![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bir de JİTEM gibi bir oluşumun önderi Veli Küçük hakkında nasıl oluyorda böyle iftiralar atılabiliyor?Onlarca örnekten birini vereyim; O Veli Küçük ki karadenizde görev yaptığı dönemlerde fındık almaya gelen kamyon şöferlerine kürt olduğu için kan kusturan bir ırkçı.
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mücahitler Vadisi olacak yakında bu.
Ulan Polat senide adam sanmıştık lan,yaktın bizi! |
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
yazık
gerçekten yazık,terörle mücadeleye hayatını adamış,JİTEM gibi bir oluşum kurarak kürt-ermeni kırmalarından meydana gelen ppk denen it sürülerine karşı mücadele eden bir komutan'ın ismine bu tür hakaretler içinde bulunulması beni hayretler içinde bıraktı,lütfen icraatlere bakalım,burada kuru sıkı sıkmak çok kolay,türk ismine hizmet eden bir insan için daha uslüplü olalım,çünkü veli küçük bunu gerçekten hakketmiştir.TÜRK IRKIÇILIĞINI bu tür hakaret ve uslüp devşirmeliğiyle yozlaştırmıyın.O FOTOĞRAF kompladan başka bişey değildir.
|
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kafatasçı türk,verdiğin örnekten dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
türkçüde olsa başkalaşmış düşünceler olabilir ancak tartışmalarınıza ve söylemlerinize dikkat etmenizi temenni ederim yazıktır... Y.N.: Türkçe yazım kurallarına dikkat et, cümleler büyük harfle başlar. Özellikle Türk, Türkçü, Atatürk gibi önemli kelimeleri yazarken dikkat et. |
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkün Dirilişi
|
Çakallar vadisi diyelim kısaca.
Küçük çocuklar kendi aralarında konuşurken duydum geçen gün.Polat abi nasıl öldürdü dedi.birisi büyük iskenderim artık ben diyordu. Çocuklardan başkasını etkilemiyor dizi... İzleyen sünepe beyinlilerde kanıyorlar bu oyuna. |
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu dizie bundan sonra 'kürtler (enikler) Vadisi diyelim soydaşlarım
|
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet ırkdaşlarıma katılıyorum.Elazığda gerçektende aşırı dincilik ve arap özentiliği var.Malesefki benim köyümdede böyle.5 vakit namaz kılmayana kötü gözle bakıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bugün baktığım üçüncü iletin ve sen üçünde de Elazığdan bahsediyorsun. Bu konu başlığının Elazığla ne alakası var ? Her yazdığın iletinde Elazığlı olduğunu belirtip Elazığı anlatmak zorunda değilsin biraz da başka konularla ilgilen.
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım, bu dizide ...... k.rtler insan namına sayılmakta ve biz asil TÜRK ırkına saygısızca davranmaktadırlar. Ne kadar acı ki gençliğimizde bu oyunlara kanmaktadır.
|
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Otağ kurallarımızı okuyunuz. Eklediğiniz iletideki hakaret içeriğini düzenledim. Hakaret etmeyi çok istiyorsanız kendi kimliğinizle yapınız. Bu durumun tekrarı olmamasını diliyorum. Aksi halde üyeliğinizi iptal etmek durumunda kalacağım.
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Öneriniz için sağolun. Ancak şunu biliniz ki benim adım soyadım zaten Gökbörü Tunguz. Kardeşimi bu k.rtler yüzünden Şırnak'ta şehit verdim. Beni anlayınız. |
|
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
İlk öncelikle asil Türk otağına hoşgeldiniz.Kininizi her Türkçü gibi bizde çok iyi anlayabiliyoruz.Fakat bazı fevri hareketlerden sonra otağımız zor durumlara düşebiliyor o yüzden otağ kurallarını göz önünde bulundurup öyle iletiler eklersek sürekliliğimizi ve namertlerin başlarına balyoz gibi inmeyi devam ettirebiliriz.
Şehidimizin ruhu şad,mekanı uçmağ olsun.Tanrı sizlere,bizlere sabır ve acımasız intikam duygusu verecektir. |
|
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kusura bakma ama bana hiç inandırıcı gelmedi... Vatandaşlık numaranı vermek suretiyle gerçek adının Gökbörü Tunguz olduğunu ispat edersen başımızın üstünde yerin var, ama kıvırırsan üyeliğin iptal edilecek.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dizisi:kurtlar , tarikat , vadisi.. |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|