![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#151 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Şu an ülkücüleri ile ünlü bir çok ilimizden akepe açık farkla birinci çıkmıştır bu da bu soruya güzel bir cevaptır diye düşünüyorum...
Kaç kere kavga ettim o arapçılarla Türk kelimesini ağızlarına bile almazlar.. |
|
|
|
|
|
#152 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ülkücüler kromozomları eksik mutantlardır.
Ve bu yaratıkların çoğu "dinsiz" diye Atatürk'ten nefret eder, ama arap muhammet'e toz kondurmazlar. |
|
|
|
|
|
#153 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
-Irkçılığa karşılar; ama kardeşlerinin bol bol üremesi, onlar için ırkçılık sayılmaz.
-Kardeşleri ASKERİMİZE kurşun sıkınca onlara göre Şehit olur. -Türban onlar için TÜRKLÜK'TEN daha önemli bir davadır. -Onların yaptığı TÜRKLÜK tanımı içinde; TÜRK sözü yoktur. Fakat TÜRKÇÜ'LÜK bile yaparlar. -MALAZGİRT SAVAŞI'NDAN, İSTİKLAL SAVAŞLARI'NA kadar, dağlardan inmeyen ve her zaman hainlikten kendini alamayan kardeşleri ile beraber savaştıkları palavrası dillerinden düşmez. -Soysuz sait'i mehdi, özal'ı evliya yaparlar. -Tüm TÜRK SAVAŞLARI'NIN içine sarıklıları sokarlar. -4 eş almak için, şeriatçı saitler ile akrabalık bağlarını kuvvetlendirirler. Bunların bahs ettiği TURAN BİRLİĞİ; olsa olsa arap birliğidir. komünistler, masonlar ve siyonların bile yazdıkları saçma sapan yazılar, bunların saçmalıkları yanında gölgede kalmaya başladı. Bunların içinde hala TÜRKLER varsa; ATALARI'NIN yaptıklarının ve döktükleri kanlarının, böyle bir topluluk içinde aşağılanmasına gönülleri nasıl razı gelmektedir? 4 Eş isteyen yıkanmış akıllar; başlarındaki kürt saitlerin, şıhların, şeyhlerin egemenliklerini ilan ettiklerinde; analarına, bacılarına sıra geleceğinin farkında değil midir? Türbanını her yerde özgürce kullanmak isteyen akıllar; bu şartlarda türbanları sayesinde temiz kalabileceklerine inanıyorlar mı? Sevmedikleri ULU ÖNDER ATATÜRK olmasaydı; Bugün camileri olur muydu? ezan sesini duyabilirler miydi? Bir kimlikleri, bir soyları olabilir miydi acaba?.. Ülkücülerin ülküsü ve milliyetçiliği; bu sorulara, verecekleri cevapları olmayan yanıtlarından ibarettir...
|
|
|
#154 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Rum kırması kürdeşin çapulcuları Türk'ün düşmanları sıralamasında pkk'dan bile önde, 1.sırada yer alır. Aşağılık kırolar bu çapulcular yüzünden yurdun dört bir yanına yayılabildi. kıroların en büyük savunucusu, ümmet piçi olan bu çapulculardır. Yalnızca kırolar mı? Değil. çerkesinden ermenisine, japonundan arabına her türlü etnik döküntüyü içerisinde barındıran, onları savunan, kollayan, palazlandıran bu soysuz devşirmelerdir.
Unutmayınız, düşmanların en tehlikelisi sinsi olanıdır, bizdenmiş gibi görünenidir. Türklüğün en tehlikeli, en sinsi düşmanı işte bu sentezci çapulculardır. |
|
|
|
|
|
#155 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu betimlemeyi Türk çocukları okusunlar ki, soysuz köpekleri tanımıyorlarsa tanısınlar
Alıntı:
|
|
|
|
#156 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu devşirmeci çapulcular kardeşlerine zarar gelmemesi için -savaşmalarını bırakın isyan ettikleri halde - "Çanakkale 'de, Kurtuluş Savaşında beraber savaştık" diye millete yutturdular. Her adımları gibi bu da ters tepti ve bu adım artık kürtçülerin hamlesi oldu. Bugün aynı sözleri bir kürtçüde de duyabiliyoruz.
"Biz de Çanakkale 'de Kurtuluş savaşında savaştık. Bu ülkenin kuruluşuna bizimde yardımımız dokundu . Bizde bu ülkenin temelini oluşturduk . Bizimde emeğimiz var. Ancak bugün kürt halkı zulüm çekiyor. Fakirlik içinde . Savaşlarda beraber savaştık şimdi niye biz zor durumda kalıyoruz. O yüzden kürt halkının haklarını sonuna kadar savunacağız." diyerek propaganda yapıyorlar. İşte çapulcu ülkücüler kürtçülerin eline koz verebilecek kadar öküz oğlu öküzdürler. Her attıkları devşirmeci adım kürtçülere yani pkk'ya koz oluyor.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#157 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Elde edilen bir başarıyı başkalarına yamamak yada başkaları ile paylaşmak apaçık ahmaklıktır.Kürt halkı dedikleri soysuzların %2'si dahi eğer ÇANAKKALE'DE savaşmış ise bunu kişisel çıkarları yada korkaklıkdan yaptıkları kesindir.Atsız ata Ötüken dergisi 61.sayısında Ocak 1969'da şöyle diyor;
"Halk,arkasında makineli tüfekler işlediği için savaşta ileri yürür.Millet bir görev yaptığına inanarak ateşe atılır.Yaratılıştan cesur olmasa bile sırf haysiyet ve utanç duyguları yüzünden ölüme doğru gitmekten çekinmez." Soylu ve asil olan Türk'ü,aşağılık ve soysuz kürt ile kardeş saymak düpedüz Türk soyuna edilmiş en büyük hakarettir.
|
|
|
#158 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çapulcu öğrenciler Çatlı öldüğünde kendilerini sözüm ona kendilerini varisi ilan etmişlerdi! Ellerinde tespih, omza atılmış ceket...
Ellerine su tabancası versek tutabilirler mi acaba? Kes-kopyala-yapıştır soğan milliyetçileri. Dini duyguları şehir içinde saatte 120 km hızla giden sözde milliyetçiler. Necip Fazılcılar, Arvasiciler… Türkün töresinden bahsederler ama ahlak, namus yoksunlarıdırlar. Filistin’e canlı kalkan olarak giderler; Gabar’a gidelim dersek duman olurlar. Şehit cenazelerinde Türk-kürt kardeştir naraları atarlar. Başbuğ olmanın tanımını bilmezler. Özetle siz hiçbir şeye yaramazlar. Hatta toplum adına zararlıdırlar.
|
|
|
#159 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçekten bir TÜRK kanına soyuna tarihine sevgi duyduğu için ülkücüyüm diyorsa okumaya başlıyor. Çok geçmeden doğru yolu bulup TÜRKÇÜ oluyor.
Milliyetçi olan bir insan TÜRK k..t kardeştie dermi? Benim için kendini TÜRK gibi hisseden TÜRK tür sözü ne kadar mantık çerçevesinde? İki tane gayri TÜRK yanyana gelsin kendi etnik dilini konuşur, onlardanda vatan millet sevgisi beklenir. Bir çerkez gürcü abaza k.. arnavut ne kadar TÜRK milliyetçisi olabilir? Ülkücülüğün temelinde TÜRK milletinin üstünüğü ve hedefte TURAN vardır. Bir koyun koyunken kendini kurt gibi hissedebilirm? Benim görüşümdede Bir gayri TÜRK kendisini TÜRK gibi hissedemez. Ülkücülerin TÜRK milliyetçisi olduğunada inanmıyorum. Kan çok önemli ve asla bozulmamalı. Safkan TÜRK olan kişi bir TÜRKLE evlenir. Çocuklarının ve hatta torunlarına asaleti miras bırakır. Mühim olan kan değil kendini TÜRK gibi hissetmektir diyen zihniyetin insanların kanından şüphe ederim. İYİKİ VARSIN GÖKALP İYİKİ VARSIN ATSIZ !!!!!!!!!!!!! Bizi yetiştirdiğiniz için sonsuz teşekkürler. MEKANINIZ TÜRK UÇMAĞI OLSUN............. |
|
|
|
|
|
#160 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kısaca çapulcuların "Türklük" ve "Turancılık" anlayışı sözdedir. Simgeleri bile "üç hilal" olan Osmanlı'nın 21'inci yüzyıl sürümlerinden farklı düşünmeleri beklenemezdi. Bu şer güruhunun içinde ülkücülüğü tam olarak bilmeyen %10'luk bir güruh iyi niyetlidir, kürtleri sevmezler. Zaman içinde bu güruh Türkçülüğü tanıyınca bizim safımıza katılacaktır. Gerisinin canı kızıl tamuya.
|
|
|
|
#161 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
“Kanımız aksa da zafer İslamın”, “Çağrımızda İslamda dirilişe”, “Gücümüzü İslamdan alıyoruz”, “Ülkücü gençlik ölecek, İslamın güneşi sönmeyecek”, “İslamın bayrağı kanlarımızla yükseliyor” diyen Seriatci Ulkuculere, HAYIR
Osmanlıcı, Şeriatçı, Kürtçü ,Ummetci,Devsirmeci Turk Dusmani Ulkuculere, HAYIR. Kürt milliyetçisi olan Said-i Kürdi’ye (Nursi) methiyeler düzen Ulkuculere,HAYIR Seyyid Ahmed Arvasi’ye göre, “Milliyetçilerin davası; Türk Milleti’nin ve dolayısı ile Türk milliyetçiliğinin alemşümul davası ve ideolojisi, Allah ve resulünün davasıdır ve bunun adı İslamiyettir.” diyen Yobaz Ulkuculere,HAYIR Türk-İslam sentezi yani Kürt-İslam sentezi demek isteyen Ulkuculere,HAYIR Basbug Ataturk ve onun kurdugu Laik Cumhuriyet Dusmani Ulkuculere,HAYIR TURKCUYUZ,ATATURKCUYUZ,ATSIZCIYIZ,IRKCIYIZ DIYEN TURKCULERE EVETTTTTTTTTTTTTTT.
|
|
|
|
#162 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben Gazi Üniversitesinden mezunum. Sizlerde bilirsinizki bol miktarda ülkücü vardır. Tabiki bende onların arasındayım. Daha 17 yaşındayım.
Bende kendimi ülkücü zannediyorum. İlk çatışmamız din konusunda çıktı ben müslümanım fakat mademki bizim davamız TURAN hıristiyan olan gagavuzları ne yapacakasınız diye sordum? müslümanlaştırırız dediler. Çok sinirlendim. Çok geçmeden reis bozuntularının çeçen olduğunu öğrendim ve bende selam sabah kesildi. Bana göre bu ihanetti. ATSIZ ATAYA ateist dedikleri gün benim ülkücülüğümün son günü oldu. Her sözün ardında TANRI TÜRKÜ KORUSUN diyen bir insan nasıl ateist olur? diye sordum sen bilmezsin daha çocuksun dediler. Ben lise yıllarında ATSIZ ATA NIN hemen hemen bütün kitaplarını okumuştum; Siz kitap okumuyosunuz çok salaksınız ülkü ocağ dergisi okumakla kendini yetiştiremezsiniz dedim, kavga çıktı . Anlıyacağınız arkadaşlar 17 yaşında ülkücülükten istifa ettim. Benim için önemli olan kendi kanımdan olandır. Dünya üzerinde eziyet çeken okadar çok soydaşlarım varki! Ben rahat uyurken telaferde TÜRK kadınlarına abd askerleri tarafından tecavüz ediliyor..... Ben rahat uyurken yan yan baktın diye sudan sebeplerle DOĞU TÜRKİSTANLI kardeşin kurşuna diziliyor. BEN IRKÇI OLMAK ZORUNDAYIM....... çeçenistan abahazya bosna hersek filistin için gözyaşı dökenlerin yanında yer alamam. Bu ülkücüler yüzünden ülkücüyüm demiyorum. ÜLKÜ kelimesini bile kirlettiler.......SONUNA KADAR TÜRK IRKÇISIYIM TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#163 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ayrıca, Atsız ateist olsa bile benim için hiç fark etmez. |
|
|
|
|
|
|
#164 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her başlık bir süre sonra din tartışmasına dönüyor. Bu huyunuzdan vazgeçin. Dinle ilgili tartışmaların olduğu konular var. Yazacaksanız oraya yazın.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#165 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
![]() |
| Etiketler |
| gerçekten , mİdİrler? , mİllİyetÇİsİ , türk , Ülkücüler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |