![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRBANI SAVUNAN PKKLILAR
http://...........
Ülkemiz genelinde 3 kasım 2002 seçimleri öncesi türban eylemleri düzenleyen Mazlum Der adlı sivil toplum kuruluşunun Genel Başkanı olan Ayhan Bilgenin DTP nin desteklediği bağımsız adaylardan biri olduğunu vede muhafazakar kesimden oy almak için Konyadan aday gösterildiğini biliyormuydunuz.?Üstelik aynı şahıs kapatılan Pkk yanlısı Özgür Gündem gazetesindede köşe yazarıydı |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
müslüman pkk lılar
evet ben bir konyalıyım.bu ....... duyduğumda yemin ederim ilk işim ertesi gün konya mazlumder şubesini arayıp karşıma çıkanların hepsinin anasına bacısına düzledim.bu konuyu defalarca üyesi olduğum bazı milliyetçi sitelerdede dile getirdim.özellikle kanal 7 de yayınlattırdım.büyükanıt paşayı eleştiriren bizim gerizekalı sözde müslüman tayfasına hitaben.ayhan bilgen broşür atmış içinde cep telefon numarasıda yazıyordu.aradım 20 temmuz günü onunda sülalesini düzledim.ama keşke yüzyüze karşılaşabilseydik.çünkü bu sene soyadımı taşıyan 2 akrabam birer ay arayla şehit düştü....yemin edrim dişlerimle etlerini parçalar kanlarını içerim...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| pkklilar , savunan , tÜrbani |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|