Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.04.2008, 02:19   #151 (İleti Bağlantısı)
Ata Yurtta Boz Bir Kurt

ZaferYabgu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Şu an ülkücüleri ile ünlü bir çok ilimizden akepe açık farkla birinci çıkmıştır bu da bu soruya güzel bir cevaptır diye düşünüyorum...

Kaç kere kavga ettim o arapçılarla Türk kelimesini ağızlarına bile almazlar..
ZaferYabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.04.2008, 05:49   #152 (İleti Bağlantısı)

kemalpaşa adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 93
Ülkücüler kromozomları eksik mutantlardır.

Ve bu yaratıkların çoğu "dinsiz" diye Atatürk'ten nefret eder, ama arap muhammet'e toz kondurmazlar.
kemalpaşa Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.04.2008, 07:39   #153 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

OgurTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 27
-Irkçılığa karşılar; ama kardeşlerinin bol bol üremesi, onlar için ırkçılık sayılmaz.
-Kardeşleri ASKERİMİZE kurşun sıkınca onlara göre Şehit olur.
-Türban onlar için TÜRKLÜK'TEN daha önemli bir davadır.
-Onların yaptığı TÜRKLÜK tanımı içinde; TÜRK sözü yoktur. Fakat TÜRKÇÜ'LÜK bile yaparlar.
-MALAZGİRT SAVAŞI'NDAN, İSTİKLAL SAVAŞLARI'NA kadar, dağlardan inmeyen ve her zaman hainlikten kendini alamayan kardeşleri ile beraber savaştıkları palavrası dillerinden düşmez.
-Soysuz sait'i mehdi, özal'ı evliya yaparlar.
-Tüm TÜRK SAVAŞLARI'NIN içine sarıklıları sokarlar.
-4 eş almak için, şeriatçı saitler ile akrabalık bağlarını kuvvetlendirirler.

Bunların bahs ettiği TURAN BİRLİĞİ; olsa olsa arap birliğidir. komünistler, masonlar ve siyonların bile yazdıkları saçma sapan yazılar, bunların saçmalıkları yanında gölgede kalmaya başladı.

Bunların içinde hala TÜRKLER varsa; ATALARI'NIN yaptıklarının ve döktükleri kanlarının, böyle bir topluluk içinde aşağılanmasına gönülleri nasıl razı gelmektedir?

4 Eş isteyen yıkanmış akıllar; başlarındaki kürt saitlerin, şıhların, şeyhlerin egemenliklerini ilan ettiklerinde; analarına, bacılarına sıra geleceğinin farkında değil midir?

Türbanını her yerde özgürce kullanmak isteyen akıllar; bu şartlarda türbanları sayesinde temiz kalabileceklerine inanıyorlar mı?

Sevmedikleri ULU ÖNDER ATATÜRK olmasaydı; Bugün camileri olur muydu? ezan sesini duyabilirler miydi? Bir kimlikleri, bir soyları olabilir miydi acaba?..

Ülkücülerin ülküsü ve milliyetçiliği; bu sorulara, verecekleri cevapları olmayan yanıtlarından ibarettir...

"Egemenlik verilmez, alınır."
M. Kemal ATATÜRK
OgurTürkü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2008, 22:33   #154 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 404
Rum kırması kürdeşin çapulcuları Türk'ün düşmanları sıralamasında pkk'dan bile önde, 1.sırada yer alır. Aşağılık kırolar bu çapulcular yüzünden yurdun dört bir yanına yayılabildi. kıroların en büyük savunucusu, ümmet piçi olan bu çapulculardır. Yalnızca kırolar mı? Değil. çerkesinden ermenisine, japonundan arabına her türlü etnik döküntüyü içerisinde barındıran, onları savunan, kollayan, palazlandıran bu soysuz devşirmelerdir.

Unutmayınız, düşmanların en tehlikelisi sinsi olanıdır, bizdenmiş gibi görünenidir. Türklüğün en tehlikeli, en sinsi düşmanı işte bu sentezci çapulculardır.
Temir Tav Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2008, 22:34   #155 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,407
Bu betimlemeyi Türk çocukları okusunlar ki, soysuz köpekleri tanımıyorlarsa tanısınlar

Alıntı:
Ülkücü denen soysuz alçakların büyük oranı melez, gayri Türk soysuzlardır. İçlerinde bilhassa Laz, Çerkez, kürt gibi sığıntı etnik kimlikler ön plandadır, Türk olanları da cahildir, çağ dışıdır, anguttur, çapulcudur ve dinsel yobazlık kanlarına işlemiştir. Arabesk ve kıro müziği dinlerler. Gerçek hayatlarında çevrelerinde çağdaş gerçek bir Türk ve Türkçü olmayacağı için Türkçülere ermeni, yahudi vb. kürtlere de kardeş derler. Çünkü bunlar çağdaşlaşma evrimlerini tamamlayamamış zevatlardır. Bu çapulcular, Türkçülüğün gelişip büyümesi önündeki en büyük engel ve biz Türkçülerin de ilk hedef alması gereken düşmanlardandırlar.

Ülkücülerin içinde bir Türkçü barınamaz, eğer birisi çıkıp ben ülkücüyüm ama Türkçüyüm derse gülüp geçeceksin belki Türkçülüğe özenmiş olabilir ama kendisini ne kadar zorlasa da Türkçü olamaz çünkü bir kere o güruhun ve teşkilatın havasını solumuş ve ülkücülük denen çapulculuk, soysuzluk yobazlık mikrobunu kapmıştır. Ne kadar zorlasa da o zihniyetten kopamaz. Düşünün! hangi Türkçü bu soysuz güruhun içinde yaşayabilir? Ne sohbetleri bize uyar, ne dinledikleri müzik, ne tipleri, ne giyim kuşamları ne de yaşam tarzları! Çünkü bunlar Arapvari yaşam tarzını üzerlerinden atamamış tiplerdir ve Türk gibi yaşamayı öğrenmek onlar için çok zordur. Onlar ancak kürtlerle, çerkezlerle vb. etnik özürlü mahluklarla olur ve onlardan zevk alırlar. Bazı deneyimsiz ırkdaşlarımız derler ki; "Arkadaşlar ülkücüler içinde de bize yakın olanlar var, onları da kazanabiliriz" ama bu gerçekte hiç bir zaman böyle değildir. Benim yaşım 37. Ülkücüden dönme o kadar Türkçü geçinen kişi tanıdım ki; aldığı yobazlık mikrobu onu rahat bırakmıyor; bir gün geliyor çapulcu ülkücülüğünü özleyip özüne geri dönüyor.

Bizim hedef kitlemiz bu kansal ve beyinsel olarak Türk olmayan ülkücüler olmamalı. Çünkü boşa kürek çekmiş oluruz. Bir kere soysuzluk ve çapulculuk kanlarına işlemiştir. Ve çok cahil oldukları için de biz Türkçüler için tek söyledikleri; "Bunlar Ermeni veya Rum!"dur.

Eee ne yaparsınız beyinleri bu kadar çünkü soyları bozuk, melez ve kürtlerle vs etnik özürlü kimliklerle kaynaşıp soysuzlaşıp Türklüklerini kaybetmişler. Hal böyle olunca da, kürtleri ve soysuz ülkücüleri sevmeyen Türkçülere Ermeni veya Yahudi derler.

Özetle; Türklüğün ve Türkçüğün bu gizli düşmanlarıyla mücadele etmeliyiz. Bu çapulcuların milliyetçilikle ilgilerinin olmadığını tüm Türk soylulara anlatmalıyız ki, MHP denen sahtekar parti ve Ülkü Ocakları denen kötülük yuvaları yok olup gerçek Türk Milliyetçilerinin yani Türkçülerin önü açılsın, Türkiye şahlansın ve Turan'a giden kutlu yolumuz açılsın.
Alt 17.05.2008, 23:02   #156 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Bu devşirmeci çapulcular kardeşlerine zarar gelmemesi için -savaşmalarını bırakın isyan ettikleri halde - "Çanakkale 'de, Kurtuluş Savaşında beraber savaştık" diye millete yutturdular. Her adımları gibi bu da ters tepti ve bu adım artık kürtçülerin hamlesi oldu. Bugün aynı sözleri bir kürtçüde de duyabiliyoruz.

"Biz de Çanakkale 'de Kurtuluş savaşında savaştık. Bu ülkenin kuruluşuna bizimde yardımımız dokundu . Bizde bu ülkenin temelini oluşturduk . Bizimde emeğimiz var. Ancak bugün kürt halkı zulüm çekiyor. Fakirlik içinde . Savaşlarda beraber savaştık şimdi niye biz zor durumda kalıyoruz. O yüzden kürt halkının haklarını sonuna kadar savunacağız." diyerek propaganda yapıyorlar.

İşte çapulcu ülkücüler kürtçülerin eline koz verebilecek kadar öküz oğlu öküzdürler. Her attıkları devşirmeci adım kürtçülere yani pkk'ya koz oluyor.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2008, 23:47   #157 (İleti Bağlantısı)

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 714
Elde edilen bir başarıyı başkalarına yamamak yada başkaları ile paylaşmak apaçık ahmaklıktır.Kürt halkı dedikleri soysuzların %2'si dahi eğer ÇANAKKALE'DE savaşmış ise bunu kişisel çıkarları yada korkaklıkdan yaptıkları kesindir.Atsız ata Ötüken dergisi 61.sayısında Ocak 1969'da şöyle diyor;
"Halk,arkasında makineli tüfekler işlediği için savaşta ileri yürür.Millet bir görev yaptığına inanarak ateşe atılır.Yaratılıştan cesur olmasa bile sırf haysiyet ve utanç duyguları yüzünden ölüme doğru gitmekten çekinmez."

Soylu ve asil olan Türk'ü,aşağılık ve soysuz kürt ile kardeş saymak düpedüz Türk soyuna edilmiş en büyük hakarettir.

KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.05.2008, 23:49   #158 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
Çapulcu öğrenciler Çatlı öldüğünde kendilerini sözüm ona kendilerini varisi ilan etmişlerdi! Ellerinde tespih, omza atılmış ceket...
Ellerine su tabancası versek tutabilirler mi acaba?
Kes-kopyala-yapıştır soğan milliyetçileri.
Dini duyguları şehir içinde saatte 120 km hızla giden sözde milliyetçiler.
Necip Fazılcılar, Arvasiciler…
Türkün töresinden bahsederler ama ahlak, namus yoksunlarıdırlar.
Filistin’e canlı kalkan olarak giderler; Gabar’a gidelim dersek duman olurlar.
Şehit cenazelerinde Türk-kürt kardeştir naraları atarlar.
Başbuğ olmanın tanımını bilmezler.
Özetle siz hiçbir şeye yaramazlar. Hatta toplum adına zararlıdırlar.
Alt 18.05.2008, 02:00   #159 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gökçen06 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 128
Gerçekten bir TÜRK kanına soyuna tarihine sevgi duyduğu için ülkücüyüm diyorsa okumaya başlıyor. Çok geçmeden doğru yolu bulup TÜRKÇÜ oluyor.

Milliyetçi olan bir insan TÜRK k..t kardeştie dermi?
Benim için kendini TÜRK gibi hisseden TÜRK tür sözü ne kadar mantık çerçevesinde? İki tane gayri TÜRK yanyana gelsin kendi etnik dilini konuşur, onlardanda vatan millet sevgisi beklenir.
Bir çerkez gürcü abaza k.. arnavut ne kadar TÜRK milliyetçisi olabilir?
Ülkücülüğün temelinde TÜRK milletinin üstünüğü ve hedefte TURAN vardır.
Bir koyun koyunken kendini kurt gibi hissedebilirm?
Benim görüşümdede Bir gayri TÜRK kendisini TÜRK gibi hissedemez.
Ülkücülerin TÜRK milliyetçisi olduğunada inanmıyorum.
Kan çok önemli ve asla bozulmamalı.
Safkan TÜRK olan kişi bir TÜRKLE evlenir. Çocuklarının ve hatta torunlarına asaleti miras bırakır.
Mühim olan kan değil kendini TÜRK gibi hissetmektir diyen zihniyetin insanların kanından şüphe ederim.
İYİKİ VARSIN GÖKALP İYİKİ VARSIN ATSIZ !!!!!!!!!!!!!
Bizi yetiştirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.
MEKANINIZ TÜRK UÇMAĞI OLSUN.............
Gökçen06 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 02:28   #160 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,407
Alıntı:
Bahar ECE adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkücülüğün temelinde TÜRK milletinin üstünüğü ve hedefte TURAN vardır.
Değerli Bahar hanım kandaşım, bu yazdığınız sözdedir. Ülkücüler için Türklük ve Turan değil, takva önemlidir ve kendisini Türk kabul eden bir entik döküntüyü Türk yapmak bu şer güruhunun temel düşüncesidir.

Kısaca çapulcuların "Türklük" ve "Turancılık" anlayışı sözdedir. Simgeleri bile "üç hilal" olan Osmanlı'nın 21'inci yüzyıl sürümlerinden farklı düşünmeleri beklenemezdi. Bu şer güruhunun içinde ülkücülüğü tam olarak bilmeyen %10'luk bir güruh iyi niyetlidir, kürtleri sevmezler. Zaman içinde bu güruh Türkçülüğü tanıyınca bizim safımıza katılacaktır. Gerisinin canı kızıl tamuya.
Alt 18.05.2008, 07:43   #161 (İleti Bağlantısı)

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 818
“Kanımız aksa da zafer İslamın”, “Çağrımızda İslamda dirilişe”, “Gücümüzü İslamdan alıyoruz”, “Ülkücü gençlik ölecek, İslamın güneşi sönmeyecek”, “İslamın bayrağı kanlarımızla yükseliyor” diyen Seriatci Ulkuculere, HAYIR

Osmanlıcı, Şeriatçı, Kürtçü ,Ummetci,Devsirmeci Turk Dusmani Ulkuculere,
HAYIR.

Kürt milliyetçisi olan Said-i Kürdi’ye (Nursi) methiyeler düzen Ulkuculere,HAYIR

Seyyid Ahmed Arvasi’ye göre, “Milliyetçilerin davası; Türk Milleti’nin ve dolayısı ile Türk milliyetçiliğinin alemşümul davası ve ideolojisi, Allah ve resulünün davasıdır ve bunun adı İslamiyettir.” diyen Yobaz Ulkuculere,HAYIR

Türk-İslam sentezi yani Kürt-İslam sentezi demek isteyen Ulkuculere,HAYIR

Basbug Ataturk ve onun kurdugu Laik Cumhuriyet Dusmani Ulkuculere,HAYIR

TURKCUYUZ,ATATURKCUYUZ,ATSIZCIYIZ,IRKCIYIZ DIYEN TURKCULERE
EVETTTTTTTTTTTTTTT.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 10:13   #162 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gökçen06 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 128
Ben Gazi Üniversitesinden mezunum. Sizlerde bilirsinizki bol miktarda ülkücü vardır. Tabiki bende onların arasındayım. Daha 17 yaşındayım.
Bende kendimi ülkücü zannediyorum.
İlk çatışmamız din konusunda çıktı ben müslümanım fakat mademki bizim davamız TURAN hıristiyan olan gagavuzları ne yapacakasınız diye sordum?
müslümanlaştırırız dediler. Çok sinirlendim.
Çok geçmeden reis bozuntularının çeçen olduğunu öğrendim ve bende selam sabah kesildi. Bana göre bu ihanetti.
ATSIZ ATAYA ateist dedikleri gün benim ülkücülüğümün son günü oldu.
Her sözün ardında TANRI TÜRKÜ KORUSUN diyen bir insan nasıl ateist olur? diye sordum sen bilmezsin daha çocuksun dediler.
Ben lise yıllarında ATSIZ ATA NIN hemen hemen bütün kitaplarını okumuştum; Siz kitap okumuyosunuz çok salaksınız ülkü ocağ dergisi okumakla kendini yetiştiremezsiniz dedim, kavga çıktı .
Anlıyacağınız arkadaşlar 17 yaşında ülkücülükten istifa ettim.
Benim için önemli olan kendi kanımdan olandır. Dünya üzerinde eziyet çeken okadar çok soydaşlarım varki! Ben rahat uyurken telaferde TÜRK kadınlarına abd askerleri tarafından tecavüz ediliyor.....
Ben rahat uyurken yan yan baktın diye sudan sebeplerle DOĞU TÜRKİSTANLI kardeşin kurşuna diziliyor.
BEN IRKÇI OLMAK ZORUNDAYIM....... çeçenistan abahazya bosna hersek filistin için gözyaşı dökenlerin yanında yer alamam.
Bu ülkücüler yüzünden ülkücüyüm demiyorum.
ÜLKÜ kelimesini bile kirlettiler.......SONUNA KADAR TÜRK IRKÇISIYIM
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Gökçen06 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 10:53   #163 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 100
Alıntı:
Bahar ECE adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ATSIZ ATAYA ateist dedikleri gün benim ülkücülüğümün son günü oldu.
Her sözün ardında TANRI TÜRKÜ KORUSUN diyen bir insan nasıl ateist olur? diye sordum
"Tanrı" anlayşışı kişiden kişiye farklı olabilir. Kimi "Tanrı" sözcüğü ile Allah'ı kimi Gök Tanrı'yı kimi de herhangi bir yaratıcıyı kastedebilir.

Ayrıca, Atsız ateist olsa bile benim için hiç fark etmez.
DELİ KURT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 11:05   #164 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Her başlık bir süre sonra din tartışmasına dönüyor. Bu huyunuzdan vazgeçin. Dinle ilgili tartışmaların olduğu konular var. Yazacaksanız oraya yazın.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.05.2008, 12:58   #165 (İleti Bağlantısı)

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 714

KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
gerçekten , mİdİrler? , mİllİyetÇİsİ , türk , Ülkücüler

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler