Alıntı:
ferman06 adlı üyeden Alıntı
Arkadaşlar sanırım sizden yaşca oldukca büyügüm 80li yıllarda biz ülkücüler arasında yetişen türkcülerdik onlar bizim hala kardeşimiz,sizleri anlamıyorum ortamınız ve iletişiminiz oldukca iyi olmasına ragmen bir hareketlilik yok sizlerde iila 50 li yaşlara yaklaşan bizlerinmi silahları eline alması gerekiyor.Sokakta gezen kürtce dedikleri dil bozmasını konuşan yaratıklara neden ders verilmiyor.Bir daha dersleri verilirse zor konuşurlar o korkak köpekler hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum
|
1960'lardan bu yana kardeş muhabbaetiyle Türk milliyetçiliğine büyük zararları olan ve Atsız Atayı arkasından vuran bir piyonun ardıllarıyla değil kardeş olmak iki kelime bile olmaz. Türkçülük derin kültürlü olmaktır;ayak takımı çapulculuk değil. Elbetteki bizlerde eli kolu bağlı olmanın üzüntüsü yaşıyoruz. Yakın tarihimizde büyük Türkçü Atsız'ın sanalda fikirlerini yayarak güncel meselelere Türkçü bir bakış açısı getirerek, bilinçlenmede üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Tarih bizi her zaman haklı çıkaracaktır dün olduğu gibi. Yaşınızın kaç olduğu önemli değil bunca yıl almış olduğunuz birikimin sizi ne yöne ittiği önemlidir. Artık bu saatten sonra safların netlik kazandığı bir durumda yapacağımız tek şey ilkelerimizden taviz vermemektir. Bunun sebebi açıktır. Her şeyi bir tarafa bırakın kendine Türkçü diyen bu tayfanın lider kadrolarının söylemlerine bakın yaşınızdan dolayı algılama kabiliyetiniz kalmışsa bir Türkçü olarak bunu çok iyi görebilirsiniz.
Uzun lafın kısası aramızda sizin gibilere yer yok;üyeliğinizi iptal ediyorum.