![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Memleket Elden Gidiyor Hareketi"
Cumhuriyet Mitingleri'nden farklı bir hareket başlatılıyor. Hareketin önderi Mümtaz Soysal... İlk durak İzmir... Slogan "memleket elden gidiyor"
Mümtaz Soysal böyle düşünüyor. Yeni bir hareket başlatıyor. İlk durak İzmir. BCP Genel Başkanı Mümtaz Soysal, 29 Ekim’de İzmir’de büyük bir toplantı düzenleyerek anayasa değişikliğiyle başlayan gidişi durdurabilmek için zemin yoklayacaklarını açıkladı. Anayasa hukuku uzmanı ve BCP Genel Başkanı Prof. Dr. Mümtaz Soysal 29 Ekim’de İzmir’de yapacakları toplantının ayrıntılarını ntvmsnbc sitesine anlattı: KÜÇÜK PARTİYİ BÜYÜTECEK HAREKET “Anayasa değişikliğiyle başlayan gidişi durdurabilmek, eleştirmek ve buna karşı mücadele edebilmek için 29 Ekim’de İzmir’de bir büyük toplantı yapıyoruz. Herkes farklı şeyler söylüyor. Bunları derleyip toparlamak ve bir ortak harekete, eşgüdümlü çabaya dönüştürmek istiyoruz. Parti olarak buna öncülük etmek istiyoruz. Ama biz nihayetinde bir küçük partiyiz. Hem kendi büyümemizi sağlayacak olan, hem de yeni hareket yaratmak istiyoruz. Zemin yokluyoruz.” “MEMLEKET ELDEN GİDİYOR” Prof. Soysal, Cumhuriyet Mitingleri gibi tabana yönelik yeni bir hareket olup olmayacağına ilişkin sorumuza, “Onlar yapacağını yaptı. Mitinglere gitmek, Anıtkabir’i ziyaret etmek gibi artık yarı ayine benzer davranışlar değil de, daha çok siyasal biçimde yürütülecek ve iktidara yönelik, bunların gitmesine yönelik bir çabanın başlangıcı olması gerekir. Çünkü memleket elden gidiyor” yanıtını verdi. Soysal, İzmir’deki toplantıdan siyasi bir hareket çıkıp çıkmayacağına ilişkin olarak da, “Siyasi bir kuruluş olarak zaten varız. Ama bunu ortak siyasal bir harekete dönüştürmek istiyoruz. İster istemez sol buna öncülük edecek ama cumhuriyetçi bir hareket bu. Cumhuriyetçi hareket 29 Ekim’de İzmir’den start alacak” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Tabi ki böyle şeyler çok güzel ama bir sorun yok mu sizce?
Bunlar yapıldıkça çapulcuların,ümmetçilerin,kürtçülerin eline fırsat doğmuyor mu? Yani geçen Cumhuriyet Mitinglerini gördük malum! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kısmen haklısınız ancak ben Akp'nin %47 oy aldığınada inanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O da ayrı bir mevzu şuanda seçim falan yok zaten seçimi aldılar. Evet kısmen haklısınız ama olaya sizin baktığınız tarz yönlerden bakarsak herşey çıkartabiliriz herşeyin Akp'ye destek olduğunu söyleyebiliriz. Chp'li idim bu muhalafet yüzünden Akp'ye oy verdim yada ben Akp'li değilim ancak adamlar gerçekten çalışıyor diyenlere inanmayın özbeöz Akp'lilerdir. Bunlar onların başvurduğu sinsi taktiklerdir. Şuan için tek çare birleşimdir, bir olmaktır.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Şu an Akepe'nin karşısın da durabilecek bir Muhalefet'te yok zaten,açıkçası elimiz kolumuz bağlı durumda!
Sonuç olarak her Hükümet ne kadar kötü bir şey yapsa da elbette iyi işler de yapar! Birleşme olacak bir durum da yok malesef,yani inanın ben göremiyorum! |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Durumumuzun iç açıcı olmadığı açık seçik ortada, kabul ediyorum.
Fakat unutulmamalıki, asil Türk ırkının evlatları tarihte ne zorlukların üstesinden gelmiş, gelmeyi bilmiştir. Şimdikilerin elinde bize karşı kullanacakları, ne bir imparatorluk nede halifelik gibi bir makam var.... Kim ki bunlar, bu şartlar altında!? geçmişe nazaran..! ---------- Bütün Türkler Ordu, Katılmayan Alçaktır...! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
"Prof. Soysal, Cumhuriyet Mitingleri gibi tabana yönelik yeni bir hareket olup olmayacağına ilişkin sorumuza, “Onlar yapacağını yaptı. Mitinglere gitmek, Anıtkabir’i ziyaret etmek gibi artık yarı ayine benzer davranışlar değil de, daha çok siyasal biçimde yürütülecek ve iktidara yönelik, bunların gitmesine yönelik bir çabanın başlangıcı olması gerekir. Çünkü memleket elden gidiyor” yanıtını verdi."
Memleket elden gidiyorken Mumtaz Soysal'a da Anıtkabir ziyaretlerimiz batmış galiba. Anıtkabir ziyaretlerine Engin Ardıç tarzı "yarı ayin" yakıştırması yapıp küçümsemesi ayıp. Soyumuzu, sopumuzu, onurumuzu korumuş, kurtarmış Atamıza sabah akşam tapınsak borcumuzu ödeyemeyiz. TTK |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ya arkadaşlar biz ki; tarihin başladığı ırkız. ve her zaman ki gibi yine tarih yazacağız. lakin her şeyi ciddiye alarak ilerlemeliyiz. eminim ki ulu tanrı, at üstünde doğup at üstünde ölen bu ırkın hep yanında olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mümtaz Hoca düşüncelerine değer verdiğim ender insanlardan birisidir,ancak burada ya ne demek istediğini ifade edememiş,ya da yalış bir analiz yapmış,değil Anıtkabire gitmek,Yüce Atatürk'ün Yüca Başbuğun fikirlerini anlamaya çalışmak bile kutsal bir ibadettir.Atatürk'ü anlamaya çalışmak yüzlerce kişinin bulunduğu bir yerde eğilip kalkıp birilerinin kıçını koklamak,çoraplarını koklamaktan da çok daha kutsal bir ibadet olsa gerek.
T T K |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "memleket elden gidiyor hareketi" |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|