![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Dtp'li teröristlerin çenesi kapanmıyor!
DTP dağdaki teröristleri sahiplenmeye devam ediyor...
DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, PKK'lı teröristleri kastederek, ''10 binlerce askeri Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla 9 gencin üzerine sürüyorlar. Şimdi buna kahramanlık mı diyecekler, bundan utanç duymayacak mıyız?'' dedi. Nurettin Demirtaş, eski Yüksekova Belediye Başkanı Hetem İke'nin cenaze töreninde konuştu. Demirtaş, PKK'lı teröristleri kastederek, 9 gencin üzerine 10 bin kişilik ordunun Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla gönderildiğini söyledi. Demirtaş, "Şimdi buna kahramanlık mı diyecekler, zafer mi diyecekler. Bundan utanç duymayacak mıyız? Her gün bu acılar yaşanırken biz halen barış diyoruz” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın "Ya legalleşecekler ya da dağa çıkacaklar" sözlerini hatırlatan Demirtaş, bu mesajı çok açık aldıklarını da belirtti. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aklıma bir ata sozu geldi tamda bu konuya uyar....Başsız evin köpeği çok havlar
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk'ün yurdunda dtp diye bir parti var.
Geberen ırzına şehit diyen,heykel diken şehitlik kuran,diyarbakırı başkent ilan eden ,her mehmetçik şehit töreninde de barış dileyen bir oluşum. Türk'ün yurdunda Türkden toprak isteyen bir parti var. Türkiye büyük millet meclisinde olan,milletvekilleri ile Laik Türkiye Cumhuriyetinden beslenen. Bu parti millet meclisinde. Atsızcılar.com'un anasayfasında da fotoğraf var, bahçeli ile tokalaşan başkanları var. Adamın soyadı Türk,tokalaştığı adamın partisinin söylemi; Türk,k..t kardeştir bunları ayıranlar kalleştir? Ülkücüsü var caşıdı var,seccadesine başkoyup da anlamadığı dualarla cennete selametle uğurlanacağını sanan var. FAKAT BİZDE VARIZ. BİZLER ATSIZCI TÜRK OĞULLARIYIZ. ATATÜRK'ÜN BİR RESMİNE BAKTIĞINDA GÖZLERİ DOLAN TÜRKOĞLUTÜRKLERİZ. Sesimiz kısık şimdi,Kinimizin dehşeti sonra patlayacak ki ses ne imiş nasıl gürlermiş görecekler. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
![]() NasıL kapansın onLara Bu Cesareti veren türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı ama benim cumhurbaşkanım olmaz |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlarin konuşmalarına karşı artık kızamıyorum, çünkü bunu kendi hükümetimiz! sağlıyor. Dillerinde devamlı demokratik bir Türkiye, bu ne demekse? Hangi ülkede o ülkenin asli unsuru olmayanı, kanunlar ile tanınması veya ona bir takım özel kanunlar çıkartılması nerde görülmüştür.
Hükümetimizin! ve onların bir takım ortak paydaları var, buda içlerindeki kürt milletvekilleri sayesinde oluyor. Türklük ve Türklerin hakkını savunmayan ve Türklerin hakkı umrumda olmayan bir hükümet var karşımızda. Perdenin arkasında nelerin dönüp dönmediğini bilemeyiz, ancak elbette bizlere açıklanmayan noktalar vardır. Türklerin bu sessizliğine güvenen ve atacağı her adımdan önce tepki ölçen, sinsi bir hükümet var karşımızda. Bazı kavramları bizim cahil! milletimizi zaten alıştırdılar. Bu olay, uzun süredir adım adım hazırlanan bir tezgahtır. Bu olayın içinde bazı siyasetciler, medya, aydınlar(!) ve sivil toplum örgütleride dahil olmuştur. kürt terör örgütü, bu noktaya gelinmesi için her türlü yola başvurmuştur. Bu amaç için, sivil toplum örgütleri dahil kurulmuştur. kürt vatandaş kavramı türetilmiştir, yani açıkca resmi olmasa bile kürtlerin anayasa düzeyinde tanınması sağlanmıştır. kürt terör örgütü ile mücadele ettiğini ilan edenlerin gafleti ve suçudur bu olay. Şehirlerimizde terör örgütünün, sloganları hangi ülkede olabilir. Avrupanın herhangi bir ülkesinde, el kaide yi savunabilirmisiniz. Onunla ilgili sokaklarda, slogan atabilirmisiniz. Bu sözde aydınlarımıza (!) sesleniyorum, gidin avrupa'nın her hangi bir şehrinde el kaideyi savunmaya kalkın. Ozaman insan hakları ve demokrasi kalıyormu, kendiniz görürsünüz. Eğer Türkler dışında, başkalarına özel mualemele yapacaksınız. Bu Türklerin'de bir takım özel hak aramasına sağlayacaktır. Bu sizin yani kürtleri çok seven politikacı'ların işine yaramayacağını biliyoruz. Şimdilik yuvarlanıp gidiyorsunuz, ancak ülkenin sizlerin cumhuriyetimizin asli unsuru olan Türkleri uyandırması bizler açısından tek kalıcı ürününüz olacaktır. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
AKP iktidarının kürtlere karşı nazik tutumu sürdüğü sürece DTP'li teröristlere dinlemeye devam edeceğiz. Bugün Genelkurmay Başkanımız çok net ifade etti; "bunların konuşmaları hukuk kurallarınca engellenmelidir" dedi. Bu mesaj belli ki AKP'ye idi. AKP'nin bundan sonraki süreçte DTP'lilere nasıl davranacağını merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kahramanligin ne oldugunu Türk Silahli Kuvvetleri beyninize kazidi soysuzlar. Dünyada gerilla savasina karsi basari göstermis tek asker soylu Türk askeridir.
Kahpeligin ne oldugunu ise uzaktan patlatiginiz mayinlarla görüyoruz,ama sasirmiyoruz bu sizin genetik yapinizda var kahpelik...!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şunların meclisten atılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eninde sonunda yapacakları bir hareket veya söyleyecekleri bir sözle kendilerini kapı önünde bulacaklar. Ama bakalım bu havlamalara daha ne kadar katlanacağız...?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dillerinin kesileceği zaman yakındır
|