![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
sayın Buğra Şad ırktaşıma aynen katılıyorum..
ne pahasına olursa olsun oy kullanmak ve " HAYIR " demek gerekirdi... ayrıca , eğitimsiz ve bilinçsiz insanların daha neye oy verdiklerini henüz kavramış olmadıklarınıda belirteyim..... kendileri nasıl yönlendirilmişse , ona göre oy kullandılar...tv haberlerini izleyin ve görün... insanlar neye oy verdiğini bilmiyor.. tıpkı koyun sürüsü gibi |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Mesela bugün bir tanıdığıma sordum... Oy kullandın mı? "Evet" dedi. Neyi oyladın peki? "Bilmiyorum." Evet mi dedin, hayır mı? "Evet" Neden evet? "Çünkü dinsiz Deniz Baykal, 'Hayır' verilmesini istedi, ben de tam tersini yaptım. Nasılsa O'nun her söylediğinin tersini yapmak gerekir. Bu dinsiz adam Müslümanların iyiliğini istemez ya." Bu derece aptal, cahil ve bilgisiz milyonlarca insan varken sandığa gidip oy vermenin ne manası var? Size göre bir anlamı vardır belki. Fakat benim için yok. |
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
son durum açıklandı..:
% 70 evet % 30 hayır. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Gittik "Hayır" dedik ama, görülüyorki yalan olmuş bizim oylar. Şunca şehidin verildiği bir günde bile, millet AKP'den (Alenen Kürt Partisi) yana tavır koydu ya. E pes artık.
TTK.
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Katılım %35 civarı. Demek ki bütün muhalifler "Hayır" dese bir ihtimal geçemeyebilirdi. Yani o kadar basit değilmiş.
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu sonucu önceden tahmin etmiştim "HAYIR" demeninde bir fayda getirmeyeceğini ve oylamanın sadece bir tiyatro oyunu olduğundan emindim(senelerdir olduğu gibi) gidip oy kullansaydım kusura bakmayın kendimi enayi gibi hissedecektim. Bende bu "demokrasi" denen illete inanmıyorum, inanmayacağım. dağlı cahil kürdüde ,ümmetin devşirmeside, TÜRKÇÜSÜDE bir oya sahip... LANET OLSUN BU ÜLKEYİ BU DURUMLARA DÜŞÜRENLERE!!!!
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Kimse neye,neden oy verdğini bilmiyorki.Millet avel avel etrafa bakıyor.Herkes kulaktan dolma yalan-yanlış bilgilerle gitti oy attı geldi...
|
![]() |
| Etiketler |
| "hayır" , gitmeyelim , mi? , mü , yoksa |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|