Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.09.2007, 14:04   #31 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

1944 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Turan efe adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Irkdaslarim, Necati sasmaz ismindeki adam, Elazığ merkezli Kadiri Tarikatı'nın lideri Abdülkadir Şaşmaz'ın oğlu'dur.

Diziyi hiç izlememis olanlar için en sagdaki polat karakterindeki Necati sasmaz, çember sakallinin solundaki ise dizi yönetmeni Raci sasmaz.

Konuyu fazla açmaya gerek yok, bence dört dörtlük bir ülkücü filmi. içeriginde k.rtçülük bile yapiliyor. halolar, k.rt abdülheyler, iyi, vatansever karakterlere verilen isimler. Ne hikmetse bu tür dizilerde Kötü adamlari oynayanlar hep Öztürkçe isimlere sahip: Nogay, Karahanli, Tataroglu vesayre

Teñri Türk'ü korusun.
evet çok doğru bir tespit nedense kötü karakterlerinin hepsininde soy isimleri Öztürkçe isimler neden ki acaba?
1944 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 15:00   #32 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Alıntı:
Türker Yener adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ulan dangalak,sen Sedat Peker çakalıyla,Muzaffer Tekin 'i aynı kefeye koyabilecek kadar cahil bi adamsın,Türkçülük senin neyine..

Türk çülüğü öğretmeye kalktığın adamın, iletilerini oku, oradan sen öğren Türkçülüğü......

Muzaffer TEKİN'i tanısak nolur tanımasak nolur..
iş kişinin ayinesidir..
Danıştay saldırısında, cumhuriyet gazetesi saldırısında bu şahsın parmağı yokmu..!? Din adına yapılmadımı bu saldırılar.!? Hangi Türkçü çıkışını refrans gösterebilirsin Türkçülük için..
Sözde milliyetçi, özde ümmetçinin teki....
Tuttunuz başımıza Türkçü yaptınız... Utanmasanız fettoş içinde Türkçü dersiniz yarın..
Bu ne ki ! tabi ya, Siz Türkeş'ede Başbuğ demiştiniz...

Turan efe ırkdaşımın Kurtlar vadisi için yapmış olduğu şu tespit en güzelidir..... ''Konuyu fazla açmaya gerek yok, bence dört dörtlük bir ülkücü filmi. içeriginde k.rtçülük bile yapiliyor. halolar, k.rt abdülheyler, iyi, vatansever karakterlere verilen isimler. Ne hikmetse bu tür dizilerde Kötü adamlari oynayanlar hep Öztürkçe isimlere sahip: Nogay, Karahanli, Tataroglu vesayre''

----------
Bütün Türkler Ordu, Katılmayan Alçaktır...!

DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 15:16   #33 (İleti Bağlantısı)
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir

İletiler: 51
Ben bu necati sasmaz denen capulcuyu zaza kürdosu diye biliyorum, abdülhey denen maymun zaza oldugunu söylemisti ama necati sasmazda emin degil siz daha iyi bilirsiniz.
Kurtlar vadisinde bir kac ülkücü capulcu devletten daha üstün gösteriliyor, sanki devlet vatani satiyorda bu capulcu mafya bozuntusu kurtariyor ülkeyi
HorosanEreni Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 18:27   #34 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 353
Alıntı:
(* Türk_Malatya_Türk *) adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Elazığ'ın çoğu kıro değildir. Elazığın 80%!i öz be öz Oğuz Türküdür. Elazığ milliyetçi vatansever bir ilimizdir. Doğuyu sırf kürtmüş gibi gösterip kürtçü propagandalara alet olmayalım. Kürtlerin sayısı anca 6 milyon vardır. ABD ve AB kürtlerin sayısını coğaltmak için elinden geleni yapıyor.

Aslında ben şunu demek istedim ama tam anlatamadım...Elazığ'da şu anda araştırma yapılsa benim tahminim kırolar daha fazla çıkar...Bununda sebebi öz Türkler büyük şehirlere göçmüştür...Mesela ben Adana Osmaniye'liyim ama doğma büyüme İstanbul'dayım...Adana'da öz Türk bir avuç kaldı neredeyse...Şehrin her yeri kıro doldu, apoş piçinin ablası bile Adana'da oturuyor gerisini siz düşünün...

Benim ne kadar Elazığ'lı tanıdığım varsa zaza, kırmançi vs etnik döküntülere mensup...Tabi ki öz Türk vatansever Elazığ'lı da çok ama, kıro olup ülkücü zihniyette vatanseverim diyen tiplerde çok fazla...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 18:27   #35 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
DeliErsegün ve Serhat ırktaşlarım sağolunuz. Bu ümmet ve ülkücü çapulcularının otağımıza gelip ortalığı karıştırmak ve ardındanda küfür yemek çok hoşlarına gidiyor orası birkere belli!

Bu tip dizilerde kötü karakterlerde ve Türklüğe zarar veren karakterlerde oynayanlara özTürkçe isimler verilmesi benimde dikkatimi çekmiştir. Ancak sanırım Sabetaycı dediğimiz kesime gönderme yapıyorlar.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 21:34   #36 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gakkoş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Alıntı:
Serhat adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Tipik bir çakallık örneği daha...

Elazığ'daki etnik döküntüleri bilmek için illa ki oralı mı olmak gerekiyor ? Bu iletine ve diğer iletilerine bakılırsa senin kıro olduğun sonucuna varıyorum...Sebebi ise, hem Elazığ'ın çoğunluğu kırodur, hemde ermeniyi de arabıda sevmeyen kıro olabilir..Kırolar arapları sevmez..Seninde bu iletilerine bakınca bu sonuç çıkıyor..Çünkü kırolar gibi düşüncelerini kabul ettirebilmek için, anlatmak için saldırganlaşıyorsun ve hakaret etmeye başlıyorsun...

Bilmeden etmeden konuşmazsan ve Türk soylu Gakkoşlara iftira atmazsan bir Türkçüye yakışanı yaparsın.
Gakkoş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.09.2007, 23:51   #37 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 61
Bu ne seviyesizlik böyle.
Bu foruma seviyesizlik yapıp ego tatmin etmeye geliyor bu embesiller.
Dizinin izleyici kitlesi belli.
Yoruma bile gerek yok.
Bir bölümünü izlemiştim.Turgut Özal reklamı yapıyorlardı.Sözde büyük Turancı olduğunu iddia ediyordu Özal ın.
Aptalca geldiği için izlemedim.
URUMÇİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.09.2007, 00:44   #38 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Benim annem Elazığlıdır özbeöz Türk ve Atatürkçüdür. Elazığ birçok Türk'ü göç vermesine rağmen halen içerisinde Türklerin diğer etnik döküntülerin toplamı kadar bulunduğu bir ildir. Ancak Elazığ irticacı illerinde en başlarında gelmektedir. Bu açıdanda bakmak gerek. Terör orada genellikle barınamaz bulunanlarda(diyarbakır,tunceli vs. yerlerden gelenlerdir) ancak dediğim gibi halk genelde YOBAZLIĞA elverişlidir. Buda biz TÜRKçüler açısından zararlıdır.
Alt 29.09.2007, 11:41   #39 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 353
Alıntı:
Gakkoş adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bilmeden etmeden konuşmazsan ve Türk soylu Gakkoşlara iftira atmazsan bir Türkçüye yakışanı yaparsın.

Sayın kandaşım bilmeden etmeden konuşma değil...Türk soylu Gakkoş'lara da iftara atmıyorum...Bunu nereden çıkardın ?

Yukarıda bir mesajım daha var onu da oku istersen...Cevap yazarken sayfaların tamamını okursak yanlış anlamaların önüne geçeriz...

Ben Elazığ'ın tamamı kırodur diye birşey mi söyledim ? Veya Gakkoşlara, Türk soylulara bir laf mı ettim ? Ama bunu herkes biliyor ki Elazığ'lı öz Türk soylu olup vatansever insanlarda daha çok ülkücü zihniyette...Sen Türkçüsün istisnasın...Senin gibi başka Gakkoşlarda olabilir elbette...Ama sayıları azdır anlatabiliyormuyum ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.09.2007, 12:47   #40 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat kandaşıma katılıyorum. Ayrıca Elazığ'da Fetullahçı yada sempatizanı sayısıda oldukça boldur. Bunda biraz cahilliğinde etkisi var.

Fetullah gibi Türk düşmanını Türkçü görürler. Tekrar söylüyorum Türkçülüğü bilmeselerde Türkçü zihniyette insanlar vardır. Ancak çok azdır.

Kendine vatanseverim diyende ülkücüdür. Geriside ümmet çapulcusudur. Ancak etnik yönden bakarsak Elazığ'da Türkler fazladır. Ancak cahillikte fazladır. Bu ilden uzun yıllardır sola oy çıkmaz.
Alt 29.09.2007, 13:22   #41 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
Alıntı:
Jöntürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Fetullah gibi Türk düşmanını Türkçü görürler.

Bu cümlenize katılmıyorum.Bahsettiğiniz Elazığlılar o kadar cahilse sanırım Türkçülüğün de anlamını bilmiyor olmalılar...
1979 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.09.2007, 13:33   #42 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 11
Bende Elazığ lıyım.Ama üzülerek şunu söyleyebilirim ki Onların sayısı artmıştır.Elazığ ın Öz Türk leri 40 yıl kadar varki Elazığ dan ayrı yaşıyorlar.Ve bu şehir D.bakır,Bingöl gibi şehirlerden aşırı göç almıştır.Ve buradan gelenler Elazığ daki zaza ve k.rtlerle kaynaşmış durumda.Ve maalesef bu insanlar yeni nesil Türk Gençlerine de çok kötü örnek oluyorlar.
Her tatile gidişimizde cadde de sokaktaki bu gençleri gördükçe kahroluyorum.Demin kaba konuşan Türker Yener de belkide kötü niyetinden değil de orada bu insanlardan aldığı kötü örnekten dolayı böyle davrandı.
Elazığ daki Türkler e gelince JönTürk ırkdaşımında dediği gibi Türkçülüğü bilmeselerde Türkçü zihniyette insanlar vardır. Ancak çok azdır.Daha çok Türk-islam sentezini savunurlar.Elazığ için tehlike çanlarını çaldığını söylemek mümkün.Öyle veya böyle bu şehrimizin kurtarılması gerekli.Ama nasıl...Sözlerimi klasik sloganımızla bitireyim.^^TANRI TÜRK Ü KORUSUN^^
Bayrak34 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.09.2007, 13:54   #43 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

AlpTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
Açıkcası ben kurtlar vadisini izliyorum.Şu anda dikkatimi bişey çekti yok o isim yok bu isim diye konusuluyor ama aslında o bolumdeki en onemli seyi unutuyorsunuz.Polatla o Alpermiydi tam hatırlamıyorum konusurken Alper diyoki çesitli olusumlar var sanki memleket işgal altındaymıs gibi çeteleşiyorlar,çeşitli olusumlar kuruluyor diyor.Yani memleketin hiç bi sorununun olmadığını herhangibi bi işgal altında olmadığını soyluyor bence en onemli sorun burda.Neyi anlatmaya çalısıyor.Millet vatan satılıyor elden gidiyor derken bunun için bişeyler yapmaya çalısırken o boyle bişeyin olmadığını empoze ediyor.Konusulması gereken Tekin Peker gibi adamlar değil bu bence.
Alt 29.09.2007, 14:08   #44 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Şimdi Elazığlıların Türkçülük nedir bilmedikleri bir gerçektir. Atsız Ata'yı da tanımazlar. Türkçülük deyince akıllarına Türk-İslam gelir. Yada en önce İslam gelir. Yani ümmet anlayışı hakimdir. Milliyetçiyim deyince size ülkücü yada laiğim deyince size solcu yaftası yapıştırmaları muhtemeldir. Oysa Türkçülüğün herhangi bir parti görüşü yoktur dahası partilerden üstündür.

Birşey anlatayım 1 kaç sene evvel tatil için bu ilimizdeyim bir bakkala girdim sigara almak için içeride Ahmet Necdet Sezer'den konuşuluyordu. Yaşı geçkin bir adam bakkala Ahmet Necdet Sezer'in terörist olduğunu bu yüzden teröristleri affettiğini söylüyordu. Bende adama kimden duydun deyince cevap veremeyip lafı geçiştirdi birilerinden duyduk delikanlı dedi. Ancak anladımki arap kürt partililer bu ilde insanların aklına giriyor. Bahsettiğim cahillik budur. Hayır ortada terörist varsa bu aynı zamanda teröristlerin affedilmesi yasa taslağını hazırlayıp Cumhurbaşkanlığına gönderen Akp'li Cemil Çiçek'tir de...
Alt 29.09.2007, 16:01   #45 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Avşar Girayhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 117
Pollatın sülalesi seyit soyundan gelmektedir, yani arap. Ama Elazığ gibi bir ortamda soylarını muhafaza etmeleri imkansız gibi birşey, safkan arap atı olsa belki itina gösterilebilirdi. Neyse konuya gelelim: Polat sülalesi zazalaşan araplardır. Bir arkadaş Polata ermeni demiş. Haksızda değil çünkü zaza ırkı ile ermeni ırkı iran (aryan) soyundandır dolayısıyla akraba ırktır. Bu ırkın en önemli özelliği çok itici fiziksel görünüme sahip olmalarıdır. Sakın İstanbul, ABD ve Fransız ermenilerine bakıp aldanmayın. Onlar yabancı ırklarla soylarını melezleştiren ermenilerdir. Eğer Türk iseniz her gün Tanrıya dua edin sizi Türk olarak yarattığı için.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
dizisi:kurtlar , tarikat , vadisi..

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler