![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BARIŞ MANÇO'NUN CANLI YAYINDA KÜSTAH FRANSIZ SPİKERINE VERDİĞİ DERS
Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalının canlı yayınına konuktur...
Küstah bir spiker vardır ve Barış Manço ile dalga geçmektedir... Sürekli, "İşte Türk, yani barbar, vahşi vs..." demektedir... Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere "yanınızda kağıt para var mı?" diye sorar! Bu soruya spiker şaşırır ve "evet var ama n'olacak" der... Barış Manço ısrar edince spiker cebindeki kağıt paraları çıkartır... Bu olaydan az önce Barış Manço canlı yayında "Anahtar" adlı şarkısını söylemiştir... Bu şarkının bir bölümü şöyledir: "Beş Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, beş Fatih-bir Mevlana, İki Mevlana-bir Sinan" (Barış Manço / Anahtar şarkısı / Darısı Başınıza Albümü / 1992) Bu şarkı bir matematik sorusudur ve şarkıda adı geçen kişiler o dönemdeki Türk parası olan banknotların arkasında foto rafı olan kişilerdir... Barış Manço spikere sorar: "Bu paranızda foto rafı olan kişi kim?" Spiker: "General......." Barış Manço di er paralardaki foto rafları olan kişileri de sorar, spikerin verdi i cevaplar hep aynıdır, "General.......", "Amiral...........", "Komutan............." Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" cevabından sonra, bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarını çıkarır... Spikere der ki: "Bu parada foto rafı olan kişi Mehmet Akif Ersoy'dur. Şairdir... Bu foto raftaki kişi Mevlana'dır. Düşünürdür... Bu paradaki foto rafı olan kişi Fatih Sultan Mehmet'dir. Adaletin sembolüdür... Bu paradaki kişi ise Atatürk'tür. "Yurtta barış, dünyada barış" diyen kişidir... Bizim paralarımız bunlar... Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar oldu umuz için paralarımızın arkasına "şairlerimizin", "düşünürlerimizin","bilim adamalarımızın" foto raflarını bastık... Siz Fransızlar kendiniz barbar, vahşi oldu unuz için paralarınızın arkasına hep savaş Adamlarının foto raflarını basmışsınız!" der... Barış Manço'nun bu müthiş cevabından sonra televizyon yöneticileri Canlı yayını keserler ve spikeri oradan kovarlar, başka bir spiker yerine gelir ve canlı yayın yeniden başlar, yeni spiker Barış Manço'dan ve Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Bu iletiyi kayıt ettim, paylaşımın için çok teşekkür ederim sevgili soydaşım.
Barış Manço büyük bir insandı, çocukluğumu haftasonları onun programlarını izleyerek geçirmek benim için büyük bir şansmış?. Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cok güzel cevap vermis, ben bu Fransizlardan asiri gicikligim var, övmekde olmasin az mis dömedim su zibidilerinden, ama bunlar hep kendilerini mükemmel sanirlar, diger avrupa irklarida bunlari pek sevmezler.
Bende bir animi anlatayim Irktasim, senin konuyunu bozmadan tabii. Bir is yerinde, fransiz domuzu bana sunu demisti : - Siz Türklerin acaip tuvaletiniz var, nasilda oturup ihtiyacini ediyorsunuz anlamis degilim (tabiiki kahkaya boyulur ve baskalarida güler. Cevabim net olmustur, dedim ki : - Sence fransiz ansiklopedilerde neden "Türk banyosu yazar veya Türk tuvaleti?" - "Bilmem" der. Cevabim su oldugu : Bizler asilardir temiz bir irkiz, hammamlarimiz bin yillardir var, tuvaletlerimizde ordan gelme, yani kisacasi, siz fransizlar, saçlariniza peruk takardiniz çünkü yikanmazdiniz, bit doludunuz, sizin parfümleriniz mesur çünkü senede bir yikanirdiniz (bu gerçek tarihlerinde bile yazar) sizler yemek yerkene, ihtiyacinizi salondaki perdesinin arkasinda ederdiniz ve sonra camdan atardiniz. Simdi ben sana soruyorum ...... (küfür) Benim Irkimi temiz senin kimi. Orda cevap vermez ve diger zupelerde susar. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Fransızlar da utanacak yüz varmı ki ...!
ne idüğü belirsiz soysuz toplum.... ------- Ne Mutlu Türk Olana...! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Olayın sonu iyi bitmiş lakin Atsız ATA'nın Mevlanayı "Eşcinsel" olarak nitelendirdiğini unutmayalım.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bilgiler için sağol kandaşım amma Türkçe'ne araplar hayran kalacaktır emin ol..!!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Baris Manco'muzun ruhu sad olsun. Mekani ucmak olsun.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gerçekten çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir sanatçıydı Barış Manço.Mekanı uçmak olsun...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Küçükken ben de çok izlerdim,ruhun şad olsun!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gerçekten yerinde ve güzel bir cevap vermiş Barış Manço. Ruhu şad, yeri Türk uçmağı olsun.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhun şad mekanın uçmak olsun Barış Abi sunucunun haddini çok iyi bildirmişsin.
|
![]() |
| Etiketler |
| bariŞ , canli , ders , fransiz , küstah , manço'nun , spİkerine , verdİĞİ , yayinda |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|