![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok haklısınız. "Muro" adlı dangalak karakteri, iğrenç kürt şivesini sol terminolojiyle birleştirerek sempatik hale getirmeye çalışıyorlar. Başarılı da oluyorlar. Biraz önce video sitelerini dolaşırken dizideki bu karaktere hayran olanları gördüm. En sonunda bu dizi sayesinde PKK'lılara hayran olan beyinsizler de türedi.
|
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İnsanlar bilmediği konulara nedense çok ilgi duyarlar. Bizim ülkede "derin devlet" denen şey de böyledir. Delinin biri "ay su kuyusunun içine düşmüş" diyor, herkes de su kuyusuna bakıp ay'ın yansımasını gördükçe bu deliye inanıyor ve ay'ı gökyüzünden alıp bu kuyunun içine atan babayiğidi merak etmeye başlıyorlar. Bu merak ortaya çıkınca da görünmez bilinmez simalar ortaya atılıp insanlar çeşitli hikayelere inandırılıyor.
Bizdeki derin devlet dedikleri olay da işte budur. Aslında derin devlet veya kulis arkasında birilerinin olduğu yoktur. İnsanlar inanmak istediklerine inanırlar. Bu insanlar da kimsenin bilmediği ve görmediği güçlerin var olduğuna inanmak istiyor ve bazıları da bundan faydalanmak istiyor. Meselenin özü bundan ibaret... |
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dizideki 'Çakır! adlı karakter öldüğünde insanlar yas ilan etti.
Ülkemizde ortalama eğitim 4 yıl , böyle dizilerde hayatta umduğunu bulamayan , başka taraflara yönelip 1-2 saatte olsa bunları unutan beyinlerdir.Kişinin tüm sohbeti bu diziyle ilgilidir adeta hayat felsefesi olmuştur işte aydınlık Türkiye!!!
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kurtlar Vadisi Rezaleti ve Rtük!
Show TV’de adı Kurtlar Vadisi olan çok izlenen bir dizi var. Bu dizide siyasi konularda güncel atıflar da yapılıyor. Neredeyse her hafta sıcak konularla ilgili mesajlar serpiştiriliyor. Önceki akşam yayınlanan bölümde de ilginç atıf ya da benzetmeler vardı. Dizi de devlet içinde yasadışı örgütlenen çete liderinin Danıştay saldırısı için tetikçiye vur emrini verdiği sahneleniyor. Tam bir dehşet fotoğrafı. Öyle ya Danıştay saldırısının faili belli. Şuçu işleyenin tutumu ortada. Dahası, tetikçinin babasının tavırları da kamuoyunun malumu. En önemlisi son mercii olan yargının hükmü de sarih. Buna göre suçu işleyen bir meczup ya da siyasal islamcı bir militan. Hal bu iken Türkiye’nin en çok izlenen kanalının en çok seyredilen programında her şey alt-üst edilerek zihinlere kara çalınıyor. Neymiş efendim, Danıştay saldırısı devletteki bir çetenin işiymiş! Neymiş efendim, yakalanıp suçu sabit görülen kimliği ailesi ile sabit tetikçi derin devletin adamıymış! Sorarım size, bunun adı dezenformasyon değil de nedir? Sorarım size, bunun adı hedef saptırma ve bir yerlere yaranma değil de nedir? Kim hangi cüretle yargı hükmünü bu biçimde ters-yüz edebilir? Yoksa bu Kurtlar Vadisi dizisi dezenformasyon için yayına sokulan bir proje midir? Sorarım size, yargı hükmüne rağmen hedef saptırıcı yayın yapan RTÜK için ne diyor acaba? O RTÜK ki Kurtlar Vadisi’nde PKK terörünün işlendiği bölüm seçim ortamında AKP’yi olumsuz etkilemesin diye dolaylı etkilerle programı yayından çektirmişti. RTÜK’e çağrımızdır, yargı kararına rağmen böyle bir saptırma yapan bu dizi için ne düşünüyorsunuz? Yoksa RTÜK için önemli olan yargı kararı ve kamu menfatı değil de AKP’nın çıkarı mıdır? Biz böyle bir şeye inanmak istemeyiz. RTÜK durma gereğini yap.. Bu arada Kurtlar Vadisi izleyicilerine bir notumuz var: Görülmüştür ki bu dizi artık AKP’nin psikolojik harekatlarına hizmet eder bir kimliğe bürünmüştür, ona göre izleyin. Sebahattin Önkibar __________________________________________________ _______ RTÜK'ün kimin emrinde olduğu zaten belli.Savcıların işe el koyması gerek.
Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın... Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur. Makaleler III |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hristiyan misyoneri anlattıkları bir bölümde iğrenç bir İslam propagandası yapıp Hristiyanlığı kötülemişlerdi. Tüm Hristiyanlar=misyoner demeye getirip resmen tüm Hristiyanları hedef tahtası yaptılar. Kanı bozukların amacı İslamcılığı pompalamak. İslam misyonerleri, dergahçısı, tarikatçısı, fetoşçusunun yanında Hristiyan misyonerler okyanusda damla kalır.
|
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fettoşçuların dizisi kurtlar vadisi, fettoşçuların bakış açısına göre halkı afyonlamaya devam ediyor.
Dizinin son bölümünde 28 Şubat'ın "35 milyar dolar hortumlamak için yapıldığı" iddiasına yer verilmiş. Bu diziyi izleyen cahil cühela kesim de "vay canına bu dizi sayseinde neler öğrendik" gibi sayıklamalar yaşar heralde. Bu arada bu dizinin 1 bölümünü dahi izlediysem şerefisizim! Bu haberi de nette bir gazetede okudum. |
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Diziyi izlemek veya izlememek her hangi bir sorun teşkiletmez, ben genelde izliyorum, son bölümdeki 28 Şubat ve 35 milyar dolar safsatası benide ,birazcık gündem takibi yapan her kezi de güldürdü, sanki bu hödükler sütten çıkmış ak kaşık gibi tertemiz , göz yaşı geceleri, kudüs geceleri yapılmamış, resmi konutlarda sakallılara iftarlar verilmemiş, Başbuğ Atatürk'e, Cumhuriyete, Laikliğe dil uzatılmamış her şey güllük gülistanlık sonra 28 Şubat süreci (postmodern darbe ) yok 35 milyar dolar yok demokrasi elden gitti, ulan sen kimsin önce Türkiyenin kaderiyle oynamaya kalkacaksın, tankların palet sesleriyle vınnnn..... sonra ona buna çamur at ,dizilerde ,kitaplarda her fırsatta 35 milyar dolar hikayesi, şerefsiz ecdadı kırıklar, Şaşmazlar Kadiri tarikatine mensuplar fakat dizinin kurgusu ve senaryo istihbaratı fetoşçuların elinde, AKP nin ve dolayısıyla sulugözfetoşun amaçlarına hizmete adanmış bu diziyi seyrederken gülerek seyredin
|
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.N:Çapulcu dizisini izleyen amelenin tekisin işte. Aynı zamanda çapulcusun. Asıl insan müsvettesi senin gibilerdir. Ne mal olduğunu anlamadık sanki.
|
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kandaşlarım, lağım vadisini mecbur kaldığım durumlar (Dışarıda birçok mekanda izlenmesi sebebiyle) dışında hiç izlemedim. Aslına bakılırsa Kanal D, Star, Show, Atv gibi kanalları gün içinde hemen hemen hiç açmam. Zaten haber ve bazı önem arz eden izlenceler dışında televizyon izleme gibi bir alışkanlığımda yoktur.
Bu başlığın kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü; gereksiz, içi boş bir mevzu üzerine yazıp istemeden reklam yapıyoruz. Şimdi sen niye yazıyorsun diyen kandaşlar çıkabilir. Şimdi bu dizi ile alakalı sosyal bir tespit yapmaya çalışacağım. Ondan sonra bu başlıkla olan muhabbetim bitecek. Bu dizinin nasıl bir facia olduğunu ilk Mersin de gördüm. Özellikle dizinin olduğu gün içinde, dizinin bitmesiyle kendini dışarı salan kalabalığın, kavga etmek için birilerine çattığına birçok defa şahit oldum. Tahmin ettiğiniz gibi bunlar medar-ı iftiharımız olan çapulculardı. Grup psikolojisi ile kendilerinin kuvvet timsali olduğunu sanan bu güruh yoldan geçen kişileri dövmek için bahane ararlardı. Böylelikle bu dizinin izleyicileri arasında çapulcuların oransal bir hacim kapladığını söyleyebiliriz. Bu dizi takip eden bir başka kesim ise kürtlerdir. Kürtler ve çapulcular kardeş olduğu için, duygusal yatkınlıkları ve uğraşıları ile alakalı benzer noktaların çok olması hiçte şaşırtıcı değildir. Bu dizide kürtlerin sevdikleri bir isim var. Fakat ne yazık ki hatırladığım kadarıyla devrimcilik falan yapan bir örgütünün lideri olsa gerek. İsmini hatırlamadığım bu karakter çapulcuların kardeşi kürtler tarafından çok sevilir. Lağım vadisini severek takip eden kesimlerin ortak noktası çapulcu, cahil, kıro vesaire olmasıdır. Bu diziyi seven çapulcuların sitelerinide gezerseniz bu muhteşem nesnelerin Türkiye tarihini bu diziden takip ettiklerini ve yakın geleceğimiz hakkında bazı fikirleri bu şekilde aldıklarını göreceksiniz. Bu güruhun fikri yapısı çapulculuk olduğu için iğfal edilmeye hazır kafatasına sahiptirler. Böyle bir kafatsına sahip olmak için bu tip belirli amaçları olan dizi, film, kitap vesaire benzeri insanı eblehleştirmek için yapılan her şeyi takip ederler! Dönem itibariyle ABD kuklası olan Feyzullah gibi maşa olmak için kendini hazır kıvamda tutmak bunların biricik özellikleridir. Tarih, siyaset, felsefe derinliği olmayan bu insanların en mühim vasıfları kırolarla kardeşlik düsturu üzerinden tavizsiz çapulculuk yapmaktır. Bu vadi ve benzeri yaymacı amaçlarla beyin iğfal etmek için yapılan dizilerde gördüğüm kadarıyla asıl amaç derin devlet izlenimi bırakmaktır. Devleti tamamen mafyavari derin bir ötgütlenme olarak göstermekteler. Uyuşturucu, kaçakçılık, terör, işkence vesaire her konuda devletin parmağı olduğu izlenimi bırakılmaktadır. Ötesi, bu gibi durumların, devletin asli göreviymiş gibi bir hava yaratılarak normalleştirme çabası sarfetmekteler. Özetle devlet düşmanlığı körüklenmektedir. Devletin yaptığı/yapabileceği haklı müdahale, hareket, soyut karar vesaire herşey açık/kapalı kötülenmektedir. Bu ve benzeri başka dizilerde kürtlerin ve devrimci kevaşelerin ezildiği, haklarının yendiği gibi izlenimler, hafif hafif fakat etkili olarak süzme beyinlere adapte edilmektedir. Daha başka mevzularda yazılabilir fakat bence bu kadarı yeterlidir sanırım. Zaten sayın Gök Yeleli Bozkurt, “Hatırla Sevgili” adlı dizi ile ilgi yerinde ve anlamlı tespitler yaparak bu dizilerin asıl amacını aktarmıştır. |
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BU dizi yapımcıları nasıl tatile gönderilmedi yada içeri atılmadı anlamıyorum
bi ihtimal geliyor aklıma ama düşünüyorum olamaz milli değerlere atatürkçü düşünceye orduya sataşmalar var dizide bilmediğimiz bi güçlere güveniyorlar ama sonuç olarak hala yayınlanıyor {propoganda yapıyor} olması utanç verici bizler için. |
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bilmediğimiz güç diye birşey yok.Sonuçta kendi çapında bir aşiret ve tarikat Şaşmazlarınki. Ancak hükümet ve çeşitli kademelerde ki kişilerle (örnek zapsu) araları gayet iyidir.
|
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Önemsiz bir ayrıntı ama belirtmek istedim. |