Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.06.2008, 00:43   #301 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 2
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Y.n: Eşcinsel Farsçı Mevlananın hemşehrisi soysuz yobaz iti. Kudurun sonunuz yaklaşıyor.
YÖRÜK_42 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 12:57   #302 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Turkcu_20 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
Y.N:Forumumuza dandik sitelerden beş para etmeyen asalakların iletilerini dalga geçmek için bile olsa eklemeyin. Burası seviyeli bir forum, seviyemiz düşmesin.

Turkcu_20: Haklısınız ancak bu iletiyi herkesin görmesi lazımdı. Siz bilirsiniz.
Turkcu_20 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.06.2008, 20:18   #303 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 5
ülkücüler kadar sapık olan başka kimse yoktur tahmin ediyorum. biz kampüste yürürken hiç kimse rahatsız etmez ama oralarda bir ülkücü varsa kesin ya laf atar ya da tip tip bakarak sinirlerimizi bozar. bunlarla aynı ortamda yaşamak bile insanı delirtmeye yetiyor.
Burçin Sezen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.06.2008, 21:21   #304 (İleti Bağlantısı)
ATATÜRKÇÜ

Yamtar_85 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 98
Ülkücü ;
Vahdettin'i sever .
Çerkez Ethem'i sever .
Kırolar kırosu saidi nursiyi sever .
Kürdü sever , çerkezi sever , çeçeni sever .

Ülkücü ;
Cengiz Han , Hülagü gibi Atalarımızı sevmez .
Müslüman olmayan Türk'ü Türk olarak görmez ve sevmez .
Başbuğ Atatürk'ü gönülden sevmez .
Atsız Ata'yı da pek sevmez .
Laik rejimi desteklemez.
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR.
ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yamtar_85 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2008, 00:29   #305 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 47
Herkese esen dolu bir gece dilerim...

Ülkücüler hakkında ben de kendimce birşeyler yazacağım.Onları kendi düşüncelerimle değil, onların savundukları düşünceler ile eleştireceğim.

Ülkücüler Türk-İslam sentezinden bahsederler. Bir insana saygı duymak, bir düşünceye saygı duymak çeşit çeşittir bana göre... Ben içinde Türk'e fayda sağlamayacak hiç bir düşünceye saygı duymam. Yalnız, düşman fikriyatların peşinden koşanların, düşüncelerine sıkı sıkı bağlanmaları, benim gözümde onları ciddiye almam demektir. Fakat ülkücüleri ciddiye alamıyorum...

Çünkü, savundukları Türk-islam sentezine kendilerinin de uyum sağladığını hiç görmedim. Türkük kısmını geçtim, zaten alakaları yok ama islam tarafına da pek uyduklarını görmüyorum. Sadece slogan atarken islami sözler kullanıyorlar.

Sanırım beş altı yıl olmuştu. Oturduğum semtte gece bakkala sigara almaya gitmiştim. Müslümanların ramazan ayıydı ve o günde kadir gecesi idi. Bu gece müslümanlık inancına göre çok kutsaldır ve dindar olmayan bir müslüman dahi, o gece içki içmez. Fakat girdiğim tekel bayisinde bizim semtin ülkücülerini gördüm. Çok sayıda bira almışlar, çünkü o gün bir ülkücü arkadaşları askerden teskere almış ve gelmiş, kutlayacaklarmış. O gece içki içmelerini eleştirmiyorum ama kendi görüşlerine ve fikriyatlarına ne kadar sağlam olduklarını buradan anlayabilirsiniz. Bu insanları nasıl ciddiye alabilirim ki?

En çok osmanlıyı severler ama bir ülkücünün, hem de ocaklara sık giden ve yaşı 20'nin üzerinde olan bir ülkücünün Osmanlı devletinin kuruluş tarihini bilmediğini gözlerimle gördüm.

Kısacası savundukları fikirlerin ne olduğunu dahi bilmiyorlar. İslam derler; ben belki de hayatım boyunca yüz tane ülkücü görmüşümdür ama dindar olanını pek görmedim. Fakat söze gelince islam islam derler dururlar... Fakat birisine bir tane şaka yollu fiske vursan, ilk küfrü, ''Allahını kitabını'' şeklinde olur. Bu yazdıklarım benim birebir şahit olduğum ve bir kişiden değil genel olarak hepsinden gördüğüm ortak özellikler...

Ayrıca kendimce bir öngürüm var: eğer kavga edenlere veya bir insanı hırpalayanlara ağır para cezası getiren yasalarımız olsa, ülkü ocaklarının gençler üzerindeki etkisi yarı yarıya azalır. Oraya giden gençlerin neredeyse yarısı, çeteleşmek, sokakta kavga ettiği için arkadaş çevresi tutmak gibi nedenlerden ülkü ocaklarına gidiyor.

Ayrıca, bazı dincilere, ''mhp de sizin akp niz gibi'' dediğim zaman, verdikleri cevap aşağı yukarı aynen şudur: '' aman Allah onları başımıza getirmesin yeter, chpye bile razıyız'' diyorlar...

Kısacası bu parti ve tabanının en büyük özelliği; bol keseden sallamak, anlamını bilmedikleri kavramları kendilerine perde yapmak, gösteriş, her şeyin yüzeyinde olup derinlerine dalamamak yani yüzeysellik.

Hepinize esen dolu geceler...
Saygılarımla...
Umudum Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2008, 01:45   #306 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Başkanı dtplilerin elini sıkan bi parti, nasıl Türk milliyetçisi olabilir ki?
harzemoglu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2008, 02:09   #307 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
Ekim ayinda onlarca sehit verdigimiz daglica baskini sonrasi;okulun sozde milliyetci mhp li reisleri ozan arif denen capulcunun bir siirini Turk bayragi ve Ataturk resmi onunde actiklari bir masada utanmadan dagitmislardi.Siirin son kitasindaki dizeler mhp nin ummetciligini cok guzel anlatiyordu:"kurdu,lazi,cerkezi bir agacin dallari o agacin adi Turk,daha coktur kollari,agaca balta vuran ermeninin dolleri..." Boyle hain bir saldiridan sonra bile bu siiri dagitmaya yuzleri olacak kadar da piskinler!Allahtan bu ulkedeki etnik dokuntulerden birini dusman belleyebilmisler!Onun da nedeni basit digerleri din kardesi bunlar gavur!!!
-aybuke- Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2008, 19:31   #308 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 50
Y.N: Kopyala-yapıştır yaptığın konu daha önce otağda yer aldı. Ayrıca yorumsuz kopyala- yapıştır yapmayın.
Tanrıkut Motun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2008, 22:29   #309 (İleti Bağlantısı)

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 714

Erciyes'de yaşanan olaydan bir kare.Bunca belgeye karşı halen kendisini Mhp taraftarı gören varsa kesinlikle kanında bozukluk vardır.

KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.08.2008, 01:24   #310 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAORKUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 263

Bir sacmalik olan Türk-islam sentezi baska nasil anlatilir ki?

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
KARAORKUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
gerçekten , mİdİrler? , mİllİyetÇİsİ , türk , Ülkücüler

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler