Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.10.2007, 21:36   #16 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökoğuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Şad seni eğlendirebildiysem ne mutlu bana!.
Yinede umarım sen veya başka bir soydaşım o şartlara düşmek zorunda kalmaz. Bir Türk olarak kendi ülkende kendi ordunda kendi bayrağının altında, maymunların devlet yetkisiyle sana her türlü baskıyı ve şiddeti uygulaması insanın ömrü boyunca unutamayacağı ve yüreğini sızlatacak şeyler olarak hep önünde duruyor. TTK
Adamlar ordumuzu küçük düşürmek ve milletimizin ordumuza karşı olan güvenini sarsmak için bin bir yol deniyorlar. Sen ise ordumuza olan güveni pekiştirmeye uğraşılması gerekirken çıkıp uzman çavuşu dövdüm diyorsun.

Buradan ne sonuç çıkarayım?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 23:48   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Alıntı:
oguzboylu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
elleri dert görmesin komutanin!

Çöl bedevileri kuyruklarına basılınca veya zorda kalınca nasılda birlik oluyorlar hemen biliyorsunuz...TOKİ töreninde oradaki üsteğmeni yumruklayan soysuz sopsuz, hiçbirşey olmamış gibi işin içinden sıyrılıverdi...

Peki akp liyi döven bu üsteğmene sahip çıkacak bir vatan evladı yokmuydu orada ?

Tarkan kandaşımın dediği gibi akp li askere saldırınca ses çıkmıyor...

Ellerine sağlık subayımızın gayet iyi yapmış...

Unutmadan "oraya askerlik yapmaya gidiyor insanlar kimsenin şahsi işlerini değil" diyen arkadaşlara şunu eklemek istiyorum; özel sektörde patronunuz göreviniz dışında bir iş verdiği zaman "yapamam benim işim bu değil" diyebiliyormusunuz ? Genel olarak diyemiyorsunuz..Askerlikte de bu gayet normal...Makam sahibi komutanların bu tür elemanları olur...Bende Eğirdir Dağ Komando'da yaptım askerliğimi ve tümgeneral'in habercisiydim...Her işine de bakıyordum...İlçe Jandarma Komutanı bir subayın emir eri olması gayet normal...Rütbe yükseldikçe bu işi yapan askerlerin rütbesi de yükseliyor...Orgenerallerin kaç tane en az binbaşı rütbesinde emir subayları, başçavuş rütbesinde emir astsubayları var biliyormusunuz ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.10.2007, 03:47   #18 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,521
Alıntı:
Gökoğuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kocatürk soydaşım güzel söylemişsin, keşke söylediklerin gerçek olsa bu otağda herkes bunu ister, ama askerlik yaptınmı yapmadınmı bilmiyorum.
Hiç kimsede, kimseyi birbirinden ayırmıyor malesef orada.
Ben artvinli bir arkadaşımla beraber bir uzman çavuşa askeri gazino'nun komutan masasında ki bayrağı yere düşürüp almadığı için dayak attık,
bu uzman çavuş malatyalı bir kürttü. Belirttiğim sebepten komutanlarımıza ifade verdik, ilk önce birliğimizde bir güzel dayak yedik, sonra askeri mahkemeye çıktık, sonra bizi izmir şirinyer askeri hapishanesine gönderdiler tam 27 gün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi...
sayın Gökoğuz ırktaşım ;
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyor , çekmiş olduğun sıkıntılar nedeniyle üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum.
esasen ; askerlikte bulunduğun yer değil , Komutan faktörü önemlidir. yani İzmir rahat yer olarak bilinir ama komutanın iyi değilse İzmir sana olduğu gibi cehennem azabı çektirtir. ama diyelimki midyat'a gidersin , güneydoğu- operasyon bölgesi olmasına rağmen , eğer komutanın iyi ise askerlikte çok rahat edersin...yani iş ; komutanda bitiyor..
aslında sana özel bir ileti gönderecektim... ama yazdığım özel ileti gitmedi.. sanırım , özel ileti kutun kapalı.
neyse , geçmiş olsun..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
akp'li , döven , üsteğmen

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler