Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.10.2007, 18:12   #61 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

tanrıdağındakibozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
beyler ülkücüden adam olmaz. adam olsalardı yanlış yaptıklarını bıldıklerı halde geri dönerdi belliki bu alçakların bu ülkücülükten menfeatleri var....
tanrıdağındakibozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 18:57   #62 (İleti Bağlantısı)
Türk, Türkçü, Atatürkçü!

TürkŞad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
2 sene öncesine kadar bende ülkücü diye tanımlanan topluluğun içerisindeydim;

1)Atatürk'ü adeta unutmuş olmarı
2)Çeşitli yasak ve sınırlandırmaları
3)Türklüğün önüne müslümanlığı koymaları

bu 3 sebepten ötürü giderek daha da soğudum ve en sonunda ayrıldım.
Benim bilmediğim daha nice kötü yönleri olduğuna emin olduğum bu topluluk kesinlikle Türk milliyetçisi değildir. Eğer iktidar olsalar şuan akp ne yapıyorsa aynısını yapacaklarından hiçbir şüphem yok.

Antalyada yaşadığım dönemlerde bir keresinde ülkü ocağında otururken bir genç, ocağa yeni katılmış ülkücülerden biri:

-"Reis, başörtüsü neden gerekli, başörtüsü dinin kesin bir emri midir?" dediğinde reis isimli kişinin verdiği cevap:

-"Elbette, eğer bir kadının saçının bir telini dahi görürsen o kadınla yatmaktan farksız olursun" diye cevap verdiğinde olduğum yere çakılı kaldım, zaten bu nokta ülkücülerden soğuma ve kopmamın başlangıcı oldu.

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen, tunç yürekli Türkleriz!
TürkŞad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 19:33   #63 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
Ben Niğde Üniversitesinde okudum. İl aslında zamanında küçük Moskova olarak tanınırmış. Ama tesadüf müdür ya da devlet politikası mıdır bilemem orada genelde ülkücü hocalar vardı. Tek faydalandığım tarafı Türk Dili hocamın bize ‘Nihal Atsız’ı’ tanıtmasıydı.
Sınıfların asenası ve reisi olurdu. Ülkücü bir sanatçı geldiğinde zorla bilet satarlardı. Paran var yok sorun değil. Bul buluştur. Ülkü Ocaklarının bu ağalarına laf söz geçmezdi. Türbanlı sözde asenalar, sivri burun ayakkabı giyip çizgili takım elbise giyen reisler. Türkçülük onlar için vurup kırmaktı. Birde Fettoşun yaptığı gibi fakir öğrencilere kullanılmış kitaplarını verip yardım amacıyla taraflarına çekerlerdi. Çoğunun Türkçü olduğundan da şüphem var. Şöyle ki dershaneki bir kız kürt ve komünistti. Kızla üniversitede aynı sınıfa düştük. Kız oraya gidince koyu ülkücü oldu. Kızı kabul ettiler. Reisler hangi milletten olursa olsun güzel olan kızlarla zorla arkadaş olurlardı. Hatta imam nikahı yaptıklarını bile duydum.
En komiği Tarih hocası:’24 Oğuz Boyunu sayana 100 vereceğim.’ dedi. Ülkü Ocakları ağaları bön bön baktı. Şahsen bende tam sayamazdım ama en azından anamın Avşar boyu olduğunu babamında Bayat boyu olduğunu biliyorum. Onlara sorsan onu da bilmezler. Sıfır adamlar.
İşte bu yüzden Türkçülüğü alet edip güç gösterisi yapan MHP’den de ülkü ocakları denen yerden de nefret ediyorum.
GÜLER TÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 19:33   #64 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Alıntı:
TANHAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkiye'de resmi dilin Türkçe olduğunu, partilerin düzenlediği etkinliklerde Türkçe dışında başka dil ve lehçelerin kullanılmasının Siyasi Partiler Kanuna aykırı olduğunu bilmiyormu bu ahmaklar!!
Elbette biliyorlardır da işlerine gelmiyor.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 20:33   #65 (İleti Bağlantısı)
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir

İletiler: 51
Ülkücü capulcularin Türklük ile alakasi ne? kürt cerkez arap gibi insanlari Türklüge yamamaya calismak mi Türklük?
Ülkücü capulcularin yasam tarzida kiro gibi giyinisleri hareketleri gördükce migdem bulaniyor, hele siyah pantolonun altina beyaz corap giymiyorlar mi tam kürt kirolari gibi :)
Bir ülkücü capulcu ya da bir islamcı yobaz ve kürt gördügüm zaman ayni sekilde migdem bulaniyor.
HorosanEreni Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.10.2007, 22:38   #66 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Türkçülük, Türklük ile yakindan uzaktan alakasi olmayan ümmetçi ülkücülerin bozuk zihniyetleri, sitelerinde Türk kelimesini küçük harfle yazmalarindan anlasilan bir sey, bunun yani sira islam kelimesi için pür dikkat büyük harf kullanmaya özen gösteriyorlar. Yani bunlar yaptiklari sevaplari öteki dünyada karisiklik olmasin diye deftere not alan sahsiyetler. Belirli bir yasi geçmis olanlar asla Türkçü olamayacagina inaniyorum, bu yüzden uzlasmaya çalisip onlari kazanmali diyerek bosa vakit harcamis oluruz. Bir kere adamlarda yoldan geçene basbug diye hitap etmek gibi tuhaf bir takintilari var. Yok basbug Türkes, basbug Bahçeli. Bunlardan kulaga en saçma ve bende gülme krizine yol açan ise, Basbug muhsin! Daha neler duyacagiz...

Aslinda en rahatsiz oldugum taraflari, yillardir Türk Irkinin milli sembolü olan bozkurtu siyasilestirip, mhp'nin tekeline geçirmeleri, etrafimdaki saf insanlar telefonumun ekranida kurt resmi görmesinler, hemen ülküdas ayagina yatip adami çileden çikariyorlar, bundan sonra anladim ki bunlara agaz yormaya gerek yok, kendini bilmeyene kalkip kimin ne oldugunu anlatmak vakit kaybi olur diye düsünüyorum.
Alt 17.10.2007, 03:25   #67 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,521
ülkücünün ;

ülküsü şeriat ,
vatanı arabistan ,
kardeşi kürt ,
akrabası çeçen ,
düşmanı TÜRK ,
başbuğu hüseyin feyzullah ,
bayrağı üç hilal ,
ideolojisi arap milliyetçiliği ,
tarihi osmanlı ,
zekası embesil ,
karakteri katil - haydut ,
kanı melezdir..

şimdi bunun neresinde TÜRK milliyetçiliği var ?

beni en çok kahreden ve öfkelendiren hususlardan biriside ; TÜRK IRKÇISI olduğumu gören birisinin beni " faşist " ya da " ülkücü " olarak nitelendirmesidir..
bazan iyice embesil olan bir ülkücüye rastgeliyorum..o da yanlışlıkla bana "ülküdaş" demez mi ?
buyur burdan yak...
ne alakası varsa......gelde çıldırma ...

TÜRKÇÜ OLMAK ÇOK FARKLIDIR...

ne ülkücülükle , ne faşistlikle ne de başka bir ideoloji ile ilgiisi vardır...

TÜRKÇÜ'NÜN ;

ideolojisi ATATÜRKÇÜLÜK ,
ülküsü TURAN ,
vatanı TÜRKİYE VE TURAN coğrafyası ,
kardeşi yine bir TÜRK ,
akrabası yine bir TÜRK ,
düşmanı diğer ırklar ,
başbuğu ATATÜRK ,
bayrağı GÖKBAYRAK VE AY-YILDIZ ,
tarihi TÜRK Tarihi ,
zekası üstün ,
karakteri üstün ,
kanı saf kan TÜRK KANIDIR.

TÜRKÜM , IRKÇIYIM , ATATÜRKÇÜYÜM..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.10.2007, 07:10   #68 (İleti Bağlantısı)

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 818
Ulkuculuk,Turk Irkina ihanetin baska bir adidir.Ulkuculuk yapan devsirmeler, Turkun toresini bozan ihanetcilerdir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.10.2007, 12:04   #69 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 219
Alıntı:
Turan efe adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Aslinda en rahatsiz oldugum taraflari, yillardir Türk Irkinin milli sembolü olan bozkurtu siyasilestirip, mhp'nin tekeline geçirmeleri
Iste o bozkurt isareti, amblemleri ya da ocaklarda asilan buyuk Kursad Ata resimleri de soyca Turk olan gencleri ocaklarina cekebilmek icindir. Yoksa bu okuzlerin bozkurtla ya da Kursad Ata ile ne ilgisi olabilir?

Ille de kendilerine bir amblem bulmak istiyorlarsa; kopek, cakal, bozayi, okuz ya da ne bileyim fare falan kullansinlar!!!
Alt 18.10.2007, 05:18   #70 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,521
Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ille de kendilerine bir amblem bulmak istiyorlarsa; kopek, cakal, bozayi, okuz ya da ne bileyim fare falan kullansinlar!!!
ülkücülere bir amblem bulalım...

mesela...bu iyi mi ?

KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.10.2007, 01:08   #71 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
ARSLAN TEKİN (Yeniçağ yazarı)

Ocaklarda kürt kökenli ülkücü kardeşlerimiz bir kere olsun kürtçe konuştukları için tartışma çıkmamıştır. Aksine bizim hoşumuza gider, öğrenmek isterdik, arkadaşlarımızı kürtçe konuştururduk.
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.10.2007, 01:22   #72 (İleti Bağlantısı)
Türk, Türkçü, Atatürkçü!

TürkŞad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Alıntı:
Aydın Çeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ARSLAN TEKİN (Yeniçağ yazarı)

Ocaklarda kürt kökenli ülkücü kardeşlerimiz bir kere olsun kürtçe konuştukları için tartışma çıkmamıştır. Aksine bizim hoşumuza gider, öğrenmek isterdik, arkadaşlarımızı kürtçe konuştururduk.

Nüfus cüzdanlarında da Türk yerine K.rt yazsın en çok o zaman hoşlarına gider bu çapulcuların, "arkadaşlarımızı k.rtçe konuştururduk" durma, sen de k.rtçe konuş köpek !

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen, tunç yürekli Türkleriz!
TürkŞad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.10.2007, 08:56   #73 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gakkoş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
ülkücülerin ortak özellikleri

1- Yalancı
2- Korkak
3- İftiracı
4- Kahpe
5- Kalleş
6- Melez (çoğu)
7- Cahil
8- İt-kopuk takımı
9- Aşağı ve cahil aile fertleri
10- Ezik ve komplesli
11- Takkiyeci ve iki yüzlü
12- Namert
13- Kenar mahalle çapulcuları ve ayaktakımından olmaları
14- Atatürk'ü sevmemeleri
15- Laiklik karşıtı olmaları
16- Ümmetçi ve yobaz olmaları

Bilmiyorum allah, peygamber, din vs yi kavramları bu özelliklerini örtbas etmek için mi dillerinden düşürmezler yoksa dinci olmanın gereğimidir internette olsun gercekte olsun ülkücülerin hepsi bu özelliklere sahip.

Sanalda bile tek bildikleri onların tüm pisliklerini ve ihanetlerini gözler önüne seren büyüklerimize ve biz Atsızcılara küfretmek iftira atmak vs dir.

Gerçi bu özelliklere sahip olmasalardı başbuğ dedikleri adamın izinden gitmezlerdi.

Saygılar..
Gakkoş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.10.2007, 09:39   #74 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
Bunlar kahpe kasığından düşmüş köpeklerdir. Çağatay abi yedi cedlerini bellemiş korkularından kaçak güreşerek en fazla iftira atar bu aciz sefiller. Teşkilat zamanında da kürtlerden tehdit almazdık bir tek bu köpeklerden telefonla, epostayla vs. tehdit alırdık. Ama Dtp'lilere bile düşman olmadıkları veya onlardan tırstıkları için iyi geçinirler. Bunlar Türklüğün gizli düşmanlarıdır. Bunları gün yüzüne çıkaracak olanlarda Atsızcı Bozkurtlardır!
Alt 21.10.2007, 21:28   #75 (İleti Bağlantısı)
Yörük Türk

Yörükoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 62
Ülkücülerin,ümmetçi zihniyetin milliyetçi oduğunu iddia edenler,ermeniye buğday yardımı yapmakta sakınca görmeyen,çin büyükelçisine altın tabanca hediye etmekten gurur duyan vatan ve istikbale kastetmiş vatan hainleridir.

Ülkücülük Türklüğün önündeki en büyük engeldir;derhal yok edilmelidir!
Yörükoğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
gerçekten , mİdİrler? , mİllİyetÇİsİ , türk , Ülkücüler

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler