Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.10.2007, 02:18   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Kanije adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRBANI SAVUNAN PKKLILAR

http://...........

Ülkemiz genelinde 3 kasım 2002 seçimleri öncesi türban eylemleri düzenleyen Mazlum Der adlı

sivil toplum kuruluşunun Genel Başkanı olan Ayhan Bilgenin DTP nin desteklediği bağımsız adaylardan biri olduğunu vede muhafazakar kesimden oy almak için Konyadan aday gösterildiğini biliyormuydunuz.?Üstelik aynı şahıs kapatılan Pkk yanlısı Özgür Gündem gazetesindede köşe yazarıydı
Kanije Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 03:39   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ilkutlu_42 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
müslüman pkk lılar

evet ben bir konyalıyım.bu ....... duyduğumda yemin ederim ilk işim ertesi gün konya mazlumder şubesini arayıp karşıma çıkanların hepsinin anasına bacısına düzledim.bu konuyu defalarca üyesi olduğum bazı milliyetçi sitelerdede dile getirdim.özellikle kanal 7 de yayınlattırdım.büyükanıt paşayı eleştiriren bizim gerizekalı sözde müslüman tayfasına hitaben.ayhan bilgen broşür atmış içinde cep telefon numarasıda yazıyordu.aradım 20 temmuz günü onunda sülalesini düzledim.ama keşke yüzyüze karşılaşabilseydik.çünkü bu sene soyadımı taşıyan 2 akrabam birer ay arayla şehit düştü....yemin edrim dişlerimle etlerini parçalar kanlarını içerim...
ilkutlu_42 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
pkklilar , savunan , tÜrbani

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler