![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
oldugunu kime sorsaniz az çok bir seyler söyleyecektir size, fakat sonuç ortada.görünen o ki ne kadar hainliginiz ortaya çikarsa o kadar taktir edilip el üstünde tutuluyorsunuz. Bunlari herkesin bildigini bile bile her gün piskin piskin Türkiye'nin karsisina çikiyor. Yetmedi arada sirada kendi iki kurusluk yorumlarini ekliyormus.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bu adamı gördükçe çok sinirleniyorum
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Bu adam, Turrkiye´de liboslugun doruguna cikmis bir kac kisiden biridir. Ustelik, Iki lafi bir araya getirmekten aciz bir kimseyken, sozde ekol haline gelmis, usta yorumcu, usta gazeteci, usta televizyoncu gibi unvanlarin yani sira, yeni nesil televizyoncularin da hocasi konumuna yukselmistir.
''It, iti isirmaz'' dusuncesinden yola cikarak, ust duzey siyasetcilere karsi ''Hadi canim'', ''Yahu'', ''Banane'', ''Hadi ama'' gibi yavsakca kelimelerle dolu olan cumleler kurmakta da ustune kimse yoktur. Bir de bu adam ayarinda, ertugrul ozkok veya fatih altayli gibi kimseler vardir ki hic bir zaman, bundan asagi kalmazlar. Bunlara kisaca, aydin dogan´in eski ve yeni tetikcileri diyebiliriz. Bu gibi adamlar, uluslararasi sermayenin emrinde olduklari icin bugun k.rtcu yarin ermenici diger bir gun ise bilmemneci olabilirler. Bu yuzden Tuncay Ozkan gibi eski bir potansiyel tetikcinin sozlerine aldanilmamalidir.
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
1. Körfez savaşı sırasında bu adamın halini hatırlıyorum. Adam savaş çıkmayacak diye yazıyordu. Hatta savaştan 1 gün önce TVde röportaj vermişti ve savaş çımmayacak diyordu. Ben de lise 1 e gidiyordum ve Amerika'nın 700.000 askeri S.Arabistana sokup savaşmadan çıkmnayacağını görüyordum. Bu adamın gazeteciliği bu işte. Brüksel finosu
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bende bir süre M.Ali Birand'ı izledim Kanal D haberlerinde.Sonra saçmaladğını anladım iyice soğudum.Şimdi haber izleyecek kanal bulamıyorum
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tabi ki Mehmet Ali Birand bir ....., ama malesef onun gibi iyi haber sunan yokdur. Ali Kirca ruh gibi, obür habercilerden bahsetmeme gerek yok.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Türk
|
Mehmet Ali Birand hırsızdır!
TRT'yi, bir devlet kurumu olan TRT'yi dolandırmaktan hüküm giymiş ve cezası onaylanmıştır. Sahte gider makbuzlarını kendi daktilosunda yazacak kadar acemi bir hırsızdır. Hırsız Mehmet Ali Birand aynı zamanda Belçika vatandaşıdır!
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
"Kivirtmayi" iyi bilen tiplerden.. |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Türk
|
Alıntı:
Hırsız olması, Sorosçuyu mazur görmemiz anlamına mı gelmeli?İyi haber sunuyor diye vatanı avrupaya pazarlamasına göz mü yumalım?
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
ABden nemalanan kişidir kendisi. Yoksa ABnin bizi gerçekten alacağını sanacak kadar aptal biri olamaz sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
|
|