![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sana yatak yerine mezar yeri versinler.Orda daha rahat edersin maymun soyu.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Muracatini erdogana iletsin,o kendisine sifir yatak odasi takimini italyadan sifarislen getirtir.Lan angut apo hic gulecegim yoktu.Yumusak yatak senin neyine, taklami atacan.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
teröriste yardımdan sorumlu başbakan'a derdini söylerse işi olur..
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tüh...hemen Hayvanları Koruma Derneği'ne telefon açıyorum.ayıp ama yahu adamlar görevlerini yapmıyorlar!!!
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
apo'yu mu koruyacak ? apo bir hayvan değil ki... apo'ya , virüs , amip , bakteri bile denemez... çünkü bazı virüslerin ve bakterilerin insan organizmasına yararı vardır.. apo'ya "hayvan" demek ; hayvanlara yapılan bir hakarettir. apo için kısaca ; " imha edilmesi gereken zararlı bir mahlukat " diyebiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
apo köpeğinin heryerinde yaralar çıbanlar çıksın yatamayıp,oturamayıp gebersin itoğluu
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu soysuz hakkinda buraya yazacagim kelimelere harflere yazik...
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
rahat batıyor buna.hala ölmedigine sevincegine şikayet ettgi şeye bak.aşşagılık herif
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Dağda daha mı rahattın İt soyu seni.
Orası şimdi temizdir temizleniyordur o zoruna gidiyordur it soyunun. Dağda alışmıştı bitarafında pirelerin uçuşmasına. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sakık'ın yakalandığı zaman çekilen resimler yayınlandı birkaç gün önce. Apo da bunun gibi bir yatakta yatmalı.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Asil Kan
|
Alıntı:
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Jöntürk kardeşim çok güzel yazmışsın apo denilen ite o sözleri söyleme isteğinde bulunma hakkını verenleri asacaksın aslında.Gel ben sana özel bi yatak vereyim domuz balçığının icini cam kırıklarıyla doldurup elini kolunu bağalayacaksın içine atacaksın hergün kırbaçtan geçireceksin senmisin rahat yer isteyen diye bak görün ozaman sesi çıkıyormu köpek sen orada yaşadığına dua et aslında baskan ben olacaktım ki sana rahat yeri gösterecektim.Bizim sokaklarda yatan onlarca aç evsiz barksız kardeşlerimiz varken burda gelipte beş para etmez eşkiya bozuntusunun sorunlarını dınleyeceğinize birazda o sokaklarda masum saf tertemiz insanların sesine kulak verin
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Türkiyede hiç bir mahkumun!! sahip olmadığı konfor ve lükse sahip olan yaratık bu konfor ve lüksü sunanlardan elbetteki devamlı isteklerde bulunacaktır..
Ergenekon diye gözaltına aldıkları suçsuz insanların sağlık sorunları yüzünden hayatını kaybedip uçmağa vardıklarını düşününce nasıl gaflet ve dalaletle hatta .... 'le yönetildiğimizi daha iyi anlıyorum...
|
![]() |
| Etiketler |
| başı: , Çok , sert , terörist , yatağım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|