![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acimiz sonsuz, kelimler anlamsiz...
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Başımız sağolsun kandaşlar.
Başımızdaki hükümet ırak'a girmek için izin alnaya devam etsin.Yakında bu kurşun onlarında sonu olacak.
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
16 oldu...
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
baksanıza kandaşlar gürcü tayyibus erdoganishvili kameralar karşısında nasılda güzel oy veriyor.
Tanrı ....................................... Y. notu: İletilerinize dikkat edin. Tuva-Han
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Basbakanimizin (!) yapmis oldugu sehitler ile ilgili aciklamalar...
30 Haziran‚ 3 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafı gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 4-9 Temmuz‚ 2 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 12-16-17 Temmuz‚ 5 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. * 22 Temmuz... Durmak yok‚ telgrafa devam. * 26-29 Temmuz‚ 2 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 1 Ağustos‚ 3 şehit... Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafı gönderdi‚ "3 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 2 saat sonra‚ şehit sayısı arttı. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na ikinci başsağlığı telgrafı gönderdi‚ "5 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 4-7 Ağustos‚ 4 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 17-19-24-29 Ağustos‚ 6 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 18-25-26 Eylül‚ 5 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. 6 Ekim‚ 1 şehit. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafı gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehidimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. * 7 Ekim 13... 8 Ekim 2 şehit daha. Başbakan‚ Genelkurmay Başkanı´na başsağlığı telgrafları gönderdi‚ "Derin üzüntü duydum‚ aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet‚ şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi. Yorumu siz degerli Arkadaslarima birakiyorum...
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otomotiğe bağlamış.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bozkurtlar ne zaman yola çıkacak?
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Aralikta gidiyorum arkadas, Arkadaslarimin sehit dustugu topraklara gitmeyi dort gezle bekliyorum...
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Yönetici notu: Duygularınıza hakim olun, daha dikkatli yazın. Tekrarı halinde üyeliğiniz iptal edilir.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
|
17 oldu.........
Yazıklar olsun Referandumculara. |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüksekova'da komando tugayına saldıran 150 kişilik terörist grubunun bazı askerleri kaçırdığı iddia ediliyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Son edinilen bilgilerde PKK'nın 10 askeri kaçırdığı iddia ediliyor. Baskın sırasında bölgede haberleşme ağlarının kesik olduğu iddia ediliyor.
Vatan
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk, Türkçü, Atatürkçü!
|
Son bilgilere göre; 17 şehit ! 17 yaralı ! 10'un üzerinde kayıp askerimiz var!
Şehitlerimizin ruhları şad mekanları uçmağ olsun ! |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kahrolsun Abd,iş birlikçi Akepe.
Kamera'ya bakıp poz vereceğine git Şehit ailelerinin evine bak Tayyip efendi! |