda. Ben bu forumda birey olarak neler yapabileceğimizi tartışacağımızı umuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum soydaşlarım; yeniden merhaba. |
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın İlbilge;
Heyecanınızı anlıyorum;fakat otağımızda araştırma yaptığınız takdirde, bu konu hakkında daha önce konuştuğumuzu göreceksiniz. Esenlikler dilerim. http://www.atsizcilar.com/forum/tura...rk%E7%FC+parti
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|