![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin KOCATURK acaba siz daha once Turkcu.net te yazan KOCATURK musun?
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
öyLe Güzel cümleler yazıyorsunuz ki tarif edemem ben daha önce ne gereksiz yerlerde zaman harcamışım diye kendime kızıyorum.
ama şunu itiraf edeyim ki, ilk yazdığımda cok hata yaptığımı söylediler bende hata yapmamak için çekinerek yazıyorum. Ben TÜRK kanı taşıyan biri olarak, bu gösterileri yakın cevremde yapan olursa inanın dişlerini teker teker penseyLe sökerim. çevrede önemli deil bardak tasarsa yer ve zaman önemli deil. bana verilen kutsal TÜRK KANINI Son damlasına kadar vatan ve TÜRKLÜK için hiç gözümü kırpmadan akıtmaya hazırım. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yönetici notu: Otağ kurallarını oku ve sanalda asıp kesmenin yasak olduğunu öğren. Tepkini ve fikirlerini uygun bir dille ifade et.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kuralları okudum da gırdım asıp kesme yok sadece soysuzlar dedım nıye bukadar takıldın kı buna
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yalan söyleme katliamdan bahsedip de bahsetmedim diyen ne olsun? Soysuz demek de yasak. Sen egonu tatmin edeceksin diye yasalarla uğraşacak değiliz. Sen çapulcu sitelerine yaylan.
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Esenlikler... |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kandaşlarım, at üstünde beraber doğup beraber öleceğim soydaşları;
şu k.rtleri ortadan kaldıracağımız gün ne zaman gelecek. ne zaman her zaman yaptığımızı yapacağız; TARİH YAZACAĞIZ
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
karılarını öne atıyorla eh ne yapsınlar sanatları meslekleri bu istanbul aksarayda da iki dil konuşulur zaten rusça ve kürtçe
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bolucu , bugun , gosteri , taksimdeki |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|