![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu kalemlerin satılık olduğunu herkes biliyor. ne gazetelerini okurum ne de tv lerini izlerim
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu çakala anladığı dilden bir e posta gönderdim ki okusunda birşeyler öğrensin diye. Yıllardır beyni olmadığı için beyin sapıyla idare eden bu çakal ve kurnaz tilkiye uygun olan ensert biçimde tepki vermek her TÜRKÇÜnün görevidir. Çağatay beğin ağır darbesinden sonra yarın yazı yazabileceğini sanmıyorum.
TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Soner efendi, gönderdiğim e-postaya yanıt verdi.
"Sevgili Gök Yeleli sanıyorum siz benim yazımı çok soğukkanlılıkla okumamışsınız. Ben kimseye "o" "bu" "dönme" demedim. Bunları diyenleri yazdım sadece. yani ben burada aktarıcıyım. Hani bir "plan" dan bahsediliyor ya, işte o "plan" sahipleri sizi kullanıyor sevgili Gök Yeleli! bırakın kimin kim olduğunu bu topraklara aşık olan bu topnaklar için canını verecek insanlar bizimdir. Umarım anlamışsındır. Ayrıca sizin gibi duyarlı bir kardeşimize küfürlü konuşmak, hakaret etmek yakışmaz. bunlar bizim huylarımız değildir. kalın sağlıcakla" Bu da benim verdiğim ikinci yanıt: "Hakaret, küfür vs. hoş değil, bunu kimse onaylamıyor. Fakat herkesin anlayacağı bir dil ve hitap tarzı vardır. Senin gibi milyonları yönlendiren ve bu milletten kazandıklarıyla bu milleti seven bizlerden daha iyi şartlarda yaşayan kişilere de, Türk ulularına iftira atmak, Türklüğün ve Türkiye'nin kötülüğü için çalışmak yakışmıyor. Bizim öfkemizin ve tepkimizin dışa vurumu olan kullandığımız sert sözler de doğal karşılanmalı ki, adalet tesis edilmiş olsun."
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
İşte ırktaşım hislerime dilmaç oldun. Seni kutlarım. |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
İyi niyetli yaklaşmak mı ? Asla !!! Biz soyluluğumuzu koruyarak konuşacak ; kurdun uluyup it ve çakallara korku salması gibi , böyle densiz köpeklere hadlerini öyle bildireceğiz. Öyle korku salmalıyız ki bir daha asla Türk ulularını ağzına alamasın. Ancak bu konuşmayı yaparken üçüncü sınıf insanlar gibi "hay senin ... " gibi değil soylulara yakışır biçimde;ancak aşırı sert, keskin ve kararlı bir biçem (üslûpla) konuşmalı ve yazmalıyız. İşte bizim farkımız bu şekilde olmalıdır.Dilimizin zenginliğini ve gücünü sonuna kadar ve hakkını kullanmak, bunu yaparken soyluluğumuzu yitirmemek. Yoksa benim bahsettiğim hoşgörülü olmak ve saygı duymak değil.Zaten hoşgörü ve saygı bizleri bu hale getirdi. Biz böyle itlere acımamalıyız, atalarımızın da büyüklerine yapılan saygısızlıklara acımadığı gibi: Atalarımızın mezarını soyan Bizans psikoposuna ve Bizans'a , Başbuğ Attila çok ağır bir bedel ödetmiş, ordularıyla Doğu Roma'ya sefere çıkmış ve sonucunda Bizans'ı mali yönden çökertecek bir antlaşma imzalatarak, zaten vergiye bağladığı imparatorluğun ödeyeceği miktarı üç katına çıkartmış ve Bizans üzerinde kesin bir hakimiyet sağlamıştır. Olması gereken bellidir: BU ÇAKALLARA ACIMAK YOK !!! TTK |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
size kesinlikle katiliyorum... Bir TÜRKcü Atsiz ATAyi kendisine örnek almali! Makaleleri okumak kâfi, diye düsünüyorum! Esenlikler |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türk kime nasıl davranacağını da, konuşacağını da çok iyi bilir.
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türklük düşmanlarına karşı saygı gösterilmesi gerektiğini salık vermeden önce, Türkçe'yi konuşma ve yazma konusunda duyarlı olalım. İngilizce bir sözcük olan "mail" sözcüğünü kullanmayalım. Senin anlayışına göre, Soner efendiye sırf gazeteci diye saygı göstermek gerekiyorsa, o zaman meclisteki hainlere de sıfatları gereği daha fazla saygı göstermemiz gerekir.
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Turkun ulularina ,buyuklerine ,yuceliklerine dil uzatan kim olursa olsun, nerden gelirse gelsin ,hangi gorevde olursa olsun eger haddini bilmezse yuzune tukureceksin,yaptigi terbiyesizligin hesabini soracaksin.
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
ırkçı
|
Alıntı:
Bu metni aynen yolladım, ellerine sağlık abi.... ----------- Bütün Türkler Ordu, Katılmayan Alçaktır.! |
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soner Efendiye güzel bir cevap yazmıştım küfürsüz ama dokundurmalı ancak bana cevap vermemiş. Küfür falanda kullanmadım özellikle...
Yazının sonunda havlayın TÜRK'lük düşmanları havlayın zamanı gelince ortaya çıktığımızda elbet roller değişecek dedim... |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Bu da, Benim Bozkurt tepkim..
Bırak Türk'ü kendinden bihaber Soner Yalçın...! Ulu Türkçü Nihal ATSIZ için yazmış olduğunuz satırları, büyük bir hezeyan ve esefle okumuş bulunmaktayım.... Bir önceki iletimde, bir başkasına, sevgili gökyeleli abime ait olan, her satırına tek tek imzamı atacağım maili size göndermiş bulunmaktayım.... Cumhuriyet tarimizde, Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK' ten sonra Türk'lüğe en çok saldırılan dönemlerden birini yaşıyoruz.. Ağızlarından salyalar akarak Türklük ve ona ait olan ne varsa her fırsatını bulduğunda herdaim salyalı, zehirli dillerini uzatan deyyuslar topluluğu, TürK Yurdunda, Asil Türk ırkının en kutsallarına saldırmak için fırsat kollamakta bulduklarındada hiç tereddüt etmeden bunu yerine getirmektedirler..... Cevaben yazmış olduğun iletilerde, O satırların sana ait olmadığını bazı kaynaklarda aynen bu şekilde yazdığını sende gazetecilik görevi!!! olarak aynen naklettiğini belirtmişsin... Şu an yazmaya başlayabileceğim ve 3 günde bitirebileceğim herhangi bir kitapta, senin,ananın,babanın, bacının veyahutda en kutsalların (mao,lenin) hakkında neler yazabileceğimi söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin.... Zira ısmarlama, sipariş kitap denince akla ilk gelen isimlerden birisindir... Kaleminin tarafsızlığından ve namusundan, Atasının soyundan şüphe ile bahsedilen Çağın Ali KEMAL'leri olarak da adlandırabileceğimiz sen senin gibi satılık,kiralık kalemler... Her zaman Asil Türk ırkının milliyetçileri tarafından her salyalı dilinizi Türk milletine ve kutsallarına uzatışınızda şiddetle tepki gösterecek ve uyarılacaktır... Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin...! Ne Mutlu, Türk Olana...! |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu şahsın 'EFENDİ 1-2' kitaplarını okudum ama aman siz okumayın.
Adam zırvalamışta zırvalamış,önüne geleni yahudi dönmesidir demiş. Yanlız bir şey varki bu şahıs bu kitaplarından sonra meşhur oldu yazıklar olsun ne diyeyim. |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Öncelikle tüm dünya Türk'lerini cani gönülden selamliyorum. Ben burda yeniyim, aslinda pek yeni sayilmam coktandir Siteyi takip ediyorum. Daha öncede nihalatsiz.org'da üyeydim, malumunuz orasi hemen hemen kapandi. Sizde üye olmasamda yeri geldiginde burdan verilen köprülerle tepkimi gerekli yerlere gösterdim. En son o Hürriyet yazarina bu Elektronik postayi yolladim;
Sayin olmayan Yalcin, hic egip bükmeden konuya giriyorum, Osmanli eger Türk denislmesini istemiyorsa, bunu asagilayci olarak algilamak degil, Osmanlinin felsefesine uymadigi icin kabul etmedigi asikardi. Dünya devletinin asgari birlestiricisi müslümanlikti. Irk degil, din ön planda olandi. Senin durumundaki birinin, koca Türk tarihini kendi dar görüsü ile yorumlamaya calismasi gercekten cok alayci bir durum. Türk olmak asagilayici degil, seref vericidir. Asagilik olan; Türk yurdunda yasayip Türk'e saldirmaktir. Cahilligin o kadar karaki katiran yaninda hic sayilir Irk bilincini iki kici kirik avrupaliya mal etmeye calisman bir baska konu, Orhun Abideleri'ni ne zaman dikildigini ve ne icerdigini bilmez kani bozuk itler. Yazarim diye geciniyor, kendi capinda yazi yazmaya calisiyorsun. Ama Türkce'de ilma kurallari oldugundan bir habersin belli,en basit noktadan sonra büyük harf geldigini bile bilemiyecek kadar cahilligin kara. Bu yaziyi ancak simdi yazmanin sebebini kendince aciklamssin ama bana göre gercek öyle degil ordan burdan, o kitapdan bu kitapdan bölümler calip toplaman baya sürdü onun icin ancak toparlayabildin. Kendini kendini gercekten birsey bilir sanmisin ama bu sadece seninle sinirli emin ol! |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu kişi ermeni kökenlidir. Kanının gereğini yerine getirmekte ve Türk milletine karşı psikolojik savaş uygulamaktadır. Türk ırkının iki büyük kahramanı Başbuğ ve Atsıza ettiği iftiralardan başka kurguladığı dizilerle Türk gençlerini arap militanlığına heveslendirmek gibi sabıkaları vardır. Krolar bu tür Türk düşmanı yazarları çok severler, çünkü kendisi kro polat gibi kro kahramanları medyaya kazandırmış krolar Türk ülkesinde mafya ayaklarıyla Türke kafa tutmaya başlamışlardır.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| karŞilik , küstah , saldirisina , soner , yalÇin'in |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|