![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Filmin içeriğine gelirsek. Bu film kürtleri soydaş ilan eden ümmetçi zihniyetin diziye dökülmüş halidir. Kro gençler (zaza, kırmacı, soran, goran) bu tip diziler sayesinde kompleks gidermekte ve kendilerine şarj ettikleri özgüven ile dışarıya kız tavlamaya gitmektedirler. Bir kürt soyculuk, etnik kimlik üzerine milliyetçilik yapamayacağı için bazı suni düzenlemeler gerekiyor. Bunlardan bazıları ümmetçi felsefe ve gayrimüslimlerin hedef gösterilip bir ortak paydada buluşulması hedefidir. İşte onun için bacılarını kroların altına yatmasından rahatsız olmayan hatta gurur duyan ümmetçi sentezci çapulcular bu şekilde kafayı mason, sabetay, iluminat... gibi kavramlarla kafayı bozup melezleştirme ve bir milletin yokedilmesinde emin adımlarla ilerliyorlar.Bunların forumlarda laik Türk devletine attıkları iftıralar ile dizilerde Türk devletine atılan iftiralar arasında fazla bir fark yoktur. Bunlar yeni türemiştir Atsız döneminde yoktular, o dönemin ümmetçileri herhalde daha mert ümmetçilik yapıyorlarmıştır. Günümüzde ise kimin ne olduğunu anlamak zaman ister.
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben herhalde başka dilde konuşuyorum ya da anlatamıyorum !... Ben Adana'da Türk yok mu diyorum ? Zıvanadan çıkacağım artık...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sn Serhat, ırkdaşımla bu tür bir tartışmaya girmeye niyetim yok.Aslında sadece üslupta farklılık olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de şu an bütün illerde Türk'e yönelik bir sindirme çabası olsa da; ben milletimizin eninde sonunda sahip olduğu asil kana bağlı olarak duyarlılığını gösterip, çakallara haddini bildireceğine eminim. Saygılar. TTK.
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İlerki bölümlerde bu adamı Türkçü yapmazlar umarım. Yaparlarsa da nasıl olacağı belli; böyle bir durumda kesinlikle "Türkçü" sözü geçmeyecektir. Bütün kürdler teröristtir, bunlar bizim kardeşimiz değil, bunlar çoğalarak ülkeyi ele geçirmek istiyor türünden BAL GİBİ DE GERÇEKLERİ dolaylı yoldan da olsa söyleyecek, ancak diziyi izleyenler afyonlanmış gibi "bu adamın söyledikleri yanlıştır" diyecek, kara öğütleme(propaganda) amacına ulaşacaktır. Biz Türkçüler bu konuda uyanığız, umalım bütün Türkler uyanık olsun. TTK. |
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dün bu diziyi ilk defa seyrettim. Vatanseverliğin terörize edildiği fikrinden hareketle; Türklüğe ve milliyetçiliği yönelik eleştiriler vardı. Bir arap köpeği olan tarikatçı bir aileden daha fazlası beklenemezdi zaten. Dün akşam benim dikkatimi çeken başka bir şey oldu. Dizi başlamadan evvel oyuncu tanıtımlarında Atsız Karaduman isimli bir oyuncu olduğunu gördüm. İsminden dolayı ailesinin Türkçü bir geçmişten geldiği anlaşılan bu oyuncu ile bir bilgisi olan var mıdır? Atsız Ata'nın arkadaşlarından birinin yakını olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bence hayır. Sağlam bir Türkçü aileden gelmiş olsaydı, Türklük düşmanı bir dizide oynamazdı. Eğer kişileri isimlerine göre değerlendirseydik, Oğuzhan AsilTürk vb... Türk düşmanı kişileri baş tacı etmemiz gerekirdi. |
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
1. 2. 3. bölümleri güzeldi bu dizinin irkdaslarim. Ne zamanki isi mafyaya , kürdofillere döktüler , tüm türkcüler izlememeye basladi.
ben senelerdir izlemiyorum. Kimseyede izletmiyorum. Televizyonda bu kürdofiller. Kliplerde kürdofiller. Cezaevinde kürdofiller. Lokantada , Parkta , Gurbette bile kürdofiller. Bunlardan hicmi kacis yok. Mikrop gibi yayiliyorlar. GökTanri kürdofilleri sizden , sizi kürdofillerden uzak tutsun. |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Gurbette yasayan kandaslarimiz burdan birbiriyle iletisime gecse , olmasa bile tanissa , gurbetteki sorunlari tartissa , paylassa , cözümler arasi birbirimize yardim olsak nasil olur.
Ben kendimden basliyayim irkdaslarim. Adim murat , 32 yasindayim , kölnde demircelik fabrikasinda ustabasiyim. Bir bakima kürdolardan kacmak icin buraya geldim , burdada ayni Türkiye deki gibi miktop gibi cogaliyorlar. Bunlara Türkiyede azda olsa nasil cevap veriliyorda , gurbette cevap vermeliyiz diye düsünüyorum. Esenlikler Düzenleme : Bunu yeni baslik olarak acmak istedim yanlislik olmus , otag yöneticileri ilgilenirse sevinirim. |
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Diziyi izliyorum, mesajlari ve gercekliligi tartisilir. Düsman olarak Tataroglu denen bir aile olmasi ilginctir. Ikinci merak ettigim konu Zafer denen herifin amerikalilarca kullanilmasidir. Zaferin Türkcü olarak gösterilmesi de ilginctir.
![]() |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtler vadisini şu iki örnekleme yeterince anlatacak sanırım...
1- kürtler vadisinde polatın bombalanan bürosunda kendi odasının duvarında osmanlıyı anlatan tablolar bilmem hiç dikkatinizi çektimi? 2- kürtler vadisi dizisinde kötü aileyi oynayan Tataroglu ailesinin bürosunda kocamana ATATÜRK tablosu bilmem hiç dikkatinizi çektimi? bizler bu 2. olayı sebataycılıkla yorumlayabiliriz ama yetişen yeni nesil örneğin bu diziyi 10 yaşından tutun 20 yaş arasındaki genç nesil izliyor.... bu şekilde genç neslin bilinç altına kötü aile ile ATATÜRK'ü bağdaştırıp ATATÜRK düşmanlığı pompalanmış olmuyormu?
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu çapulcu dizisinde iskender büyük adlı psikopat ve vatan haini bir karakterlede akılları sıra Veli Küçük'ü çağrıştırmak istediler. Yine sanırsam hakan adlı bir karakter İskender Büyük tarafından çağrılınca onun yanına gittiğinde 1-2 saniyelik kısacık bir asker selamı verdi. İskender ekrana çıktığı anda sol tarafında TÜRK SANCAĞI vardı (Tarikatçılar orada yanlışlık yapmışlardı. Çünkü paşaların odasındaki SANCAK Komutanın sağında olur) SANCAK bir Tugayın, Tümenin, Kolordunun yada Ordunun Komutanının odasında olur ve 24 saat başında nöbet tutulur.
Ayrıca dizide kötü karakterlerin arkasında Atatürk tablosu varken, polatın bombalanan bürosunda osmanlı figürleri vardı. Buradan da anlıyoruz ki bu kürtler vadisi dizi yapımcıları Atatürk, Türklük ve ordu düşmanı şeriatçılardır. Çünkü verdikleri mesajlar apaçık ortadadır. |
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
|
filmde sözde vatan haini diye lanse edilen İskendere biat eden bürokratın ismide Cengiz
tesadüfen youtubede dolanıken izledim yoksa bi önceki daha önceki bölüm nedir bilemem takipde etmem arada bi baksak iyi olcak ama neler yapıyor fettoşcu sapık kadro. |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ayrıca dizideki PKK'nın metropol yapılanmasından sorumlu Muro adlı karakter ,sürekli ince espriler yapan matrak biri olarak sunulup millete sempatik gösterilmeye çalışılıyor.
Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın... Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur. Makaleler III |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|