Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.09.2007, 01:02   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Irkdaslarim, Necati sasmaz ismindeki adam, Elazığ merkezli Kadiri Tarikatı'nın lideri Abdülkadir Şaşmaz'ın oğlu'dur.

Diziyi hiç izlememis olanlar için en sagdaki polat karakterindeki Necati sasmaz, çember sakallinin solundaki ise dizi yönetmeni Raci sasmaz.

Konuyu fazla açmaya gerek yok, bence dört dörtlük bir ülkücü filmi. içeriginde k.rtçülük bile yapiliyor. halolar, k.rt abdülheyler, iyi, vatansever karakterlere verilen isimler. Ne hikmetse bu tür dizilerde Kötü adamlari oynayanlar hep Öztürkçe isimlere sahip: Nogay, Karahanli, Tataroglu vesayre

Teñri Türk'ü korusun.
Alt 28.09.2007, 01:22   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Doğrucu olmak gerekirse bu dizi zamanı gelmiş güzel şeyler göstermiştir. Ancak dizidekilerin çoğu kürt ve tarikatçıdır. Necati Şaşmaz'da tarikatçıdır. ermeni değil araptır. Dayısı ise mhp'de milletvekilliğide yapmıştır. Başlığı açan çapulcunun m. tekin isimli şahsa abi demesinden ve arap necatiye ermeni demesinden ümmet çapulcusu olduğunu anladım.(çünkü tamamıyla buraya alıştım)

saygılar
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 01:24   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Alıntı:
Türker Yener adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ulan dangalak,sen Sedat Peker çakalıyla,Muzaffer Tekin 'i aynı kefeye koyabilecek kadar cahil bi adamsın,Türkçülük senin neyine..
Sizin gibilerin üzerine takiyecilik yapan yoktur zaten. Laf da Türkçülüğü kimseye bırakmazsınız. Ama sıkıştığınız anda kuyruğunuzu iki bacak arasına sıkıştırıp seke seke kaçarsınız.
YALINSAK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 01:33   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 846
Alıntı:
Bana sentezci muamelesi yapmayın lütfen,ermeniyi sevmediğim kadar arabı da sevmem..
Ben Elazığlıyım,elazığ daki etnik bakiyelerin ne olduğunu bana mı öğretiyorsunuz?
Yahu hem cahilsin, hem de bilmişlik taslayarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Tipik bir ülkücü davranışı bu...

Polat karakterini oynayan şahısın babası Kadiri tarikatının bugünkü şeyhidir... Kadiri tarikatına şeyh olabilmek için tarikatın kurucusu Abdülkadir Geylani'nin soyundan gelmek gerekir. Geylani ise Muhammed'in soyundandır, yani hem Seyyid hem de Şerif'tir. Bu adamlar soykütüğü tutarlar, Kadiri şeyhi olacak kişinin 20 göbek ötesi bellidir. Dünya tersine dönse ermeni olamaz, safkan araptır.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 02:19   #20 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Diziyi seyrederken bahsi geçen konu ve dizi gidişatında aklıma gelen ilk şey metal fırtına adlı kitap serilerinde olduğu gibi pisikolojik sindirme harekatı olmuştur.Bana sanki bu tür durumlarda Polat gibi rambolar bu ülkede zaten vardır sen otur oturduğun yerde birşey yapmana gerek yok fikri empoze edilmek isteniyor gibi geldi.Eski bölümlerde herhangibir usulsüzlüğü yok etmek isteyen rambolar yeni bölümlerde butür kanunsuz işler üzerinden rant sağlamaya başladı.Örnek mazot kaçakçılığına ortak olmak gibi.Doğrusu aklıma dizinin satın alınıp alınmadığı gelmedi dersem yalan olur.

Metal fırtınanın kırılması adlı kitapla metal fırtına serilerinin gerçek yüzünü ortaya çıkaran aydın bir Türk yazarı çıkıpda bu dizi hakkında bir kitap yazsada bu tür tartışmalar bir son bulsa güzel olur diye düşünüyorum.

Ayrıca yolladığım ilk mesaj olması ve yeni üye olmama rağmen siteyi uzun zamandır takip etmekteyim.Keşke tartışırken daha düzgün ve doğru uslub kullanmayı öğrenebilsek ve gerçek çözümler bulmak adına birbirimizi incitmeden çoğalabilsek.Saygı ve sevgiler.
yirmisekiz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 02:19   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 579
Polat mıdır nedir o arap'ın gerçek sesini duyunca TV karşısında kendimi gülmekten alamadım
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 02:37   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 270
Alıntı:
ulan dangalak,sen Sedat Peker çakalıyla,Muzaffer Tekin 'i aynı kefeye koyabilecek kadar cahil bi adamsın,Türkçülük senin neyine..
Bu nasıl bir uslüptur böyle ? Şimdi sen Türkçü olduğunu mu iddia ediyorsun ? Hiçbir Türkçü kandaşına böyle sokak itleri gibi çıkışmaz..Bu şekilde davrandığına göre ya kanında ya soyunda bir sakatlık var...Ayrıca Türkçülüğü ölçmek tayin etmek sana mı kaldı ?

Muzeffer Tekin'i benimsemek desteklemek iyi bir Türkçülük belirtisi mi dir ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 02:43   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 270
Alıntı:
Bana sentezci muamelesi yapmayın lütfen,ermeniyi sevmediğim kadar arabı da sevmem..
Ben Elazığlıyım,elazığ daki etnik bakiyelerin ne olduğunu bana mı öğretiyorsunuz?

Tipik bir çakallık örneği daha...

Elazığ'daki etnik döküntüleri bilmek için illa ki oralı mı olmak gerekiyor ? Bu iletine ve diğer iletilerine bakılırsa senin kıro olduğun sonucuna varıyorum...Sebebi ise, hem Elazığ'ın çoğunluğu kırodur, hemde ermeniyi de arabıda sevmeyen kıro olabilir..Kırolar arapları sevmez..Seninde bu iletilerine bakınca bu sonuç çıkıyor..Çünkü kırolar gibi düşüncelerini kabul ettirebilmek için, anlatmak için saldırganlaşıyorsun ve hakaret etmeye başlıyorsun...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 03:30   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 766
Alıntı:
Uslubuna bakilirsa bu herif capulcu ummetci ulkucu beyinli birine benziyor.Bunun gibi ummetcilerin agizlari herzaman kufur dolu, kuduz kopekler gibi salya salgilamaktadirlar.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
Turak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 04:35   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Alıntı:
Serhat adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sebebi ise, hem Elazığ'ın çoğunluğu kırodur
Elazığ'ın çoğu kıro değildir.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 06:06   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
Alıntı:
Serhat adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Tipik bir çakallık örneği daha...

Elazığ'daki etnik döküntüleri bilmek için illa ki oralı mı olmak gerekiyor ? Bu iletine ve diğer iletilerine bakılırsa senin kıro olduğun sonucuna varıyorum...Sebebi ise, hem Elazığ'ın çoğunluğu kırodur, hemde ermeniyi de arabıda sevmeyen kıro olabilir..Kırolar arapları sevmez..Seninde bu iletilerine bakınca bu sonuç çıkıyor..Çünkü kırolar gibi düşüncelerini kabul ettirebilmek için, anlatmak için saldırganlaşıyorsun ve hakaret etmeye başlıyorsun...
Elazığ'ın çoğu kıro değildir. Elazığın 80%!i öz be öz Oğuz Türküdür. Elazığ milliyetçi vatansever bir ilimizdir. Doğuyu sırf kürtmüş gibi gösterip kürtçü propagandalara alet olmayalım. Kürtlerin sayısı anca 6 milyon vardır. ABD ve AB kürtlerin sayısını coğaltmak için elinden geleni yapıyor.
(* Türk_Malatya_Türk *) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 06:09   #27 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Muzaffer Tekin hakkında fazla birşey bilinmiyor, ama Soros ve Karen Fogg coçukları onu hiç sevmez, birde bölücü hainler hiç sevmez. Vatansever cepheye karşı satılmışlar linç hareketine başladığı için bir çok vatansever hakkında iftira atılmıştır. Muzaffer Tekin de bunlardan biridir.
Alt 28.09.2007, 06:18   #28 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kurtlar Vadisi arap tarikatçısı diziyi pek sevmem ama bir çok defa emperyalistlerin ve masonların ülkemizde oynadığı oyunlar ve yaptıkları planlar konusunda Türk gençliğini bilinçlendiriyorlar. Bu dizi sayesinde antiamerkancılık yükselişe geçti ve ve milliyetçilikte yükseldi yakında emperyalist düşmanlar BOPun altında kalacak.
Alt 28.09.2007, 09:24   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 611
Alıntı:
(* Türk_Malatya_Türk *) adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Kurtlar Vadisi arap tarikatçısı diziyi pek sevmem ama bir çok defa emperyalistlerin ve masonların ülkemizde oynadığı oyunlar ve yaptıkları planlar konusunda Türk gençliğini bilinçlendiriyorlar. Bu dizi sayesinde antiamerkancılık yükselişe geçti ve ve milliyetçilikte yükseldi yakında emperyalist düşmanlar BOPun altında kalacak.
Kandaşım bırak lütfen bu diziyi savunma çakma rambonun kendi kafasında kurduğu hikayeler üzerine geçiyor.Türk gençliğini bilinçlendirmek bu kırolara mı kaldı?

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 12:11   #30 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
Tarkhan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Polat mıdır nedir o arap'ın gerçek sesini duyunca TV karşısında kendimi gülmekten alamadım
Evet Turkcesi gercekten berbat ve dizideki seslendirmeyle uzaktan yakindan alakasi yok.

Dizi, basrollerde oynayan tipler yuzunden itici gelse de birkac defa merak edip izlemeye calismistim, ancak atasozlerine benzeyen sacma sapan diyaloglar ve rol yapmaktan aciz vasat oyunculara, fazla tahammul edememistim.

Ancak yedeksubayligim sirasinda, bayagi bir izlemek zorunda kalmistim. Ozellikle de tabur komutani ve boluk komutanlari, bu dizinin hastalari olduklari icin, subay gazinosunda oturdugum zamanlarda mecburen izlemistim.

Bana kalirsa, diziyi izleyenlerin cogu, dizinin kalitesini, diyaloglari veya oyuncu performanslarini begenmiyor, ancak icinde gecen olaylari merak ettigi icin de diziyi takip etmekten geri kalmiyor.

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler