Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.10.2007, 23:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Türküz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ŞEHİTLER İÇİN EVİNİZDE FATURALI HAT KULLANAN BİRİ VARSA "DESTEK" YAZ 5610 YOLLA

ŞEHİTLER İÇİN EVİNİZDE FATURALI HAT KULLANAN BİRİ VARSA "DESTEK" YAZ 5610 YOLLA.HABERTÜRKÜ AÇIN
Türküz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 00:22   #2 (İleti Bağlantısı)

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 547
Yalnızca TÜRK soylulara gitmeyecek bir kampanyaya neden destek vereyim.Yardım etmek isteyen duyarlı TÜRK, çevresin de bildiği TÜRK soyundan gelene destek verir. Benim şahsi görüşüm budur. Saygılar.
Alt 15.10.2007, 00:41   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Anadolu Kurdu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Bu kampanyanın güvenilir olduğunu nerden bilebilirim ki? Kendim gidip bağış yapmayı tercih ederim.
Anadolu Kurdu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 10:28   #4 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 632
Bizim paramızla düşmana mermi almayacakları ne malum? Bağış yapılacaksa birinci elden TSK'nin banka hesapları vardır.Oraya yatırmak en güvenlisi

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 10:39   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ruh Adam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Paralar mehmetçik vakfına gidiyor!

Başkomutan'ın konuşması ;

http://www.gercekgundem.com/?p=89769&com=all#comments
Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın...
Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur.

Makaleler III
Ruh Adam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 11:03   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in önderliğinde başlatılan ‘Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası’na yardımlar çığ gibi büyüyor... Dün akşam Haber Türk’te yayınlanan anlamlı organizasyona, Futbol Federasyonu 1 milyon YTL, Fenerbahçe Kulübü 1 milyon dolar, Milli Takım oyuncuları ise 1 milyon YTL bağışta bulundu.Diğer bağışta bulunanlar
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/10/15
-alıntıdır-
24 Milyon Ytl'ye ulaşılmış,umarım yapılan yardımlar Şehit yakınlarına ulaşır ve amacı doğrultusunda kullanılır ...
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 11:14   #7 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 48
Yurtdisindan sms'le nasil yardimci olabilirim irkdasim , belirtirsen sevinirim.

Esenlikler.
Ata'nın İzinde Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 12:35   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 25
Ben elden Şehit Aileleri Derneği'ne veya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmayı tercih ederim şahsen..

Tv. kanallarının, GSM şirketlerinin rantsız bu işi yapacaklarına ihtimal vermiyorum!

Ayrıca,

türküz ırktaşım, yönetimden rumuzunun Türküz olarak değişimini rica et ırktaşım... Her yerde bunun mücadelesini veriyoruz, bari burada görmeyelim bu aksaklıkları...
Hüznün Hikâyesi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 12:40   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 25
Pekaka'ya pekeke diyen bu Haber Türk değil miydi!
Hüznün Hikâyesi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 19:39   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Turk milletinin bireyleri olarak Mehmetcik vakfina maddi ve manevi yardimlarimizi esirgememeliyiz. Istiklal Savasi'nda var olan ruhu tekrar canlandirmaliyiz.

Hukumet tezkereyi meclise bu hafta icerisinde sunacaktir. Haliylede gizli oturumlar ardi ardina devam edecektir. Benim bir Turk olarak istegim, bu gizli oturumlara DTP'li teroristlerin katilmamalaridir. Bu kansizlar gizli oturumda gorusulecek bilgileri hic tereddutsuz, buyuk Turk ordusuna karsi kullanilmak uzere baskalarina iletecekteceklerinden adim gibi eminim.
Bekbars Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 20:06   #11 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368
Alıntı:
TürkFatih adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in önderliğinde başlatılan ‘Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası’na yardımlar çığ gibi büyüyor... Dün akşam Haber Türk’te yayınlanan anlamlı organizasyona, Futbol Federasyonu 1 milyon YTL, Fenerbahçe Kulübü 1 milyon dolar, Milli Takım oyuncuları ise 1 milyon YTL bağışta bulundu.Diğer bağışta bulunanlar
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/10/15
-alıntıdır-
24 Milyon Ytl'ye ulaşılmış,umarım yapılan yardımlar Şehit yakınlarına ulaşır ve amacı doğrultusunda kullanılır ...
Fatih Terim'in Ülkücü olduğunu duymuştum....

Doğru mu?
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.10.2007, 23:23   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 30
Alıntı:
Atsızcı_16 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Doğru mu?
Ülkücü olduğunu bilmiyorumda milli konularda çok hassas olan bir insan.
garagalpak_25 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 11:01   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kalpaklı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 229
Alıntı:
Bekbars adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hukumet tezkereyi meclise bu hafta icerisinde sunacaktir. Haliylede gizli oturumlar ardi ardina devam edecektir. Benim bir Turk olarak istegim, bu gizli oturumlara DTP'li teroristlerin katilmamalaridir. Bu kansizlar gizli oturumda gorusulecek bilgileri hic tereddutsuz, buyuk Turk ordusuna karsi kullanilmak uzere baskalarina iletecekteceklerinden adim gibi eminim.

çok önemli bir konu. uzunca tartışılması gerekir diye düşünüyorum. fakat o itlerin meclise alınmaması gibi birşey pek olacak gibi gözükmüyor. belki protesto etmek amacıyla gelmezler diye düşünülebilir ama bu çakallar fırsatı kaçırmaz...
Kalpaklı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 13:20   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Alıntı:
Atsızcı_16 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Doğru mu?
F.Terim'in Mehmet Ağar ile dostlukları bulunmaktadır ,ülkücüler içerisinde de ilişkisi olduğu bir kaç kişi olduğunu biliyoruz sadece tam emin değilim neci olduğunun ,gerçi H.şükür ısrarı,Aurello vb. milli takım kapılarını açması da yaptıklarının bir kaçı ...

Haber Türk 'ün sadece isminin Türk olduğu h.d. öldüğünde ortaya çıkmıştı ağzında salyaları akan kişiler Trabzon'a asker müdale etsin haberlerini unutmadık,o. pamuk da cabası hadi Türkiye havaalanına karşılayalım nobelci pamuk'u haberlerini unutmak öyle kolay olmayacaktı , böyle bir kampanya ile imaj düzeltmek istemiş olabilirler ama bu destek kampanyasında toplanan paralar onlarında üstüne çıktı sadece o kanalın bu kampanayayı sahiplenmesi gibi bir şey olamayacağı düşüncesindeyim,umarım yapılan yardımlar yerine ulaşır....
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
"destek" , 5610 , bİrİ , evİnİzde , faturali , hat , kullanan , varsa , yaz , İÇİn , yolla , Şehİtler

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler