![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
delirmemek işten değil! yaşanmaz oldu bu memleket. yahu nasıl bir ülkeyiz ki biz milliyetçi olduğunu iddia edenlerimiz bile dinci ve ümmetçi. yahu dünya üzerinde milliyetçiliğe en zıt ideoloji ümmetçiliktir. nasıl olur da milliyetçi olduğunu iddia eden bir insan sonra da çıkıp başka bir ırkı sırf aynı dinden olduğu için sevmesi gerektiğini söyler... bu yaşadıklarımız berbat bir rüya mı acaba diye düşünüyorum bazen.. bir gün uyanacağız, tayyip olmayacak, kürtler olmayacak, ümmetçiler olmayacak, binbir türlü etnik süprüntüler olmayacak... acaba o gün gelecek mi???
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
100 senedir kazandığınız k.rtler nerede peki?
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sana güzel bir cevap verirdim fakat bugun iletiler yüzünden yeterince uyarı aldım o yüzden kusura bakma.Ama sana tek bir şey söylüyeceğim hani senin kardeşin kürtler var ya kendin diyorsun sen onları yanına hatta evine bile al hatta ve hatta kız kardeşinin odasına yatır nasıl olsa senin kardeşin bacınında kardeşidir bir şey yapmaz korkma....
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu anlayışa bak yahu!
Yıllardır başımıza gelen "zararlı olan sadece PKK'dır, bütün kürtlere mal etmek yanlış" edebiyatı hâlâ dudaklarda geziyor. Bunu söyleyebilmek için ya vatan haini, ya da dünyada olan işlerden habersiz olmak gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Bende sövecektim de. Geçen ben de uyarı aldım. Böyle lüzumsuz adamlar yüzünden otağdan atılmayalım diye susuyoruz....
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
o maymunlara kardeş diyorsan burada işin yok.Bas git hadi !
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
konuyu açan kanı kırık devşirme bizim ne olduğumuzu çok iyi bildiği halde sırf sinir zıplatmak amacıyla havlamıştır...
binlerce kere sövsekte farketmiyor çünkü hoşlarına gidiyor.böyle acılı bir günde tenezzül etmeyiniz prim vermeyiniz bu arsız köpeğe.. tek havlamasında gereği yapılmıştır.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu ülkücüler komunistlerin dindar versiyonu,komunistler halkların kardeşliği der bunlar ümmetlerin kardeşliği der alayı vatan haini!
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IP Diyarbakırda barış mitingi yapmıştı, sloganlardan biri," cennete bir kürt bile giremese Türk'ün orda işi yoktur" Ulkücülerle IP aynı kafa işte
Kanımca cennete bir kürt bile olsa ben girmek istemem. Cennete kürdü düşünsenize..Bunlar hurilere sarkıntılık yapar, ormanda yakaladıklarına tecavüz ederler, cennete yerlere hönk diye tükürürler, pis kokularıyla kirletirler heryeri. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Göktürk
|
Alıntı:
lan serefsiz Melez iti...Türk olmadini biliyormusun acaba Basbugunuda al git burdan lan |
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Atsız Ata boşuna komünistlerle beraber ümmetçileride solcu diye nitelendirmemiş.Her ikiside millet olgusunu hiçe sayan zihniyetteler...
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunlara kalsa pkk ermenilerinin Türkiye düşmanlarının oluşturduğu Terör Örgütü yeter ki kürt kelimesi geçmesin ,kimi kandırıyorlar !!!Tinerci de Dağdaki de Şehirde ki de teröristte Kürt'tür.
Aman sakın din kardeşlerine laf edilmesi onlara göre her yere Müslümanız yazılacak ,TÜRK'üm yazılmayacak çapulcu çiçek baheçecileri sizi ,çekin gidin TÜRKİYE'den TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ... NE mutlu Türk'üm diyene Gazi BAŞBUĞ Bozkurt Mustafa Kemal ATATÜRK.... |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu ülkücülerin zekâların şüphe ediyorum artık. Ne söylesek, ne anlatsak da akıllanmayacaklar.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tipik kürdofil işte.Ermenileride kardeş sayarlar bunlar yakında.İçimizdeki ermenilerde alınmasın sakın bu yazdığıma...
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Bu it soyunun anasını kürt döllemiş, belli..
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|