![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Keşke o rahibeler gibi olabilseler onlar din görevlisi onun için öyle giyiniyorlar ama bizde herkes din görevlisi sanki...Kılık kıyafet kanunu bu yüzden çıkmıştır ama nafile..
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Semavi dinlerin ne denli cahil toplayıcı ne denli cehalete ihtiyaçtan kaynaklı zehir saçtığı bellidir.
Türk milletinin yaftasına sünen bu asalak yokedilmedikçe, bir diğer nesil de zehre bulanacak , Zehrin etkisi sürecek ve o genç Türk öğrendiğini yapacak ,türban denen zıkkımı takacak,takılmasını sağlayacak. Kök Tengri'nin yüce uruğu Türk uyan artık !
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O Türk ün uyanması için uğraş veren didinen Töre Erleri gerekiyor.
Türkelinde adımbaşı müslüman misyonerler ve hristiyan misyonerler kolgeziyor. Müslüman misyonerlere vergisiyle Her Türk evladı destek veriyor. Türk evlatları öylesine uyuşmuş ve zehirlenmişki bu arap Teorilerinden bu uğurda ölmeyi şehitlik biliyorlar ve en kutsalına koyuyorlar bu düşünceleri. Türklük bir anlam ifade etmiyor bu Türk evlatları için çünkü Türklük en kutsal olmadıkça hiç bir dimağda büyük anlamlar kazanamaz. Türklüğü en üste koyan Türk gençliğinin tekrar oluşması dileğiyle. Tanrı Türk Irkını Korusun. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türban asurlularda sokak f....... taktığı bir örtü değil miydi?
Yönetici Notu:Otağ kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu türban konusunu oldum olası anlayamadım zaten. Bir türlü mantığıma oturtamıyorum. Bir kadın nasıl olur da kabul edip takar ki bu türbanı?
Türban takmak kendini 'şehvet verici' görmek, karşındakini 'şehvet alıcı' olarak görmek anlamına gelmiyor mu veya üniversitelere türbanla girmek istiyoruz diye gösteri yapan genç kızlar bu işin sonunda değil üniversite kapının önündeki bakkala bile gidemeyeceklerini, erkeklerinin izin vermeyeceklerini göremiyorlar mı? O da olmadı 3-5 gün önce çıkan 'ırak'ta başı açık kadınları öldürüyorlar(sanırım 40 kadın öldürülmüş son 1 ayda)' haberi bir şey ifade etmiyor mu türban peşinde koşan kadınlar için? Bana göre türban kadına yapılan bir saygısızlıktır ve baskı aracıdır, ki Türk geleneğinde kadına saygısızlık yoktur. kanı bozuk arapların aksine kadın yüceltilir, değerlidir. http://www.atsizcilar.com/forum/turk-kadini-t6121.html |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|