![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kabul edelim yada etmeyelim Türkiye'yi önümüzdeki yıllarda federasyon tartışması bekliyor. Bu şehitlerin ardından gene bir miktar toplumda milliyetçilik duygusu kabaracak ama ne çare önceden olduğu gibi bu da bir müddet sonra dinecektir. Bu son haberin diğer haberlerden farklı olmasının sebebi şehit sayının fazla olması yoksa şehit haberleri gelmeye devam ediyordu zaten. Ülkede Türk nüfusu azalırken, kürt nüfusu hızlı bir artış içerisinde, bu siyasete de yansıyacak. Ülkenin bölünmesi imkansız ama federasyon durumunu işin açıkçası bekliyorum. Sıra neyemi gelicek? Türkiye'nin isim değiştirmesine! evet belki çoğunuz inanmayacaksınız ama durum buna doğru gidiyor. Çoğalıyolar artık Türkiye'nin her yerindeler, özel sektörde söz sahibi oluyorlar, turistik bölgelerdeki işletmeler, madencilik, eğlence sektörü ve diğer sektörlerde artık giderek daha fazla söz sahibi oluyorlar. Şehit haberlerinin ardından sentezci bir televizyon kanalından haber yayımlanırken şöyle bir başlık gözüme çarptı ''Dinci basın şimdi ne yapacak'' İzlemeye devam ederken, başlık heralde üst yönetimden ve yahut kendilerince ''Akp'ci basın şimdi ne yapacak'' olarak değiştirildi. Sözüm ona yaptığıkları hatayı(!) telafi ettiler. O sırada kanala bağlanan birisi şöylebir ileti yolladı ''Biz MHP'ye, AKP'yi desteklesin diyemi oy verdik''. Evet sizler AKP'yi desteklediniz, MHP'ye oy vererek, çünkü Türk Milliyetçiliğini sömüren bu partiyi iyi analiz etmediniz, kurucusundan tutun ilçe yöneticilerine kadar Tayyip Erdoğan'dan hiç bir farkı olmayan bu cemaata siz destek verdiniz. Şu anda da kendini kandırıp sızlamayın bırakın şehit cenazelerini sömürmeyi artık. Çirkefliğinizi bari orda göstermeyin. Doğruları anlatan biziz, çözümleri üretende biz olacağız, hala kürtlerle kardeşlik güdenlere alenen sözdür bu: Tanrıdan istediğim şehit yakını olmanız ve aklı başında olarak bunu tahlil etmenizdir. İyice çirkefleştiniz farkında değilmisiniz, şehitlerin kanını içenlerden biride sizlersiniz. Ali Tayyar Önder, Türkiye’nin Etnik Yapısı isimli eserinde, “Türkiye’deki etnik gruplarda din ortak bir inançtır” diyordu. Allah'ın yarattığını Allah'tan dolayı sevenler(!!!) din kardeşliği safsatanızın hiç bir geçerliliği yoktur anlayamıyor kendinizi kandırıyorsunuz. Oldukça dinci olan Kürtler'den bunun payesini çıkaramıyorsanız ömür boyu asalak olarak yaşayacaksınız... Bu son olayda da sizlerin payıda büyüktür. Alıntı:
Bazen düşünüyorum da Türkler galiba bu ülkede azınlık: bundan kastım, ikinci sınıf vatandaş. Gelen hükümetler, Kürtler'e yaranmak için elinden gelen gelen herşeyi yapıyor, terörü bitirmek maksatıyla: görülen köy klavuz istemez, yaptığınız girişimlerin sonucu belli: her geçen yıl daha da fazla güçlenen Kürt terörü ve artan şehit sayısı... Bu sözlerden ötürü onların gözün de biz Kürtler'den daha kötüyüz, çünkü onların beynine çürümüş temelin üzerine kardeşlik tohumu atmak gibi bir planları var, hiç bir zaman tutmayan. Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz, bundan şüpheniz olmasın. Belki bir gün bir avuç ta kalsak, damarlarımızda ki asil kanın verdiği güçle Tanrı'nın Türkler'i olarak, kepazeye dönmüş düşüncenizin kökünü kurutacağız.
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
intikam, intikam
Turkiye Cumhuriyeti ordusuyla birlikte.tum siyasi mercilerle artik bu konuyu iyice ele alip kurt terorizmine bir dur demelidir..Arap kurt partisi(AKP) nin icinde bulunan ust duzey yoneticlerin bazilarinin PKK'ya satasilmamasi icin meclisteki pkkli teroristler Ahmet kurt, sirri sakik, aysel tugluk gibi pkknin siyasi arenadiki teroristlerinin Turkiyeye meydan okumasina aldiris dahi etmemektedirler..Genelkurmay baskanimizin israrla bu teroristlerin cezalandirilmasini talep ederken hukumetten sozde kinamalar disinde bir tavir koyulmamistir.. Turkiye 3. dunya savasi dahi ciksa hic cekinmeden derhal Irak denen PKK yuvasini yerle bir etmelidir..
Turkun kanina kan gerek..Sayin Buyukanit pasam daha neyi bekliyoruz..artik yapin su darbeyi..Elbet Turkcu bir darbe olacaktir buna inancimiz tam.. .. Sehitlerimizin ruhu sad olsun..Mekanlari Tanri dagi olsun. Yönetici notu: Otağ kurallarından kaç kere bahsettik, akıllı olun. Hiç yere otağımızın ve kendinizin geleceğini tehlikeye atmayın. |
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
KONTRGERİLLA
|
Ey Ulu Tanrım Türk'ün kanını yerde koyma...
TTK |
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Tanrı Şehitlere rahmet eylesin.akp'ye oy veren istisnasız haindir.Bu yüzden akp ve oy verenlerinde üzerinden Tanrı belalarını eksik etmesin.Bu Şehitleri öldüren sadece dağdaki it değildir.akp'ye oy veren herkes bu kurşuna yardımcı olmuştur!
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yüreğim yanıyor.Başka bir şekilde tarif edemitorum bu durumu.
Bence öncelikle dtp lilerin meclis den atılması hatta milletvekilliklerinin düşürülmesi ve akabinde yargılanmaları için kamuoyu oluşturmalı.Medya bu hainlere sık sık mikrofon uzatıp o hoşlanmadıkları soruları sormalı ve bu şerefsizleri kamuoyu karşısında iyice deşifre etmeli.Ayrıca doğu ve güneydoğuda özellikle diyarbakırda medya haber programları yapmalı ve sokaktaki sıradan kürtlere terör,apo,pkk,şehit gibi kavramları sormalı.Eminim çok önemli görüntüler ortaya çıkacak.Evinde sessiz sakin oturan vatandaşında harekete geçmesi için küçük de olsa bir katkısı olur diye düşünüyorum.Ayrıca bir an önce bir araya gelip bu sıkıntılar karşısında özellikle büyük şehirlerde yürüyüşler düzenlemeliyiz.Unutulmaması gerekirki büyükşehirlerin bu kanıbozuklara güç veriyor. |
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TANRI kürtlerin,akp'ye oy verenlerin, dincilerin, ATATÜRK düşmanlarının belasını versin.ŞEHİTLERİMİZİN mekanı TANRI DAĞI olsun.
ÖCÜMÜZ ÇOK KÖTÜ OLACAKTIR 13 ŞEHİT VERDİYSEK 1000 KELLE ALIRIZ BUGÜN DİNCİ GAZETELERİN BAZILARINDA BU HABERLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY YOK |
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bizim icin aci bir gün , ama biz Türk soylular olarak böyle seylere alisigiz. Türkler var oldugundan bu yana Savas meydanlarinda dogmusuz ve o meydanlarda ölmüsüz ve seve seve ölecegiz.(Savas Türk icin bayramdir..!)
Sadece bir cümle yazmak istiyorum, bu 13 sehit ailesinin icinde yaklasik 6 sinin ailesi istatistlik olarak akpe ye oy verdigini düsünürsek; Cocuklarinin katili kendileridir.O cocuga kendileri kursun SIKMISTIR.Katili pkk degil bizzat kendileridir,umarim bu yazdiklarimizi bu aileden birileri okur..!!!
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TERÖRİST ABD İŞBİRLİKÇİ AKP
blackwater markalı silahlar ABDden geliyor pkklıların eline Barzani aracılığıyla veriliyor tayyip ABD biz desteklemiyoruz dedi diyor ABD blackwaterı suçluyor onlarda bazı işgüzarları suçluyor. Eee sonuç ?
Yahu ben bilmem o suçluları bulmak senin sorunun ben ne olursa olsun yaptırım yaparım desene. Nasıl eziksin böyle yahudinin devşirmesi ! Şu % 47 bu şehitlerin aynı zamanda katilidir. Bunu iyi bellesinler. Herkese diyorum. Sayenizde her hafta şehit vermeye alıştık. Sıfır noktasında bırakın terörü inanılmaz boyutlara getiren bir tayyipe oy verdiniz be ahmaklar ! Ben en çok geriden kalan ailelere üzülüyorum. Yarım kalple yaşamak ne acı bir durum ? |
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Bu ulkede k.rt teroru tam gaz devam ederken, hala daha k.rt sarkicilari, k.rt dizileri, filmleri veya eglence programlari, izlenme rekoru kiriyorsa, Turk insani artik mazosist olmus demektir.
Hangi ulkede, teroristler icin ''Onlar, bize Allah´in bir emanetidir'' ya da ''Onlar, bizim kardeslerimizdir'' diyen sozde milliyetci bir parti vardir? Ya da hangi ulkede boyle bir parti oy toplayip meclise girebilir? Soyleyecek birsey bulamiyorum. Ne yazsam bos. Sehitlerimizin ruhlari sad, mekanlari ucmak olsun...
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ruhları şad, mekanları TANRI DAĞLARI olsun...
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
terörist akape
Şehitlerimizin mekanı Tanrı Dağı olsun.akepeye oy verenlerin tanrı cezasını versin.Erlik han cezalarını versin.
|
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Orduya dört bir yandan saldırı
Ordumuza yalnızca teröristlerin değil, bazı köşe yazarlarının da saldırısı sürüyor! Hain ve geberisice yaratıklar utanmadan, sıkılmadan bu durumdan komutanları sorumlu tutuyorlar.
Be hey gerizekalılar, savunduğunuz hükümet, "sıfır" terörle görevi devralmıştı, şimdi ise had safhada..Buna ne diyeceksiniz? Bir şey diyemezsiniz çünkü kaleminiz de ruhunuz da bedeniniz de satılık !!! Kim daha fazla para verip iktidar sahibi ise ona yaranırsınız, aşağılık mahluklar, vatan hainleri !!!!!!!! Böyle kanlı ve acı bir gecede, askerleimiz vatan için ölüyorlarken , İbo Şov'da nispet yapılırcasına göbek attırılıyor, Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş kahkahalara boğulmuş aralarında katıla katıla konuşuyorlar... Spor yorumcusunu canlı yayında azarlayan kadrolaşmanın abidesi RTÜK başkanı uyuyor musun o saatte? Çıksana madem delikanlısın, o kanalları da uyarsana, işine mi gelmiyor, yoksa o şehitleri kendi vatanının askerleri olarak mı görmüyorsun? Çok kızgınım, ancak bu kadar makaslayabildim yazdıklarımı,otağımıza zarar getirecek bir şey yazdıysam siliniz, beni de engelleyiniz gerekirse.İnsanın sabır sınırlarını çok zorluyorlar artık !!!
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kahpe sürülerine karsi bir basbakanin sözleri eger ki "kararligimiz artiyor" ise benim söyleyecek bir sözüm kalmamistir. Bardak çoktan tasmistir, Gün çarpisma günüdür. Bu itlere bu topraklarin yegane sahiplerinin kim oldugunu göstermemizin günü gelmistir.
|
![]() |
| Etiketler |
| 13 , acı: , büyük , şehit , Şırnak'ta |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|