![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaslarim, Necati sasmaz ismindeki adam, Elazığ merkezli Kadiri Tarikatı'nın lideri Abdülkadir Şaşmaz'ın oğlu'dur.
Diziyi hiç izlememis olanlar için en sagdaki polat karakterindeki Necati sasmaz, çember sakallinin solundaki ise dizi yönetmeni Raci sasmaz. ![]() Konuyu fazla açmaya gerek yok, bence dört dörtlük bir ülkücü filmi. içeriginde k.rtçülük bile yapiliyor. halolar, k.rt abdülheyler, iyi, vatansever karakterlere verilen isimler. Ne hikmetse bu tür dizilerde Kötü adamlari oynayanlar hep Öztürkçe isimlere sahip: Nogay, Karahanli, Tataroglu vesayre Teñri Türk'ü korusun.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Doğrucu olmak gerekirse bu dizi zamanı gelmiş güzel şeyler göstermiştir. Ancak dizidekilerin çoğu kürt ve tarikatçıdır. Necati Şaşmaz'da tarikatçıdır. ermeni değil araptır. Dayısı ise mhp'de milletvekilliğide yapmıştır. Başlığı açan çapulcunun m. tekin isimli şahsa abi demesinden ve arap necatiye ermeni demesinden ümmet çapulcusu olduğunu anladım.(çünkü tamamıyla buraya alıştım)
saygılar |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sizin gibilerin üzerine takiyecilik yapan yoktur zaten. Laf da Türkçülüğü kimseye bırakmazsınız. Ama sıkıştığınız anda kuyruğunuzu iki bacak arasına sıkıştırıp seke seke kaçarsınız.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Polat karakterini oynayan şahısın babası Kadiri tarikatının bugünkü şeyhidir... Kadiri tarikatına şeyh olabilmek için tarikatın kurucusu Abdülkadir Geylani'nin soyundan gelmek gerekir. Geylani ise Muhammed'in soyundandır, yani hem Seyyid hem de Şerif'tir. Bu adamlar soykütüğü tutarlar, Kadiri şeyhi olacak kişinin 20 göbek ötesi bellidir. Dünya tersine dönse ermeni olamaz, safkan araptır. |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Diziyi seyrederken bahsi geçen konu ve dizi gidişatında aklıma gelen ilk şey metal fırtına adlı kitap serilerinde olduğu gibi pisikolojik sindirme harekatı olmuştur.Bana sanki bu tür durumlarda Polat gibi rambolar bu ülkede zaten vardır sen otur oturduğun yerde birşey yapmana gerek yok fikri empoze edilmek isteniyor gibi geldi.Eski bölümlerde herhangibir usulsüzlüğü yok etmek isteyen rambolar yeni bölümlerde butür kanunsuz işler üzerinden rant sağlamaya başladı.Örnek mazot kaçakçılığına ortak olmak gibi.Doğrusu aklıma dizinin satın alınıp alınmadığı gelmedi dersem yalan olur.
Metal fırtınanın kırılması adlı kitapla metal fırtına serilerinin gerçek yüzünü ortaya çıkaran aydın bir Türk yazarı çıkıpda bu dizi hakkında bir kitap yazsada bu tür tartışmalar bir son bulsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca yolladığım ilk mesaj olması ve yeni üye olmama rağmen siteyi uzun zamandır takip etmekteyim.Keşke tartışırken daha düzgün ve doğru uslub kullanmayı öğrenebilsek ve gerçek çözümler bulmak adına birbirimizi incitmeden çoğalabilsek.Saygı ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Polat mıdır nedir o arap'ın gerçek sesini duyunca TV karşısında kendimi gülmekten alamadım
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Muzeffer Tekin'i benimsemek desteklemek iyi bir Türkçülük belirtisi mi dir ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Tipik bir çakallık örneği daha... Elazığ'daki etnik döküntüleri bilmek için illa ki oralı mı olmak gerekiyor ? Bu iletine ve diğer iletilerine bakılırsa senin kıro olduğun sonucuna varıyorum...Sebebi ise, hem Elazığ'ın çoğunluğu kırodur, hemde ermeniyi de arabıda sevmeyen kıro olabilir..Kırolar arapları sevmez..Seninde bu iletilerine bakınca bu sonuç çıkıyor..Çünkü kırolar gibi düşüncelerini kabul ettirebilmek için, anlatmak için saldırganlaşıyorsun ve hakaret etmeye başlıyorsun...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Uslubuna bakilirsa bu herif capulcu ummetci ulkucu beyinli birine benziyor.Bunun gibi ummetcilerin agizlari herzaman kufur dolu, kuduz kopekler gibi salya salgilamaktadirlar.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Muzaffer Tekin hakkında fazla birşey bilinmiyor, ama Soros ve Karen Fogg coçukları onu hiç sevmez, birde bölücü hainler hiç sevmez. Vatansever cepheye karşı satılmışlar linç hareketine başladığı için bir çok vatansever hakkında iftira atılmıştır. Muzaffer Tekin de bunlardan biridir.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kurtlar Vadisi arap tarikatçısı diziyi pek sevmem ama bir çok defa emperyalistlerin ve masonların ülkemizde oynadığı oyunlar ve yaptıkları planlar konusunda Türk gençliğini bilinçlendiriyorlar. Bu dizi sayesinde antiamerkancılık yükselişe geçti ve ve milliyetçilikte yükseldi yakında emperyalist düşmanlar BOPun altında kalacak.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kandaşım bırak lütfen bu diziyi savunma çakma rambonun kendi kafasında kurduğu hikayeler üzerine geçiyor.Türk gençliğini bilinçlendirmek bu kırolara mı kaldı?
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Dizi, basrollerde oynayan tipler yuzunden itici gelse de birkac defa merak edip izlemeye calismistim, ancak atasozlerine benzeyen sacma sapan diyaloglar ve rol yapmaktan aciz vasat oyunculara, fazla tahammul edememistim. Ancak yedeksubayligim sirasinda, bayagi bir izlemek zorunda kalmistim. Ozellikle de tabur komutani ve boluk komutanlari, bu dizinin hastalari olduklari icin, subay gazinosunda oturdugum zamanlarda mecburen izlemistim. Bana kalirsa, diziyi izleyenlerin cogu, dizinin kalitesini, diyaloglari veya oyuncu performanslarini begenmiyor, ancak icinde gecen olaylari merak ettigi icin de diziyi takip etmekten geri kalmiyor.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|