Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.09.2007, 16:12   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 519
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sky Türk(?)

Dün gece Skytürk'te Enver Aysever'in programına dtp milletvekili hasip kaplan çıktı. k.rt aydını(!) olarak lanse edilen ümit fırat isimli kişiyi de telefondan bağlattılar. Ve o Enver Aysever denen adam 10 tane teroristin ölmesini "10 tane yurttaşımız hayatını kaybetmiştir" şeklinde duyurdu. Ayrıca zamanında chp'nin k.rtleri meclise soktuğunu, neden bugün chp'nin k.rtlere sahip çıkmadığını sordu hasip kaplan isimli .....

Skytürk kanalını izlemeyelim ırktaşlarım...
Aybala Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.09.2007, 16:56   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

uzman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 58
Bu tür programlara hemen her kanalda karşılaşıyoruz
alıştık artık
uzman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.09.2007, 20:53   #3 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Tüm medya satılmış.Eğer öyle olmasaydı şu anda başbakan ve cumhurbaşkanı çok farklı kişiler olurdu.....
GökTürkAlp Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.09.2007, 22:56   #4 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

GöKBörü Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 11
SkyTurk'ün Türkçesi GÖKTÜRK dür. Bu ismi kirletiyorlar!
GöKBörü Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.10.2007, 01:55   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
HaberTürk,SkyTürk,CnnTürk.
Urukdaşlarım bu kanallar tıpkı turuncuya bürünen ve zaten evvelden de Türkçülük düşmanı kanal olan tgrt gibi kanalların ardıllarıdırlar.
Yorumcularına,Programlarına bakamazsınız , mideniz kalkar öyle sahteci öyle vurdumduymazdırlar.
Türk sözcüğünün bile alınıp satınabileceğini düşünen bu gibi kuruluşların tek bir amacı vardır; Milli iradeyi olabildiğince yıpratmak,yıpratılan bilincin yerine, cebe uygun iş görmek.İsmi SkyTürk olan o kanalın ne acaip ne alakasız programlar sunduğunu biliyoruz.
Bu kanalların bir anda türemesine ne demeli?
Niye TÜRK? Neden bu ulvi sözcüğü kullanıyorlar?
Türk ile ilgili ne yapmışlar? Programları diğer kanallardan farklı mıdır?
E peki neden bu kanalların ismi Türk?
Türk ile yakından uzaktan alakası olmayan televizyon kanallarının derdi ne ki isimleri Türk?
Ekonomi programında Atatürk'ü eleştirebilecek kadar ileriye giden bu kurumlar ne ile besin alır,Kimdir bunlar ben anlayamadım.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.10.2007, 02:11   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
miryakefolon adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Tüm medya satılmış.Eğer öyle olmasaydı şu anda başbakan ve cumhurbaşkanı çok farklı kişiler olurdu.....
Elbette urukdaşım ,satılık medyanın varlığından ötürü tüm bu olanlar başımıza geldi.
Aynı fikirdeyim,Satılmış medya martaval okuyor.Şehit haberleri nabıza şerbet uygulanıyor.Sayfa 14'e bakacaksın ki kaç şehit var,pusu nasıl olmuş,bomba nerede patlamış.
Manşette ise bilindik perdelemeler; Tayyip ne demiş,nasıl demiş.
Tam 7 gazete manşetten akepeyi besliyor.
Şu hale bak.
Ya ben salağım ya da bu tür gazetelerin ne olduğunu hala görememiş adamlar var.
Açıkça rejim düşmanlığı yapan bu gazetelerin dışında başka uzuvları olan bir acaip gazeteyi de unutmayalım.
Zaman gazetesi.
Bedava dağıtılan bir gazete.
Nasıl oyursa bu gazete ısrarla istenmediği halde sabahın köründe iliştiriliyor camekanlara,kepenklere?
Ne sayıda basıldığını bilmiyorum o gazetenin ama her apartman kapısına
her işyeri kepengine iliştirilen bir gazete olduğunu biliyorum, görüyorum.
Siz de farketmişsinizdir.
Esnafa soruyorum , niye zaman okuyorsun diye sevdiğin gazetemi diye
adam yoo diyor sabah erkenden kepenge asılı buluyorum bedava dağıtıyorlar diyor !
Yazılı çizili ne varsa etki altında bu çok açık.
Daha açık olanı da şudur;TÜRKÇÜNÜN OKUYACAĞI GAZETE YOK.
Alt 01.10.2007, 13:11   #7 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 205
CNNkürt'den sonra SKYkürt' ümüzde oldu....... Topuna, Tanrının kırbacı değsin...

----------------

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön...!
DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.10.2007, 13:18   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 67
Bazi kaynaklar SKY'in "Silahli Kuvvetleri'nin yayinlari" kisaltilmisi oldugunu söylüyor.Bu iddiayi, kanalin TSK'nin görüslerine fazlasiyla yer vermesi ve bu kuruma yakinligi kuvvetlendiriyor
Türk Genci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.10.2007, 13:50   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Alıntı:
Aybala adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dün gece Skytürk'te Enver Aysever'in programına dtp milletvekili hasip kaplan çıktı. k.rt aydını(!) olarak lanse edilen ümit fırat isimli kişiyi de telefondan bağlattılar. Ve o Enver Aysever denen adam 10 tane teroristin ölmesini "10 tane yurttaşımız hayatını kaybetmiştir" şeklinde duyurdu. Ayrıca zamanında chp'nin k.rtleri meclise soktuğunu, neden bugün chp'nin k.rtlere sahip çıkmadığını sordu hasip kaplan isimli .....

Skytürk kanalını izlemeyelim ırktaşlarım...
Partilerin dünü ve bugünü bir olmayabilir. Tarihte benzer durumlar görülmektedir. Mesela ABD'de Irkçı güney eyaletleri Demokratların hep kalesi iken son 50 yılda bu tersine dönmüş Cumhuriyetçiler bölgede ezici parti durumuna geçmişlerdir. Bilindiği gibi Demokratlar günümüzde zenci haklarına ve humanizme önem veren bir partidir. Aynı durum CHP içinde geçerli sayılabilir. CHP dahada homojenleşmekte ve diğer yandan kürtlere mesafe alınmaktadır. Bu durum son milletvekili seçimlerinde kendini göstermiştir.
TrakyaTürkçü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.10.2007, 14:11   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 27
bu medya ibrahim tatlıses gibi bir vatan hainini bile imparator ilan etti.

tv de görmüyonuz mu dizileri,hep kürt,aşiret dizileri örf ve adetlerimizi yıkmak için ellerinden gelenı yapıyorlar.

hükümet i bırak eleştirmeyi,herşeyi tospembe göstermek için gündemi boş konularla meşkul ediyorlar sanki her yer güllük gülistanlık.

milletin gözünün açılmasını istemıyorlar.özellikle ev hanımlarını cok etkiliyor bu tv programları bazen komşular geliyor bize ve inanın ,şehrazat ne dedi,polat ne yaptı,aliye cocuğuna kavuştumu gibi boş konula konusuyorlar.millet açmış tokmuş umurlarında bile deil.

onlar sadece 5 yılda bir hatırlandıklarını unutuyorlar,5 yılın sonunda da 2 çuval kömüre,2 kg nohuta kendilerini satıyor,secim zamanı cok duydum şu parti şunları veriyormuş bu parti onu veriyor,yani kim daha iyisinin verirse ona oy verecek kadar aşağılıklar.dedem akp ye kızıp gp ye oy veren bir bunak bu kadar vurdum duymazlık mı olur.benim kızdığımı anlayıncada babaanne ne chp ye verdirdim cevabını alıyorum,kızmaktan baska bir şey yapamıyorum.

inanın bu şekilde cok oy kaybettik
AsiLTurK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.10.2007, 19:47   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

AsilTürk ırkdaşım; aslına bakarsan bizim ölçümüzde parti ,oluşum yok.
Umud ediyoruz sadece.Türklerin yurdunda Türk için sadece Türk için bir oluşum yok.Biz Atsızcılar zaten sevilmiyoruz,sevmezler Atsızcıları.Sebepleri çok açıktır.Osmanli güruhundan besleneni vardır,rehber kuran hedef turan diyeni vardır.Atsız Atamızı bize öğretmeye yeltenen vardır.
Senin,Benim sesimiz az çıkıyor,okuyacak gazetesi olmayan,rey için binbir türlü şerefsizlik edenleri lanet ederek izleyen,kendi yurdunda istenmeyen
olan.Bizler ATSIZ'ı anladık,anlatmaya çalıştık .Türk soylu olup da aklı karışmışlar ise bize başka dünyalardan gelen adamlar diye baktılar.
Bizim partimiz,oluşumumuz yok,bu açıktır ve üzücüdür.
CHP ve MHP .Şu iki parti bile cinnet ettiriyor.
Sözümona bu iki oluşum ATATÜRK'den ve Laik devrimlerden ayrılmayan
oluşumlar.
Türkçünün rey vereceği parti, sanki rey döneminde uygun kılığa bürünüyor da rey verme döneminde tüm bu milletperverlik şekilleniyormuş gibi biz Atsızcı Turancılardan da fayda aradılar.Nemalanmak idi gayeleri.
Benim partim yok.Olmasını isterdim.Yok.
Ezen Bolsın.
Alt 02.10.2007, 20:41   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 922
Alıntı:
ALPUZER adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
CHP ve MHP .Şu iki parti bile cinnet ettiriyor.
CHP'yle MHP'yi aynı kefeye koyarsan büyük hata yapmış olursun. MHP, şeriatçı ve devşirmeci bir zihniyete sahiptir. Dolayısıyla Atatürk düşmanıdır. CHP ise en azından laik bir partidir.

Seçimden önce de aynı şeyi söyledik şimdi de söylüyoruz. Deniz Baykal'lı CHP şu durumda partiler arasında en iyisidir. Hatta şu sıralar Deniz Baykal'a destek verilmeli parti içi muhalif gruplara karşı.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.10.2007, 21:28   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Elbette aynı kefeye konulamaz.Fakat cinnet devam ediyor.
Deniz Baykal'a destek verilmeli diyorsunuz ,haklısınız fakat desteği nasıl vereceğiz?
Gözboyayacak bir referandum var önümüzde.
Yanıtla

Etiketler
sky , türk(?)

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler