![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bilmediğim bir şey daha var hangi aralıklarla mesaj yollamalıyım.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu arada, Gacallar'ı bilmeyen soydaşlarımız için; Gacallar, Gagauz Türkleri'nin müslüman kesimine denir.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tuva-Han
Irktasim, bir yasima daha deydim, tsk ederim !! |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramiza hosgeldin kardesim..!
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Hoşgeldin soydaşım...Umarım kalıcı olursun...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Hoş gelmişsin, kandaşım değerli gözlemlerini ve yazılarını bekliyoruz...esen kal
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hosgeldiniz soydasim. Benimde anne tarafim Luleburgazli.
Birde birsey eklemek istiyorum. Irkci_Turk kardesimiz bir espri yapti galiba. "Ben 100% Turkum, cekik gozlerime baksaniza.Hehe" diye. Ayni AsilTurk arkadasimiz gibi, otaga henuz uye olmamis ve sadece takipte bulunan ziyaretci ama gelecegin muhtemel Turkculeri icin yanlis anlayabilecekleri bir espri olmus. Cekik gozlu olmak, "%100 Turksun" anlamina gelmez. Eger oyle olsaydi bugun Cinlilerde Turk kabul edilmeli. Esas onemli olan, cekik gozlu olmayip Turkculugu yeni yeni ogrenen arkadaslarimizin kafasinda yanlis soru isaretleri birakmamak. Lutfen espri bile yaparken dikkatli olalim. not= Esprinde kesinlikle bir art niyet aramiyorum arkadasim. Gulunc olsun diye yazdigin apacik. Fakat herhangi bir yanlis bilgilendirme olmamasi icin biraz daha sagduyulu olalim. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hos Geldin,
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
sayın AsilTürk aramıza hoş geldin...
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tengri
Elbeteki espri'di, irktasimiz "100% Türküm" dedigi için, öyle bir karsilik verdim kendisine, tabii espri anlamda . Mesela agabey'im hiç çekic gözleri yok. |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kandaş'ım aramıza Hoşgeldin...Bu kutlu davamız sadece Sanal üzerinde değildir,gönüllerimiz de birdir..Ben bunu hissediyorum...Davamızda omuz omuza ilerlerken seni de yanı başımızda görmekten inan çok mutluyum...Kalıcı olman dileğiyle...Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hoşgeldin ırkdaş.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gacal AsilTürk beğ otağımıza hoşgeldiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aldığınız , aranıza , beni , de , hepiniz , için , olun , sağ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|