![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
HAVLAYAN YOBAZ
Çağatay ırktaşım sağolsun , bana haber verdi.. Irktaşlarımında haberi olsun dedim. Yobazlar kendi dergahlarında bizden bahsediyormuş. Şahsen gurur duydum. http://.... |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kendileri de ırkçılık yapmıyor mu? Bizler selam vermeyi Türkçe olarak yazmak istiyoruz ama bu yobazlar selam vermek için bile Arapça şartı getiriyor. Esenlikler dediğimiz zaman günaha giriyorsak, Türkçe kullanımını dışlayarak ve ayrımcılık yapıp günaha girmiyorlar mı?
Konuyu açan kişi, İslam yazarken İ harfi büyük ama Türk yazarken T harfini küçük yazmış. Al bir günah daha buldum Esenlikler.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kocatürk kandaşım bilgiler için teşekkürler.Ben henüz 19 yaşında bir genç olarak Türkçeye sahip çıkmak için elimden geleni yapıyorum ve arkadaşlarımada bu düşünceleri iletiyorum.Verdiğin yazıyı bütün arkadaşlarıma okuttum.Hepside biz bunların hiçbirini bilmiyoruz dediler.ÇOK teşekkür ettiller ellerine sağlık,esenlikler...
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Turancı.
|
Cevabını bildiğin soruyu sormamalısın.Ne bekliyorsunki kürdofillerden.Kan lazım önce .Damarlarından akan asil kan.Yokki ne bekliyorsunuz.Bunlar kardeşinide sever Anasınıda Babasınıda.Zaten kendiyle barışık olmayan toplumla barışık olamaz.
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Atsızcı Türkçü
|
Alıntı:
Alıntı:
- |
||
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Alıntıya kafa takmak yerine , içeriğine dikkat çekerek gençlere hatırlatmak daha doğru değilmidir ? ATSIZ ATA'dan veyahutta BAŞBUĞ'dan değilde ; herhalde caferi'den , hanifi'den , hambeli'den , muhammed'den alıntı yapıp , dikkat çekecek halimiz yoktur. Benim nacizane önerim ; ATSIZ ATA ve BAŞBUĞ'dan yapılan alıntılara kafayı takmak yerine ; yazının içeriğindeki hususları Otağda bulunan genç ırktaşlarımıza her vesile ile hatırlatmak ve TÜRKÇÜLÜK bilincini pekiştirmek yolunda adımlar atmanızdır. Hülasa ; üzüm yiyiniz.. Bağcıyı dövmeyiniz.. Esenlikler.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ????? , aleyküm , selamun |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|