![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ŞEHİTLER İÇİN EVİNİZDE FATURALI HAT KULLANAN BİRİ VARSA "DESTEK" YAZ 5610 YOLLA
ŞEHİTLER İÇİN EVİNİZDE FATURALI HAT KULLANAN BİRİ VARSA "DESTEK" YAZ 5610 YOLLA.HABERTÜRKÜ AÇIN
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yalnızca TÜRK soylulara gitmeyecek bir kampanyaya neden destek vereyim.Yardım etmek isteyen duyarlı TÜRK, çevresin de bildiği TÜRK soyundan gelene destek verir. Benim şahsi görüşüm budur. Saygılar.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kampanyanın güvenilir olduğunu nerden bilebilirim ki? Kendim gidip bağış yapmayı tercih ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bizim paramızla düşmana mermi almayacakları ne malum? Bağış yapılacaksa birinci elden TSK'nin banka hesapları vardır.Oraya yatırmak en güvenlisi
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Paralar mehmetçik vakfına gidiyor!
Başkomutan'ın konuşması ; http://www.gercekgundem.com/?p=89769&com=all#comments
Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın... Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur. Makaleler III |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in önderliğinde başlatılan ‘Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası’na yardımlar çığ gibi büyüyor... Dün akşam Haber Türk’te yayınlanan anlamlı organizasyona, Futbol Federasyonu 1 milyon YTL, Fenerbahçe Kulübü 1 milyon dolar, Milli Takım oyuncuları ise 1 milyon YTL bağışta bulundu.Diğer bağışta bulunanlar
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/10/15 -alıntıdır- 24 Milyon Ytl'ye ulaşılmış,umarım yapılan yardımlar Şehit yakınlarına ulaşır ve amacı doğrultusunda kullanılır ... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Yurtdisindan sms'le nasil yardimci olabilirim irkdasim , belirtirsen sevinirim.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben elden Şehit Aileleri Derneği'ne veya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmayı tercih ederim şahsen..
Tv. kanallarının, GSM şirketlerinin rantsız bu işi yapacaklarına ihtimal vermiyorum! Ayrıca, türküz ırktaşım, yönetimden rumuzunun Türküz olarak değişimini rica et ırktaşım... Her yerde bunun mücadelesini veriyoruz, bari burada görmeyelim bu aksaklıkları... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Pekaka'ya pekeke diyen bu Haber Türk değil miydi!
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Turk milletinin bireyleri olarak Mehmetcik vakfina maddi ve manevi yardimlarimizi esirgememeliyiz. Istiklal Savasi'nda var olan ruhu tekrar canlandirmaliyiz.
Hukumet tezkereyi meclise bu hafta icerisinde sunacaktir. Haliylede gizli oturumlar ardi ardina devam edecektir. Benim bir Turk olarak istegim, bu gizli oturumlara DTP'li teroristlerin katilmamalaridir. Bu kansizlar gizli oturumda gorusulecek bilgileri hic tereddutsuz, buyuk Turk ordusuna karsi kullanilmak uzere baskalarina iletecekteceklerinden adim gibi eminim. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Doğru mu? |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
çok önemli bir konu. uzunca tartışılması gerekir diye düşünüyorum. fakat o itlerin meclise alınmaması gibi birşey pek olacak gibi gözükmüyor. belki protesto etmek amacıyla gelmezler diye düşünülebilir ama bu çakallar fırsatı kaçırmaz... |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
F.Terim'in Mehmet Ağar ile dostlukları bulunmaktadır ,ülkücüler içerisinde de ilişkisi olduğu bir kaç kişi olduğunu biliyoruz sadece tam emin değilim neci olduğunun ,gerçi H.şükür ısrarı,Aurello vb. milli takım kapılarını açması da yaptıklarının bir kaçı ...
Haber Türk 'ün sadece isminin Türk olduğu h.d. öldüğünde ortaya çıkmıştı ağzında salyaları akan kişiler Trabzon'a asker müdale etsin haberlerini unutmadık,o. pamuk da cabası hadi Türkiye havaalanına karşılayalım nobelci pamuk'u haberlerini unutmak öyle kolay olmayacaktı , böyle bir kampanya ile imaj düzeltmek istemiş olabilirler ama bu destek kampanyasında toplanan paralar onlarında üstüne çıktı sadece o kanalın bu kampanayayı sahiplenmesi gibi bir şey olamayacağı düşüncesindeyim,umarım yapılan yardımlar yerine ulaşır.... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "destek" , 5610 , bİrİ , evİnİzde , faturali , hat , kullanan , varsa , yaz , İÇİn , yolla , Şehİtler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|