![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dink öldükten sonra satılmış bu medyanın yapmadığı yalakalık kalmamıştı. Vatanı savunan askerlerimiz bunların hiç umrunda değil.
Zaten yayınladığı programların, dizilerin çoğu iğrenç. TV'de izlenilecek, öğrenilecek bir şey yok. Televole kültürünü empoze etmeye çalışıyorlar. Tv kanalları fetoşun ve Doğan'ın tekelinde.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
elin dinki ölür herkes başlar hepimiz şerefsiziz diye bağırmaya benim kardeşim şehir olur kimin umrunda..
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İbo denen k..t (yasak)dansöz oynatması tam ondan beklenenecek bir şey.
Fakat şu da var ki,eğer kanallar yayınlarını kesselerdi,bu sefer pkk nın istediği de bu,moralsizlik,dehşet ortamı yaratıp kendini güçlü gösterme psikolojisi oluşturmasına katkı yapıldı,diye eleştirilecekti. Bu bıçak sırtı bir konu.Tam ayarı nedir?Belirleyebilmek zor |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Ustelik, kaleminden Turk kani damlayan bu tur kisiler telef oldugunda, medya sadece yayin akisini degistirmekle kalmaz, bir de ustune vatan kahramani diyerek agit bile yakar. Hatta, Radikal gazetesi gibi sinsice gorevlerini yerine getirmeye calisanlar, olayi abartip, Turk kasabi kocaryan´in Turkiye´ye davet edilmesi ve kendisine bassagligi sunulmasini bile teklif ederler. Peki kimdir bu kocaryan? Hani su Azerbaycan Turkler´inin canli canli gozlerini oydurma, icorganlarini destirme veya kulaklarini kestirme emrini veren adamdir. Iste medya budur. Turk kasabi kocaryan´in yoldasi ve savunucusunu, vatan kahramani ilan edip, adina gunlerce belgeseller, programlar cekerken, vatan icin sehit olanlari, haber degeri tasimadigi gerekcesiyle kaale bile almaz...
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bende internette gördükden sonra kanallara bi bakayım dedim sadece bir kanalda bulabildim gerçekten yazıklar olsun...
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Oysaki Hrant Dink cinayetinde tüm tv kanalları yayın akışını bir anda değiştirirken, bu tv kanalları, güneydoğudan tabutu gelen 13 şehidimizin haberini maalesef alt yazıyla verdiler. Aklımıza "MEDYAMIZ BU KADAR MI ZAVALLI ?" sorusundan başka hiç bir şey gelmiyor.İşlerine geldiğinde ULU ÖNDERİ ÖNE KOYARAK, MİLLETİN DUYGULARINI SÖMÜRMEYE ÇALIŞAN İKİYÜZLÜ MEDYANIN, YİNE ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN "SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR" SÖZÜNÜ ONLARA HATIRLATMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM......tTk
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDAŞLARIM AYRICA ŞEHİT HABERLERİNDEN SONRA HALK TV 1 GÜNLÜK YAS İLAN ETTİ HALK TV'Yİ KUTLARIM
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ülkücülere çok laf atıyorsunuz ama şu varki o dakikalarda Yeniçağ yayınını kesip şehit haberlerini verdi diğer kanallar gibi alt yazı geçip üstte dansöz oynatmadı. Ama takdir sizin ben tarafsızım.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aynı dakikalarda Perinçeğ!in kanalı ulusal tv de yayını kesip bu konuyu ekranlara getirdi hem de yeniçağ tv'den daha uzun bir şekilde; şimdi ne yapacağız perinçeğide, bu ülkücü kanalıda yere göğe sığdıramayacakmıyız! Mecliste pkk'lılarla el sıkışan tayfanın nesli! Üyeliğin iptal edildi..
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Popstar alaturka denen programda osmantan denen ....... şehitlerimiz için bir alkış lütfen dedi ve milletde alkışladı.Durumumuz bu.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu ne biçim uygulama??? Şarkıda tempo mu tutuyor bunlar?? İnsan sevinçten alkışlar ya da bir şeyi protesto etmek için (maçlarda hakemi alkışlayanlar gibi). 15 tane askerimizin şehit edilmesi bu kadar yüzeysel ve önemsiz bir olay mı onlar için? Sırf programda bahsetmiş olmak için önemsemediği şehitlerimize "el çırpacağına" , onların adını ağzına bile almasın daha iyi. Yazıklar olsun.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaslar...Fethullah'in kisilerle, devlet kurumlayila baglantisi sasirilacak derece de artmis durumda. Yuce ATATÜRK'UN degerlerini bir kenara iterek, kendi menfaatleri ugruna ulkesini satan bu insanlara dur deme zamani geldi!
Malesef adamlarin baglantilari yurtdisinda okuyan TURK ogrencilerimize kadar uzanmis durumda..Bunu ben acikca deneyimledim! Amaclari Zeki Turk genclerimizi, ozellile yurtdisinda universitede okuyan TURK genclerimizi Fethullahci ( !!!!!) gruplara bir sekilde sinsice beyin yikamayla dahil etmek! bU beyin yikamanin da cok degisik taktikleri var ki, farkina bile varamiyorsun bazen! GOZLERIMIZ LUTFEN ACIK OLSUN EY TURK GENCLIGI!!! BIZ ATATURKCU DOGDUK, VE HEP OYLE KALACAGIZ!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| olsun , yaziklar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|