![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SON DAKİKA:DİYARBAKIR'DA POLİS ARACINA SALDIRI
Diyarbakır'da polis aracına bombalı saldırı
Diyarbakır'da bir polis aracına el bombası atıldı. Patlama sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş yaralandı. Diyarbakır'ın Balıkçılarbaşı semtindeki Dörtayaklıminare mevkisinde insanların yoğun olduğu bir yerde polis aracına el bombası atıldı. Patlama sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş yaralandı. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Savaşta sayılırız.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu haberi az önce tv den izledim .
askerden korkan soysuzlar şehirde polise sataşmaya başladılar. peki polisten de korkarlarsa bize mi saldıracak artık bu köpekler? yobaz hükümetin derhal istifa etmesi lazım. bu arada güven ve huzura, refah ve istikrara oy veren,oylarını 1 çuval kömüre satan aptallara duyurulur. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
maalesef kandaşlar istanbulda bazı mahalleler bölücü kürt yuvalanması ile dolu
örneğin gazi mahallesi gibi buradaki özellikle bingöl muş ve sivas göçmeni kürtler üniversitelerde okuyup askere polise karşı söylemlerinde hakaret ediyorlar |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tanrıdan rahmet dilerim şehidimize..
Gerçekden bu bir savaş.. artık yeter ! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
slm kandaslarım bu bır savas oldu bızım durusumuz ve tepkımız nasıl olacak.Ben artık sındIremıyorum.Yurdun dort bır yanı it cakal doldu.Hepımız ermenıyız dıyen bır mıllet olduk,bizde hepımız sehıt olmak ıstıyoruz turan icin.PUSATlanmak zamanı yetti gayrı......''MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAKI ASİL KANDA MEVCUTTUR''
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YOK OYLE YAGMA !!
HERKES iCiN YOLUN SONU GELDi ! AMAN YOK. AF YOK. ACIMA YOK. BUNLARINDA,ANALARI,BABALARI,KARDESLERi,SEVGiLiLERi , UMUTLARI, HAYALLERi VAR DiYE ACIMAK YOK.. AB YOK. ABD YOK. iNSAN HAKLARI SAFSATALARI YOK... TURK ULUSUNUN HAYATINDAN DAHA ONEMLi BiR SEY YOK |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Daha ne kadar bekleyeceğiz. Bitsin bu kalleşlerin yaptıkları. Devlet büyüklüğünü göstermeli. Bakın hükümet demiyorum. Onlardan herhangi bir beklentim yok.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aracina , dakİka:dİyarbakir'da , polİs , saldiri , Son |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|