![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
TTK |
|
|
|
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) | |
|
ALPAGU
|
Alıntı:
Ama kurşun sıkılma nedeni,amaç gözönüne alındığında sevinip memnun olmamamız lazım diye düşünüyorum.Yanlış anlaşılmasın bunlar için yas tutulmasıda saçmalıktır.Yası olayı meydana getiren ruh için tutmamız lazım! O ruhta bu köpeklerin neden ve ne cesaretle bu kişileri öldürdüğüdür...Bunların ölmesi değil!
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) | |
|
ALPAGU
|
Alıntı:
Kendi aslını inkar eden bir k.rt kendi k.rtlüğüyle gurur duyan bir k.rtten daha aşağılıktır!!!
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben hala AKPnin sınır ötesi yapacağına inanmıyorum. Dubai'de Ali Babacan'ın yaptığı anlaşma ile ABDden K.Irak'a girmemek koşulu ile 1 milyar dolar kredi aldığı söyleniyor. Umarım yanılırım da K.Irak'a gireriz
|
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yahoo emailime bakayım dedim ama tepem atti. Şuna bakar mısınız? Yahoo haberde ne diyor.
ABD Türkiye'yi Iraktan uzak durması için uyarmış. ulan sen neden ıraktan uzak durmadın? işgalci haydut devlet. Ah başımızda bu RTE yerine adam olacaktı da..... haber linki burda |
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
atsızbozkurt22
Alıntı:
Özellikle Kars ve Erzurum hakkında konuşurken dikkatli olun. Güneydeki Hınıs-Karayazı-Tekman-Karaçoban ilçeleri dışında Erzurum'un hiç bir ilçesinde Kürt çoğunluğu yoktur. Erzurum'un 1 tane bile Kürt köyünün olmadığı ilçeleri vardır. Erzurum %80 oranla doğuda en yüksek Türk nüfusuna sahip ilimizdir. Kars ise bütün kürt göçü ve kürt nüfus artışına rağmen hala %65'lik Türk çoğunluğunu korumaktadır. Kars Türkleri; Şii Azerbaycan Türkleri, Karapapak-Terekeme Türkleri, yerli Türkler ve Alevi Türkmenler olmak üzere 4 unsurdan oluşur. Kars ve Erzurum, bir Diyarbakır ya da Urfa değildir. Lütfen kürtlerin eline koz verecek söylemlerden kaçınalım. |
|
|
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nisan döneminde vatani görevimi Tanrı'nın izniyle yerine getirmeyi düşünüyorum. İntikam için elimden geleni yapacağım. Kanınız yerde kalmayacak,gün olacak intikamınızı meclistekilerden de alıcaz. Cennette görüşmek dileğiyle...
|
![]() |
| Etiketler |
| 13 , acı: , büyük , şehit , Şırnak'ta |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|