Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 21.07.2008, 03:44   #91 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gökbörü Tunguz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kandaşlarım, bu dizide ...... k.rtler insan namına sayılmakta ve biz asil TÜRK ırkına saygısızca davranmaktadırlar. Ne kadar acı ki gençliğimizde bu oyunlara kanmaktadır.
Gökbörü Tunguz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 03:55   #92 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 377
Alıntı:
Gökbörü Tunguz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kandaşlarım, bu dizide ...... k.rtler insan namına sayılmakta ve biz asil TÜRK ırkına saygısızca davranmaktadırlar. Ne kadar acı ki gençliğimizde bu oyunlara kanmaktadır.
Öncelikle Ulu Türkçü Nihal Atsız otağına hoş geldiniz.

Otağ kurallarımızı okuyunuz.

Eklediğiniz iletideki hakaret içeriğini düzenledim.

Hakaret etmeyi çok istiyorsanız kendi kimliğinizle yapınız. Bu durumun tekrarı olmamasını diliyorum. Aksi halde üyeliğinizi iptal etmek durumunda kalacağım.
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 15:30   #93 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gökbörü Tunguz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
Alıntı:
Günhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Öncelikle Ulu Türkçü Nihal Atsız otağına hoş geldiniz.

Otağ kurallarımızı okuyunuz.

Eklediğiniz iletideki hakaret içeriğini düzenledim.

Hakaret etmeyi çok istiyorsanız kendi kimliğinizle yapınız. Bu durumun tekrarı olmamasını diliyorum. Aksi halde üyeliğinizi iptal etmek durumunda kalacağım.
Esenlikler Günhan Bey,

Öneriniz için sağolun. Ancak şunu biliniz ki benim adım soyadım zaten Gökbörü Tunguz. Kardeşimi bu k.rtler yüzünden Şırnak'ta şehit verdim.
Beni anlayınız.
Gökbörü Tunguz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 15:56   #94 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
Esenlikler Günhan Bey,

Öneriniz için sağolun. Ancak şunu biliniz ki benim adım soyadım zaten Gökbörü Tunguz. Kardeşimi bu k.rtler yüzünden Şırnak'ta şehit verdim.
Beni anlayınız.
İlk öncelikle asil Türk otağına hoşgeldiniz.Kininizi her Türkçü gibi bizde çok iyi anlayabiliyoruz.Fakat bazı fevri hareketlerden sonra otağımız zor durumlara düşebiliyor o yüzden otağ kurallarını göz önünde bulundurup öyle iletiler eklersek sürekliliğimizi ve namertlerin başlarına balyoz gibi inmeyi devam ettirebiliriz.
Şehidimizin ruhu şad,mekanı uçmağ olsun.Tanrı sizlere,bizlere sabır ve acımasız intikam duygusu verecektir.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 16:17   #95 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 960
Alıntı:
Esenlikler Günhan Bey,

Beni anlayınız.
Kusura bakma ama bana hiç inandırıcı gelmedi... Vatandaşlık numaranı vermek suretiyle gerçek adının Gökbörü Tunguz olduğunu ispat edersen başımızın üstünde yerin var, ama kıvırırsan üyeliğin iptal edilecek.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 19:37   #96 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bugün baktığım üçüncü iletin ve sen üçünde de Elazığdan bahsediyorsun. Bu konu başlığının Elazığla ne alakası var ? Her yazdığın iletinde Elazığlı olduğunu belirtip Elazığı anlatmak zorunda değilsin biraz da başka konularla ilgilen.
Abicim zaten ben bu foruma girdiğim günden beri kafayı bana taktın sen hani demişler ya necati şaşmaz elazığlı elazığda ümmetçiler çok diye, bende o konuya değindim.
harzemoglu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 20:45   #97 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 981
Alıntı:
harzemoglu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Abicim zaten ben bu foruma girdiğim günden beri kafayı bana taktın sen hani demişler ya necati şaşmaz elazığlı elazığda ümmetçiler çok diye, bende o konuya değindim.
Olayları şahsileştirme, seni daha önce de uyarmışsam vardır mutlaka bir sebebi, dün üç iletini gördüm üçünde de memleketinden bahsediyordun uyardım, otağ yöneticileri kimseye kafayı takıp takip edeyim diye uğraşmaz bu konu da için rahat olsun değerli kardeşim. Mümkünse bu yazıma da cevap verme konunun dışına çıkan bu mesele iyice uzamasın.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 21:29   #98 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 31
Bu diziyi pek izlemem. Geçenlerde bir bölümüne denk geldim, biraz takip ettim. Dizideki kahraman yasadışı, darbe yapma planları içerisinde bir örgütün peşindeydi. Diyaloglarda bu örgüt yöneticilerinin zamanında bir askeri darbeden yüzmilyonlarca dolar götürdüklerini falan iddia ediyordu. Bu kişiler dizide hep kötü, güvenilmez, sahtekar ruhlu kişiler olarak canlandırılmış. Kahramanımız da onların peşinde operasyonlar yapıyor güya.

Tabi kastettiği 28 Şubattı. Bugünki Ergenekon soruşturmalarınının bir eğretilemesini yapmaya çalışmışlar.

Kurtlar Vadisi'nin yayınlanması, bundan 2 yıl kadar önce, mafya ve şidddeti özendirdiği gerekçesiyle RTUK tarafından engelleniyordu. Show TV yöneticilerine "Yayınlamaya devam ederseniz, her bölüm için 3 gün kapatma cezası veririz. Milyonlarca dolar reklam geliriniz gider" diye tehdit etmişti RTUK başkanı. Arama motorlarına yazarsanız ilgili haberleri gazete arşivlerinden takip edebilirsiniz.

Ne olduysa oldu, geçen sürede KV yapımcıları ve Show TV ile RTUK anlaşmayı becerdi. KV'de şiddet ve mafya açısından değişen birşey yok, ama sorunsuz-cezasız yayımlanmaya devam ediyor artık dizi.

Ne değişti peki?

KV, ilk yayınlandığı yıllarda Ulusalcı duygulara hitap ediyordu. PKK, yabancı istihbarat servislerinin ülkemizdeki operasyonları gibi konularla ilgili eleştiriler barındırıyordu senaryosu. Şimdi bütün hedef Türk Silahlı Kuvvetleri ve Ulusalcı Vatansever kuvvetler olmuş. Hükümetin borazanlığını yapıyor bir nevi.

Sanıyorum izlenme oranları da eskisi gibi değildir. Ama artık izlenmese de RTUK baskısıyla yayımlıyor olabilirler.

Etiketler
dizisi:kurtlar , tarikat , vadisi..

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler