![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Buradan ne sonuç çıkarayım? |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çöl bedevileri kuyruklarına basılınca veya zorda kalınca nasılda birlik oluyorlar hemen biliyorsunuz...TOKİ töreninde oradaki üsteğmeni yumruklayan soysuz sopsuz, hiçbirşey olmamış gibi işin içinden sıyrılıverdi... Peki akp liyi döven bu üsteğmene sahip çıkacak bir vatan evladı yokmuydu orada ? Tarkan kandaşımın dediği gibi akp li askere saldırınca ses çıkmıyor... Ellerine sağlık subayımızın gayet iyi yapmış... Unutmadan "oraya askerlik yapmaya gidiyor insanlar kimsenin şahsi işlerini değil" diyen arkadaşlara şunu eklemek istiyorum; özel sektörde patronunuz göreviniz dışında bir iş verdiği zaman "yapamam benim işim bu değil" diyebiliyormusunuz ? Genel olarak diyemiyorsunuz..Askerlikte de bu gayet normal...Makam sahibi komutanların bu tür elemanları olur...Bende Eğirdir Dağ Komando'da yaptım askerliğimi ve tümgeneral'in habercisiydim...Her işine de bakıyordum...İlçe Jandarma Komutanı bir subayın emir eri olması gayet normal...Rütbe yükseldikçe bu işi yapan askerlerin rütbesi de yükseliyor...Orgenerallerin kaç tane en az binbaşı rütbesinde emir subayları, başçavuş rütbesinde emir astsubayları var biliyormusunuz ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyor , çekmiş olduğun sıkıntılar nedeniyle üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. esasen ; askerlikte bulunduğun yer değil , Komutan faktörü önemlidir. yani İzmir rahat yer olarak bilinir ama komutanın iyi değilse İzmir sana olduğu gibi cehennem azabı çektirtir. ama diyelimki midyat'a gidersin , güneydoğu- operasyon bölgesi olmasına rağmen , eğer komutanın iyi ise askerlikte çok rahat edersin...yani iş ; komutanda bitiyor.. aslında sana özel bir ileti gönderecektim... ama yazdığım özel ileti gitmedi.. sanırım , özel ileti kutun kapalı. neyse , geçmiş olsun.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| akp'li , döven , üsteğmen |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|