![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başlığı okuduğumda sadece açıklama göreceğimi düşünüyordum fakat fotoğrafları da görünce başarılı ( belgeli ) bir başlık olduğunu anladım.
Kandaşlarım bu tür gaflet, dalalet, hiyanet içinde olan insanların sahtekarlıklarını belgeleriyle afişe etmemiz gerekir. Yayınlayan, buraya taşıyan arkadaşımıza teşekkür ederim.. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yaw insanda biraz ahlak olur ya anne oğul gittiği yerlere bak töbe töbe bi kapanır sora ne için kapanıyorsa Allah korkusu mu? töbe haşa tayyip korkusu mu ?
Yaw ne? Yazım kurallarına uy
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
nazlıdan inciler
Nazlı Ilıcak ve sıfatsız oglu akşam gazetesi ve diger dalavereleriyle bir dönem bu halkı soyup sogana çevirdiler.Daha sonra nazlı koyu bi ümmetçi kesilip refah partisinden milletvekili oldu ondan sonra da zaten kimse onu tutamadı refah partsi kapatıldı ama bu kadına bişey olmadı tam yol yoluna devam etti yalakalık ve laf cambazlıgında üstüne az denecek kadar dönek oglununda kendininde ne oldugu ortada olan nazlıyı bazı aymazlar hala dikkate alıp tv kanallarına baş köşe konugu edip 'geldi ismet gitti kısmet' efendim tayyap gelmiş refah boluk artmışmış gibi basit laflarla akp yalakalıgı yaptıgı ve ne kadar hızlı köşe döndügünü daha dünkü dava arkadaşları olan refah partililerin bile tiksintiyle baktıgı igrenç bi her dönemin insanıdır. YILDIRIMLAR YARATAN BİR IRKIN AHFADIYIZ.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
çok ........... ..her gun sabahta akp yi yalayıp orduya askere Atatürke saldırıyor...iftiranın bini bir para...
zannımnca gayriTürk...kökünde kürtlük var galiba... Bu kadın vede oğlu (asker kaçağı dolandırıcı) Sabaha akp atamasıyla geldi.... .....................tanıyan herkesin nefret ettiği .......... bir ........... Y.N. Hakaretsiz ileti eklemeyi öğrenin. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ı anlatıyor
|
Nazlı Ilıcak eski solcu, sonraki adil düzenci, yeni ılımlı İslamcı, hakikatte Türkiye’de üst düzeyde provakasyon çıkarmakla görevli kişidir.
Vakti zamanında bu hanım apo’nun eşkiyalığını “kuvay-ı milliyecilik” diye tanımlamıştı.
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim bildiğim kadarıyla Nazlı Ilıcakın geçmişinde solculuk yoktur. Kendisi Tercuman gazetesinin eski sahiplerinden, Türkiyede muhafazakar sağ denen dinci ve amerikancı çizginin ideologlarından Kemal Ilıcakın karısıdır. Ve sol görüşlü yazar Uğur Mumcuyla tartışmalarıyla ünlü biridir.
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsız'ı anlatıyor
|
Alıntı:
"Ben solculuk nedir bilmiyordum. Lisede okutmuyorlardı bize Marksist ideoloji falan... Sonra bir arkadaşım bana bazı şeyler anlattı. ’Sosyal adaletin yolu solculuktan geçer’ dedim." demiş ve solcu olmuş. Ilıcak, solculuktan neden vazgeçtiğini ise şöyle anlatmış: "Babam solcu olduğumu duyunca, ’O zaman artık sana iki ayakkabı değil, bir ayakkabı alalım’ demişti. Ben daha sonra solculuktan vazgeçtim." Böyle garip bir tip yani bu kadın.
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Garip bir tip olduğu kesin zaten de bu yönünü ilk kez duyuyorum ırktaşım. Çok da önemli değil öyle yada böyle Türk için zararlı fikriyatlara her daim meyilli.
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Daha küçüklükten çıkarcıymış !
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Dönek bir ... zihniyeti daha.
Y.N.: Hakaret etmeden ileti eklemeyi öğren. |
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Laik Cumhuriyet karşıtı, arabtan çok arabçı, türbanlıdan çok türban savunucusu fettoşçu pislik kadını ne zaman televizyonda görsem midem bulanıyor.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu tür ........... beklenebilecek fazla birşey yokki...
Duruma göre pkk militanının altıda olur daha sonra orduya yamanmaya çalışır.Haysiyetten yoksun ....... biri... Y.N: Hakaretsiz ileti ekleyin.
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kandaşlarım
bence biraz araştırın ılıcak neden askeriyeye karşı tavırlar sergiliyor? kimi asmış asker? hazmedemediği öfke ve ihanetin nedeni nedir? Burada çok yetenekli araştırmacılar var onları biraz olsun araştırmaya davet ediyorum Bakın neler bulacaksınız daha |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
6.Tunç Ok
|
Oldum olası sevmem bu kadını..soysuzun biri........
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bugünkü , duruşu..resimli , eden , eşlik , ilıcak'ın , oğluna , soyan , striptizciyi , tefle , tezat |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|