![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Diyarbakirda Okulda Kürdolar Türban yasagini deldi
Inanasim gelmiyor bugün haberlerde izledim Diyarbakirda bir ilkögretim okulunda, bakiniz Üniversite bile degil bir ilkögretim okulunda kameralar türbanli ögrencileri gösterdi, laik Türkiye Cumhuriyetinde okulda yasak olmasina ragmen türbanla geziyor bu seriatci kürtler.
Okul müdürüde diyorki: Türbanin rengi Üniformasina uygunsa sorun yok ne olmus yani. Bu kürtler ve dinciler iyice azitmaya basladi tayyip`bunlari iyice azdirdi |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Bence akp biraz daha azmalı,bunun gibi daha somut örneklerle milli,laik devlet yapısına zarar verecekler girişimlerde bulunmalı ki TSK devlet yönetimine geçici bir süre için bile olsa el koymalı.Kısacası darbe veyahut postmodern darbe (28 şubat) için nedenler artmalı ve çok daha somut olmalı...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() Diyarbakır'da, kılık kıyafetin serbest olduğu bir ilköğretim okulu açıldı. Okulda, başörtülü, resmi okul kıyafetli ve sivil kıyafetli öğrenciler eğitim görüyor. Okulda yasak diye bir şey yok. Özel Avrupa Birliği İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Çakır, eğitimin Avrupa Birliği standartlarında olduğunu belirterek, 'Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye arasında köprü görevini üstleneceğiz. Rahmetli Kadir Has'ın hayali gerçek oldu' dedi. Okulda 24 öğrenci kapasiteli sınıflarda derslerin çoğu yabancı dil ağırlıklı işleniyor. Kılık kıyafetin serbest olduğu okulda, başörtülü, resmi okul kıyafetli ve sivil kıyafetli öğrenciler eğitim görüyor. Başbakanlık Müsteşarlığı'na getirilen eski Diyarbakır Valisi Efkan Ala'nın destekleriyle kurulan Diyarbakır Özel Avrupa Birliği İlköğretim Okulu'nda okumanın maliyeti ise 4 bin 620 YTL ve 5 bin 390 YTL arasında değişiyor. Okul Müdürü Mustafa Çakır, 'Okulun fiziki yapısı tamamen AB ülkelerindeki okullara uygun yapıldı. Sınıf mevcutları 24 kişi olduğu için okulumuza yoğun talep var. Biz de bunun için öğrencileri sınavla alıyoruz. Her parası olan öğrenciyi almıyoruz. Öğrenci vereceğimiz eğitimi alabilecek kapasitede olmalı. Şu an 215 öğrencimiz bulunuyor. Orta Öğretim Sınavları'ndan sonra başarılı öğrencilerden bir kısmını Avrupa ülkelerine göndermek için yurtdışında temaslarımız sürüyor. Eğer olumlu cevap alırsak bakanlığın onayını aldıktan sonra Avrupa ülkelerine öğrenci transferine başlayacağız. Bunu başarırsak Türkiye-AB ilişkilerinde köprü görevini üstleneceğiz' dedi. Okulu açarak rahmetli iş adamı Kadir Has'ın hayalini gerçekleştirdiklerini belirten Çakır, 'En büyük destekçimiz Başbakanlık Müsteşarlığı görevine getirilen eski Diyarbakır Valisi Efkan Ala oldu. Okulu açarken isimden dolayı bürokratik engellere takıldık. Okulun ismi Avrupa Birliği, ancak Milli Eğitim Bakanlığı Özel AB İlköğretim Okulu diye kayıtlara geçti. Yanlış kayda geçen ismin doğru yazılması için resmi görüşmelerimiz sürüyor. Avrupa standartlarında eğitim veriyoruz' diye konuştu. Çakır, okulda kesinlikle yasak uygulamadıklarını ifade ederek, 'Bir düzen çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler diledikleri gibi hareket edebiliyor. Bizim kendi okul formalarımız var. Ancak öğrenci bu tonlara uygun bir kıyafetle okula gelmesi durumunda kıyamet kopmuyor, rahat bırakıyoruz. Öğrencilerin saçlarını makas alıp kesmiyoruz' şeklinde konuştu. Bu ne rezalettir?Önce Diyarbakır mahkemeleri şimdi de bu soytarılık!Buraya özerklik verildi de haberimiz mi yok? Efkan Ala ismi burada da geçiyor.Bu ismi unutmayalım. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürdü kürde kırdırmak için koyduğumuz hizbullah yada arapçılık başımıza bela oldu. Yerine ne koyarsak bu ikisindende kurtulabiliriz? Hangi düşünce akımı ikisininde milliyetçiliğini yok eder? Bu ırkların ırksal özelliklerini ortaya koyabilirsek onları nasıl bir düşünce sisteminin yok edeceğinide bulabiliriz bu nedenle ırksal özelliklerini baştan sona çıkarmalıyız.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Herhangi bir düşünce sistemi bir düşman ırkı yokedemez. Düşman ırkın yokedilmesi için tek çare savaştır. Şu anda aslında kürtler Türk ırkı üzerinde oyun oynuyorlar, yıllarca düzenledikleri planları uyguluyorlar! Bu planın illede kağıt üzerinde olmasına gerek yok! Hain milletin, hain kanı bu planı zaten o millete uygulatır, bu bir doğa kanunudur. Sırp, Ermeni, Rum...biz bu konuda birçok tecrübe yaşamış bir milletiz ama hala akıllanamadık.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İlköğretimde türban...
''Özel avrupa birliği ilköğretimokulu'' ne demekmiş ki? Türkiye avrupa birliğinde midir? Değildir. O halde bu isim nereden çıkmış? Böyle okul ismi olur mu , olursa nasıl oluyor hakikaten merak ettim. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
cevap
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kürtçü Tayyip Diyarbakır'ı iyice Kıroistan yapma yolunda iyi adımlar atıyor baksanıza!
Nerede görülmüş böyle bir Okul açıldığı? "Okulun ismi Avrupa Birliği, ancak Milli Eğitim Bakanlığı Özel AB İlköğretim Okulu diye kayıtlara geçti." Ayrıca bu da ne demek? Özel AB İlköğretim okulu? Tiyatro gibi ya! : ( |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gözümüzün içine baka baka her şeyi yapıyorlar.Mutlaka dur diyen birileri çıkacaktır o zamanda yaptıklarına bin pişman olacaklar ve bir tanesi Türkiye'de kalamayacak hepsi korkusundan ABD amcalarının yanına kaçacak.Bizim koskocaman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz var ve onun yanında yeni Kuvay-ı Milliyeciler var...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkiye Cumhuriyeti avrupa birliğinde bulunmuyor, O halde bağlı bulunmadığımız bir kuruma bağlı imişiz gibi gösterilerek okulun , Özel bile olsa ismi nasıl oluyor da ''Özel Ab ilköğretimokulu '' oluyor yahu?
Bu nasıl iş? Özel okullar yönetmeliğe tabi değil mi? Her Özel okul istediği ,kendince uygun gördüğü ismi seçebilir mi? Hayır bu olamaz.E o halde bu ne rezillik! Avrupa birliğinde olmayan bir ülkenin bir İlköğretimokuluna bu isim nasıl verilir yahu? İlaveten ; bahsi geçen bu acaip okulda türbanlı öğrenci sınıfa nasıl girer? Özel bir okuluz , Biz istediğimizi yaparız mı diyecekler? Son Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabatında yazdığı gibi oluyor. Hem gaflet,Hem dalalet ve hem de hıyanet var. Bu açıkca Laik rejime hasımlık. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deldi , diyarbakirda , kürdolar , okulda , Türban , yasagini |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|